Dodaj do ulubionych

BASEN - NIE MA MIEJSC

IP: *.* 16.03.03, 21:45
Szkoda,na potockiej juz ktorys raz z rzedu nie ma miejsc moze za 3 miesiace, ale nie wiem czy mi cierpliwosci starczy. Poza tym po dzisiejszej nie zbyt przyjemnej rozmowie z panstwem K. nie jestem pewna czy chce zeby mojego szkraba uczyli. Wydaje mi sie ze do potencjalnych klijentow powini byc milsi a nie nie ma miejsc juz to pani mowilismy jakis czas temu i odkladnie sluchawki. CZy oni na basenie tez sa tacy?Moze ktoS zna inne miejsce gdzie sa podobne warunki jak na potockiej i ciut milsi instruktorzy?pzdr.dorota
Obserwuj wątek
    • Gość: Ewa21 Re: BASEN - NIE MA MIEJSC IP: *.* 16.03.03, 22:20
      WitajsmileNa potockiej niestety tak jest ze jest kurs 3 miesiaczny i w trakcie zapisac sie nie mozna.Ja zaczynam 20 marca chodzic z Kuba ale zapisalam sie juz na poczatku lutego.Odnioslam wrazenie ze Pani jest przesympatyczna rozmawiala ze mna ze 20 minut i wszytsko po kolei tlumaczyla.Jak bylam zaplacic tez byla przyjaznie nastawiona ( ale kto by nie byl jak sie daje pieniazki :) )Nastepny kurs na potockiej zaczyna sie we wrzesniu powiewaz na wakacje jest przerwa.pozdrawiamEwa
      • Gość: dorotaklatka Re: BASEN - NIE MA MIEJSC IP: *.* 17.03.03, 09:27
        ja wcale nie chcialam zapisac sie w trakcie, tez dzwonilam na poczatku lutego i powiedziano mi ze kurs zimowy konczy sie 16 marca i zeby wtedy zadzwonic. Tak tez zrobilam i wlasnie wtedy mnie tak potraktowano :(((
    • Gość: Muchgrab Re: BASEN - NIE MA MIEJSC IP: *.* 17.03.03, 12:13
      Czesc,moze sprobuj zadzwonic po numer 502595021. Jak zadzwonisz to sie dowiesz szczegolow, bo sama nie wiem dokladnie, gdzie jest ten basen, ale chyba na Ochocie. Jezdza tam znajomi i sa zadowoleni.My chodzimy do panstwa K. i sa bardzo mili zwlaszcza malzonek, ktorego Kuba uwielbia. Dzwonilam do pani K jeszcze w ciazy i rozmawialam o zajeciach na basenie i byla b. mila. Wiem, ze maja duzo chetnych i trzeba zadzwonic dokladnie wtedy, kiedy p. K mowi. Pierwszenstwo maja osoby, ktore dotychczas chodzily na zajecia, ale jesli one nie wykupia do podanej godziny karnetow to przepadaja im. Wczoraj chyba byly zapisy na nst okres na Potocka ktos nie wykupil karnetu i maz pojechal i wymienil nasz karnet (chodzilismy do apartamentowca "Pod Orlem" na Mokotowie) na wlasnie Potocka. Moze nasz karnet jest wolny ? Chodzilismy w sobote na godzine 13:00.A jak nie chcesz juz do nich dzwonic to sprobuj pod ten numer, ktory Ci podalam. Powodzenia. Mysle, ze warto.PozdrawiamGoska
    • Gość: cwe Re: BASEN - NIE MA MIEJSC IP: *.* 17.03.03, 17:37
      My chodzimy na bardzo dobre zajęcia na Usynowie-basen SGGW. Jeśli to dla Was nie za daleko napisz, podam telefon.Pozdr. Hania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka