jo_ania 24.03.07, 20:24 Mam skierowanie na badanie USG brzuszka u 5 latki. Powiedzcie mi gdzie w Warszawie najlepiej je zrobić - moze być prywatnie. Chodzi mi o dobrego specjalistę i dobry sprzęt. Proszę polećcie kogoś. Joania Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
renata28 Re: usg brzuszka 25.03.07, 16:04 Na Waryńskiego 9, prof. Marcinkowski www.rentgen.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
jo_ania Re: usg brzuszka 25.03.07, 19:41 Dziękuję za namiary, lecz w kadrze specjalistów nie znalazłam nazwiska Marcinkowski jest prof.dr Andrzej Marciński. W poniedziałek zamówię wizytę, mam nadzieję, że nie trzeba długo czekać na termin badania jak w przypadku służby zdrowia publicznej, gdzie nawet nie mogłam się dodzwonić, najzwyczajniej nie odbierają telefonów. W piątek poswięciłam pół dnia na wybieraniu numerów do szpitala na Niekłańską i Kopernika; oczywiście bez skutku. Joania Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: usg brzuszka 26.03.07, 00:29 Przepraszam za błąd w nazwisku lekarza. Byliśmy u niego już kilka razy, a ja zawsze z uporem maniaka przekręcam nazwisko nawet przy zapisywaniu. W każdym razie to chodzi o niego. Termin powinien być krótki. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
kotek15 Re: usg brzuszka 26.03.07, 11:44 my kilkakrotnie byliśmy na litewskiej, przyjmują tez odpłatnie i sa krótsze terminy pzdr M Odpowiedz Link Zgłoś