punieczka 06.01.06, 14:48 Czy ktoś z was podawał dzieciom Alveo? Napiszcie prosze o plusach i minusach. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konkubinka Re: preparat Alveo 06.01.06, 21:02 nie podaje akurat alveo ale medycyne naturalna stosuje z powodzeniem.Alveo ma dobre opiniei szerokie spektrum dzialania z tego co wiem. Odpowiedz Link Zgłoś
aaasta Re: preparat Alveo 06.01.06, 21:04 ALveo to podrobiona Intra - poszukaj w Internecie i lepiej kup Intrę. Odpowiedz Link Zgłoś
konkubinka Re: preparat Alveo 06.01.06, 21:12 moze niekoniecznie podrobiona a o podobnym skladzie? Zreszta zalezy na co chcesz podawac to alveo , bo napewo sa inne produkty naturalne , ktore maja podobne dzialanie.Miedzy innymi pewnie i INTRA choc jej akurat nie znam. Odpowiedz Link Zgłoś
catalina1 Re: preparat Alveo 10.01.06, 10:03 Ja podaję - plusy - trudno ocenić - to że synek nie choruje, że jak ma katarek to przy podójnej dawce przeziębienie nie przekszatałca sie w nic i szybko mija. Nie zauważyłam żadnych skutków ubocznych. Synek ma 14,5 miesiąca - alveo pije od jakiś 8 miesięcy - bardziej smakuje mu winogronowe niż miętowe Odpowiedz Link Zgłoś