fulvia16 04.01.06, 13:22 Czy któraś z Was zna Panią doktor i może coś napisać o niej? czy jest zwolenniczką antybiotyków itp i jak w ogóle ją oceniacie jako lekarza? z góry b. dziękuję F. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
driadea Re: Anna Wieczorek - CM LIM 04.01.06, 13:53 A czy Ty mogłabyś napisać w jakim mieście ta pani przyjmuje? Odpowiedz Link Zgłoś
driadea Re: Anna Wieczorek - CM LIM 04.01.06, 14:00 Dziękuję. Pytałam pro forma, żeby wiedzieć na pewno, czy przenosić na Warszawę. Pozdarwiam i polecam trzymanie się podziały tematycznego. Odpowiedz Link Zgłoś
mal20 Re: Anna Wieczorek - CM LIM 04.01.06, 14:07 mi się nie spodobała, leczyła zapalenie oskrzeli u mojego synka antybiotykami i sterydami wziewnymi,a synek ma dopiero 8 miesiecy, to było 2 miesiące temu, a jak jej zarzuciłam nadyżywanie antybiotyków to powiedziała, że ona ich nie naduzywa, więcej do niej nie poszłam, Odpowiedz Link Zgłoś
grutka Re: Anna Wieczorek - CM LIM 19.02.06, 14:32 Leczę u niej dwoje dzieci (6i2L) i jestem bardzo zadowolona. Nigdy nie było potrzeby dawania antybiotyków, ponieważ z reguły były to zwykłe przeziębienia. Dzieciaczki były zawsze przyjmowane z uśmiechem, zero zniecierpliwienia. Robiłam też u pani Doktor bilanse i szczepienia i zawsze było ok. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: Anna Wieczorek - CM LIM 19.02.06, 19:28 prowadziła od urodzenia moją córcię i bardzo żałuję, że zmieniłam LIM na Medicover. Bardzo miła, mądra, ma super podejście do dzieci. Nie zauważyłam żeby przesadzała z antybiotykami, wręcz przeciwnie, jest zwolennikiem homeopatii. Zapisałam się do niej zachęcona opiniami 3 moich koleżanek, które od kilku lat chodziły do dr. Odpowiedz Link Zgłoś