asik_w 12.10.06, 20:36 Poleccie prosze jakis sprawdzony gabinet, najlepiej na bemowie czy Woli lub okolicach, i ile kosztuje taki zabieg?? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zuza08 Re: ozonowanie zabkow 16.10.06, 09:49 Witam. Polecam gabinet stomatologiczny Primadent. W Warszawie mają kilka lokalizacji. Wklejam link do strony internetowej www.primadent.com.pl/. Ja z 1,5 roczną córeczką byłam na ul. Grójeckiej. Za ozonowanie czterech ząbków zapłaciliśmy 240 zł. Odpowiedz Link Zgłoś
plastula Re: ozonowanie zabkow 16.10.06, 16:30 ja też ozonowałam w primadencie , ale na Pradze naprzeciwko carrefoura. Tam jest taniej, ponieważ Primadent ma promocje na gabinety na Pradze. Chyba było - 30%. I dodatkowo jest powtórne ozonowab\nie za 2 miesiące już gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
zuza08 Re: ozonowanie zabkow 17.10.06, 09:59 Na Grójeckiej powtórne ozonowanie również gratis. Odpowiedz Link Zgłoś
asik_w Re: ozonowanie zabkow 22.10.06, 19:46 Dziewczyny napiszcie mi prosze jak w tym Primadencie podchodza do maluchow, moj ma 2,5 roku i boje sie, ze bedzie ciezko;/ a moze polecicie jakiegos lekarza?? Odpowiedz Link Zgłoś
kacperito Re: ozonowanie zabkow 22.10.06, 20:21 Czy możecie mi powiedzieć jak wygląda taki ozonowanie? mój synek kończy niedługo roczek, ale jak tylko widzi szczoteczkę do zębów, to otwiera buzię. Czy tak małemu dziecku uda się coś zrobić w buzi? Odpowiedz Link Zgłoś
plastula Re: ozonowanie zabkow 03.11.06, 15:08 u mnie córka miała około 3 lat, początkowo chodziliśmy państwowo na Nowy Zjazd na lapisowanie. Ale nie bardzo chętnie dawała sobie nawet malować te zęby a o borowaniu nie było mowy. I tak trafiliśmy na ozonowanie na Pragę. Cały zabieg wygląda tak, że dziecku na ząb Pani nakłada taką plastikową osłonkę i do tego podłącza rurkę która wysysa coś z zęba. Jest to bezbolesne, jednak ta maszyna trochę szumi i może nie każdemu dziecku się to spodoba. U nas przeszło bez ekscesów, córce nawet się podobało. Dziecko dostaje potem od Pani doktor jakieś drobiazgi, patyki do zębów itp. Nam trafiła się jeszcze czapka, bombka.. Odpowiedz Link Zgłoś
plastula Re: ozonowanie zabkow 03.11.06, 15:08 u mnie córka miała około 3 lat, początkowo chodziliśmy państwowo na Nowy Zjazd na lapisowanie. Ale nie bardzo chętnie dawała sobie nawet malować te zęby a o borowaniu nie było mowy. I tak trafiliśmy na ozonowanie na Pragę. Cały zabieg wygląda tak, że dziecku na ząb Pani nakłada taką plastikową osłonkę i do tego podłącza rurkę która wysysa coś z zęba. Jest to bezbolesne, jednak ta maszyna trochę szumi i może nie każdemu dziecku się to spodoba. U nas przeszło bez ekscesów, córce nawet się podobało. Dziecko dostaje potem od Pani doktor jakieś drobiazgi, patyki do zębów itp. Nam trafiła się jeszcze czapka, bombka.. Odpowiedz Link Zgłoś