kama755 20.03.07, 08:42 czy możecie polecić jakieś zajęcia dla takich maluchów? najlepiej na Ursynowie, ewentualnie Mokotów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
justa52 Re: zajęcia dla 1,5 roczniaka 22.03.07, 01:38 www.bajkolandia.pl/centrum/ Zapraszam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś
asiaap Re: zajęcia dla 1,5 roczniaka 22.03.07, 22:51 www.klubmalucha.pl/placowki_licencyjne.php?id=1 musicalbabies.republika.pl/myweb.index.html.htm www.hockiklocki.pl/index.php?category=zajecia&visible=false www.helendoron.pl/index.php?id=find_school®ion=4 www.inspiren.pl/ www.pluszowy.pl/index.php?lang=pl&id=idea www.promyczek.5p.pl/index.php5?o=oferta www.yamaha-warszawa.pl/placowki/placowki.html www.centrum-sens.pl/minirozwijanki.php Odpowiedz Link Zgłoś
kama755 Re: zajęcia dla 1,5 roczniaka 26.03.07, 15:53 dzięki za linki. a czy może ktoś polecić któryś z tych bądź innych ośrodków? NA stronie wszystko wygląda bardzo zachecająco, ale może coś z własnych doświacdczeń możecie podpowiedzieć (gdzie wam sie pdoobało albo ogólnie na co zwracać uwagę pzry wyborze takich zajęć, itp)? Odpowiedz Link Zgłoś
wanieczka Re: zajęcia dla 1,5 roczniaka 28.03.07, 11:26 ja zaczęłam chodzic - z polecenia ( wcześniej chodziła do tego miejsca na zajecia będąc w ciąży , po porodzie , byłam na instruktażu masażu dziecka),- Studio Zdrowia- bardzo ciekawe zajęcia - miła , bardzo kontaktowa P. Agnieszka, mnóstwo ciekawych zabaw, moje dziecko nie może się doczekac nast., zajęć- www.studiozdrowia.hbz.pl Odpowiedz Link Zgłoś
sara06 Re: zajęcia dla 1,5 roczniaka 23.04.07, 13:09 A coś po drugiej stronie Wisły??? Odpowiedz Link Zgłoś