Dodaj do ulubionych

Warszawa-Bielany-Wrzeciono

IP: *.* 17.01.02, 13:24
Mieszkam na ul.Przy Agorze, mam 17m córeczkę i chętnie poznam mamę mieszkającą w okolicy, z którą mogłabym pospacerować od czasu do czasu.Pozdrawiam serdecznie.
Obserwuj wątek
    • Gość: irminap Re: Warszawa-Bielany-Wrzeciono IP: *.* 17.01.02, 23:07
      Cześć Jestem mamą 19 miesięcznej Ani, która uwielbia spacery i zabawy na świeżym powietrzu. Również chętnie poznamy inne mamy z dziećmi w podobnym wieku. Mieszkamy na Chomiczówce(tuż przy Leclercu), jeśli nie jest to dla Was za daleko chętnie się umówimy na spacerek.PozdrawiamIrmina
      • Gość: lubka Re: Warszawa-Bielany-Wrzeciono IP: *.* 20.01.02, 14:49
        Witaj Wanda, mieszkam bardzo blisko, bo przy ulicy Doryckiej i mam 15 miesięczną córeczkę. Chętnie wybierzemy się z wami na spacerek, najlepiej w weekend, bo w ciągu tygodnia pracuję. Buziaki, Lubka
      • Gość: NAB Re: Warszawa-Bielany-Wrzeciono IP: *.* 22.01.02, 23:15
        Cześć! Mieszkam na Perzyńskiego, chętnie umówię się na wspólny spacerek. Madzia ma 21 m-cy i z radością pozna nowe koleżanki.Pozdrawiam. Sylwia
        • Gość: lubka Re: Warszawa-Bielany-Wrzeciono IP: *.* 23.01.02, 21:52
          Dziewczyny, a co powiecie na spotkanie w sobotę? Na przykład w Lasku Bielańskim? Lubka
          • Gość: KasiaW Re: Warszawa-Bielany-Wrzeciono IP: *.* 24.01.02, 09:09
            Lubka, W sobotę nie mogę, bo nie ma mnie na Bielanach, a poza tym jadę na spotkanie emam.Żadna z was się nie wybiera?K.
            • Gość: 21081970 Re: Warszawa-Bielany-Wrzeciono IP: *.* 26.01.02, 00:44
              Cześć,ja też będę na emamach. Do zobaczenia, Gośka
    • Gość: 21081970 Re: Warszawa-Bielany-Wrzeciono IP: *.* 17.01.02, 23:48
      Hej Wanda,Niestety nie mieszkam na tyle blisko aby umawiać się na spacerki (Łomianki) ale przynajmniej raz na tydzień chodzę z moją 20 miesięczną Marysią na basen na Potocką. Jeśli miałabyś ochotę wybrać się z nami to zapraszam.Pozdrawiam, Małgorzata
    • Gość: KasiaW Re: Warszawa-Bielany-Wrzeciono IP: *.* 23.01.02, 09:08
      Cześć dziewczyny, Ja mieszkam na Wrzecionie i chętnie się z Wami spotkam.Wanda, czy my się już kiedyś nie próbowałyśmy umówić?Gosia, kiedy chodzisz na ten basen? Czy są jeszcze jakieś wolne miejsca?Kasia
      • Gość: 21081970 Re: Warszawa-Bielany-Wrzeciono IP: *.* 23.01.02, 22:35
        Kasiu, Na basen chodzę w poniedziałki na 15:30 ale tam są różne grupy w zależności od tego w jakim wieku jest dziecko i jaki dzień i godzinę wybierzesz. Napisz mi proszę na priva w jakim wieku masz dziecko. Na basenie będę jutro, to się zapytam o wolne miejsca.Pozdrawiam, Gośka
    • Gość: NAB Re: Warszawa-Bielany-Wrzeciono IP: *.* 24.01.02, 19:51
      Lubka nie wiem czy lasek jestb dobrym pomysłem, czy nie ugrrzężniemy w błocie iwodzie ?? Może lepiej jakieś twarde alejki osiedlowe np. Chomiczówki.Ja sie chetnie umówię na spacer sobotni.Pozdrawiam Sylwia
    • Gość: 21081970 Re: Warszawa-Bielany-Wrzeciono IP: *.* 28.01.02, 23:54
      Dziewczyny,Jak widzę sprawa wspólnego spaceru ucichła. Może by tak jednak połączyć dwa wątki (w-wa,bielany... i spotkanie z dziećmi) i spotkać się w sobotę 02.02 o godz. np. 12:00 w przedszkolu na Dzielnej. Napiszcie co o tym myślicie.Pozdrowionka, Gośka
    • Gość: Morud Re: Warszawa-Bielany-Wrzeciono IP: *.* 29.01.02, 07:46
      Mam 23 miesięczną córeczkę Gosię i mieszkam na ul. Przy Agorze. Bardzo chętnie poznam inne emamy z okolic podczas weekendowych spacerów, ale w pobliżu miejsca zamieszkania
      • Gość: Przygoda. Re: Warszawa-Bielany-Wrzeciono IP: *.* 11.04.02, 20:26
        Może umówimy się na sobotni spacerek, jeśli oczywiście będzie pogoda. Czy ktoś chętny?Sylwia, 2 letnia Madzia i 4 letni Bartek
    • Gość: Morud Re: Warszawa-Bielany-Wrzeciono IP: *.* 29.01.02, 09:27
      Bardzo chętnie porozmawiam też z mamami z Bielan na Gadu Gadu. Mój numer to 1662362.
    • Gość: agarad Re: Warszawa-Bielany-Wrzeciono IP: *.* 29.01.02, 09:35
      dziewczyny szykujcie się na spotkanko 1 lutego - patrz post spotkanie z dziećmiagarad (też z Bielan)
      • Gość: wandzik Re: Warszawa-Bielany-Wrzeciono IP: *.* 29.01.02, 15:10
        No właśnie, dobry pomysł ze spotkaniem w przedszkolu 2 lutego! Ja postaram się przyjechać!Pozdrawiam serdecznie
        • Gość: agarad Re: Warszawa-Bielany-Wrzeciono IP: *.* 29.01.02, 15:32
          Możemy sie umówić i pojechać razem. (będziesz jechać autobusem czy samchdem?)agarad
      • Gość: NAB Re: Warszawa-Bielany-Wrzeciono IP: *.* 29.01.02, 16:00
        Jadę na spotkanie w sobotę autobusem 170 o godz.10.04 z przystanku Kochanowskiego (niskopodlogowy) Może ktoś się dołączy?Sylwia
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka