Dodaj do ulubionych

ozonowanie zabkow

12.10.06, 20:36
Poleccie prosze jakis sprawdzony gabinet, najlepiej na bemowie czy Woli lub
okolicach, i ile kosztuje taki zabieg??
Obserwuj wątek
    • zuza08 Re: ozonowanie zabkow 16.10.06, 09:49
      Witam.
      Polecam gabinet stomatologiczny Primadent. W Warszawie mają kilka lokalizacji.
      Wklejam link do strony internetowej www.primadent.com.pl/. Ja z 1,5
      roczną córeczką byłam na ul. Grójeckiej. Za ozonowanie czterech ząbków
      zapłaciliśmy 240 zł.
    • plastula Re: ozonowanie zabkow 16.10.06, 16:30
      ja też ozonowałam w primadencie , ale na Pradze naprzeciwko carrefoura. Tam
      jest taniej, ponieważ Primadent ma promocje na gabinety na Pradze. Chyba było -
      30%. I dodatkowo jest powtórne ozonowab\nie za 2 miesiące już gratis.
      • zuza08 Re: ozonowanie zabkow 17.10.06, 09:59
        Na Grójeckiej powtórne ozonowanie również gratis.
        • asik_w Re: ozonowanie zabkow 19.10.06, 12:45
          Serdecznie dziekuje smile
          • asik_w Re: ozonowanie zabkow 22.10.06, 19:46
            Dziewczyny napiszcie mi prosze jak w tym Primadencie podchodza do maluchow, moj
            ma 2,5 roku i boje sie, ze bedzie ciezko;/ a moze polecicie jakiegos lekarza??
    • kacperito Re: ozonowanie zabkow 22.10.06, 20:21
      Czy możecie mi powiedzieć jak wygląda taki ozonowanie? mój synek kończy niedługo
      roczek, ale jak tylko widzi szczoteczkę do zębów, to otwiera buzię. Czy tak
      małemu dziecku uda się coś zrobić w buzi?
    • plastula Re: ozonowanie zabkow 03.11.06, 15:08
      u mnie córka miała około 3 lat, początkowo chodziliśmy państwowo na Nowy Zjazd
      na lapisowanie. Ale nie bardzo chętnie dawała sobie nawet malować te zęby a o
      borowaniu nie było mowy. I tak trafiliśmy na ozonowanie na Pragę. Cały zabieg
      wygląda tak, że dziecku na ząb Pani nakłada taką plastikową osłonkę i do tego
      podłącza rurkę która wysysa coś z zęba. Jest to bezbolesne, jednak ta maszyna
      trochę szumi i może nie każdemu dziecku się to spodoba. U nas przeszło bez
      ekscesów, córce nawet się podobało. Dziecko dostaje potem od Pani doktor jakieś
      drobiazgi, patyki do zębów itp. Nam trafiła się jeszcze czapka, bombka..
    • plastula Re: ozonowanie zabkow 03.11.06, 15:08
      u mnie córka miała około 3 lat, początkowo chodziliśmy państwowo na Nowy Zjazd
      na lapisowanie. Ale nie bardzo chętnie dawała sobie nawet malować te zęby a o
      borowaniu nie było mowy. I tak trafiliśmy na ozonowanie na Pragę. Cały zabieg
      wygląda tak, że dziecku na ząb Pani nakłada taką plastikową osłonkę i do tego
      podłącza rurkę która wysysa coś z zęba. Jest to bezbolesne, jednak ta maszyna
      trochę szumi i może nie każdemu dziecku się to spodoba. U nas przeszło bez
      ekscesów, córce nawet się podobało. Dziecko dostaje potem od Pani doktor jakieś
      drobiazgi, patyki do zębów itp. Nam trafiła się jeszcze czapka, bombka..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka