agagru1 13.03.06, 12:41 gdzie kupić w Wwie nebulizator do inhalacji. Ile może kosztować i na co zwracać uwagę przy zakupie? A może możecie polecić mi jakiś konkretny typ i firmę. Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
july.29 Re: nebulizator 13.03.06, 13:24 u nas sprawdził się przez kilka lat taki nebulizator: mediweb.pl/sklep/product_info.php/products_id/984 wtedy kupowałam go w aptece, teraz jak widać, można zamawiać również przez internet. j. Odpowiedz Link Zgłoś
tymekmi sprawdź tu... 14.03.06, 23:21 www.securanova.com.pl/ Mają bardzo szeroki wybór, można kupić również na miejscu (tylko gotówka). Musisz wiedzieć jaki lek będzie podawany - od tego zależy rodzaj nebulizatora/inhalatora (czy wystarczy tuba czy musisz mieć inhalator pneumatyczny). Ja mam dla synka inhalator pneumatyczny VOYAGE do podawania Pulmicortu, cena 315zł już z maseczką dla dziecka. Polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
iod Re: sprawdź tu... 14.03.06, 23:40 też polecam Voyage - podaję mucosolvan, salamol w przypadku infekcji. Na co dzień wystarcza mi tuba (Flixotide) Odpowiedz Link Zgłoś