ianna 23.04.06, 21:04 Czyli dla mnie? Możecie polecić jakiegoś? Najchętniej na Ochocie ale może być Ursynów, Centrum, Mokotów, Wilanów. Reszta dzielnic jest niestety dla mnie za daleko ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
topolania Re: Ortodonta dla dorosłej osoby 03.05.06, 10:25 Vitadent (Centrum przy Al. Jana Pawla), dr Fritsch. Przyjmuje tylko raz w miesiacu, ale po zalozeniu aparatu i tak czestsze wizyty nie sa konieczne. Odpowiedz Link Zgłoś
szwedka_kredka Re: Ortodonta dla dorosłej osoby 03.05.06, 10:43 gorąco polecny (przeze mnie też) dr Fudalej www.orto.waw.pl masz dwie dogodne dla siebie lokalizacje - Żytnia i okolice metra Wilanowska powodzenia Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: Ortodonta dla dorosłej osoby 04.05.06, 12:46 TEż polecam Fudaleja. aga Odpowiedz Link Zgłoś
szwedka_kredka Re: Ortodonta dla dorosłej osoby - do Jagasz 10.05.06, 12:27 Jagasz, a Ty już zdjęłaś? Ja tak - w styczniu po 2.5 roku, teraz noszę retencyjny. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: Ortodonta dla dorosłej osoby - do Jagasz 10.05.06, 14:14 Jeszcze nie((((((((( Moja dentystka rodziła wiec mialam innego lekarza. Natomiast czekam na zdjęcie aparatu przez moją dentystkę. Przypuszczam ze najpierw zdejme dół. Ile kosztuje rotacyjny? Czy trzeba jeszcze zrobić pantomogram? aga Odpowiedz Link Zgłoś
szwedka_kredka Re: Ortodonta dla dorosłej osoby - do Jagasz 11.05.06, 08:09 nie zdjęcia nie robiłam tylko wycisk, zapłaciłam 700 zł - 400 aparat, 300 - "robocizna" - wycisk, czyszczenie a czemu piszesz "dentystka", nie chodzisz do Fudaleja? pozdrowionka Odpowiedz Link Zgłoś
jagasz Re: Ortodonta dla dorosłej osoby - do Jagasz 15.05.06, 12:00 No właśnie nie chodzę do Fudaleja, chodzi moja siostra. Strasznie żałuje, bo już dawno zdjęłabym aparat. aga Odpowiedz Link Zgłoś
kammik Re: Ortodonta dla dorosłej osoby 06.05.06, 18:32 Jak centrum, to dr Butkiewicz przy Krochmalnej 2 (pierwszy albo drugi budynek za Atrium). Ja co prawda chodze tam z dzieckiem, ale przez gabinet przewijaja sie tez spore tlumki doroslych. Odpowiedz Link Zgłoś