annaolborska 05.04.07, 22:05 Czy może ktoś mi coś powiedzie na temat tego centrum. Jak tam się traktuje pacjentów czy personel jest miły itp. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
franula Re: centrum medyczne LIM 07.04.07, 21:24 moim zdaniem absolutnie super jak chces zto pisz na priv Odpowiedz Link Zgłoś
justyna1908 Re: centrum medyczne LIM 09.04.07, 08:58 moim zdaniem też super !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: centrum medyczne LIM 09.04.07, 18:16 jest OK, miałam abonament przez 3 lata. Mogę polecić pediatrę i ortopedę Odpowiedz Link Zgłoś
marcia74 Re: centrum medyczne LIM 10.04.07, 15:33 Bardzo OK. Jedno tylko mi nie odpowiada - jak wzywasz lekarza do dziecka do domu, trzeba czekac od 4 do 7 godzin, a bywa, ze i wiecej niz 7. Generalnie polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
primka Re: centrum medyczne LIM 11.04.07, 23:00 Ja też polecam, choć jak wszędzie, można trafić na lekarza konowała - ja w ciągu kilku lat trafiłam na 2, a poza tym inny byli w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
ania.priv Re: centrum medyczne LIM 12.04.07, 21:05 też mam tam karnet i jestem bardzo zadowolona Odpowiedz Link Zgłoś
lemiwawa Re: centrum medyczne LIM 21.04.07, 16:47 ja też bardzo polecam, chodzimy tam w ramach abonamentu, miła, fachowa obsługa, zawsze mogą przyjąć nad program, jeśli jest nagła potrzeba. Zupełnie inne traktowanie człowieka niż w państwowych przychodniach, lub nawet i w prywatnych, które mają podpisaną umowę z NFZ. Jestem bardzo zadowolona. Odpowiedz Link Zgłoś
vailima Re: centrum medyczne LIM 21.04.07, 23:52 Dziewczyny, bede miala abonament od maja - prosze poleccie mi dobrego pediatre i ortopede dzieciecego (synek ma teraz 7 tygodni). A moze jeszcze znacie jakiegos ortopede dla doroslych - to dla mnie, mam po ciazy problem z dlonmi (zespol ciesni nadgarstka) i tez szukam lekarza. Odpowiedz Link Zgłoś
dominika8 Re: centrum medyczne LIM 22.04.07, 08:29 pediatra-dr Wieczorek ortopeda-dr Kroczak Odpowiedz Link Zgłoś
lemiwawa dr. Jakubowska, dr. Rowicka -pediatrzy 22.04.07, 09:26 ortopeda dla dziecka - dr. Szymanek dobrzy pediatrzy: dr. Jakubowska i dr. Rowicka. Najpierw chodziliśmy do dr. Jakubowskiej, synek miał problemy z brzuszkiem, kolki, cofał Mu się pokarm, a potem do dr. Rowickiej, (bo u dziecka wystąpił refluks żołądkowo-przełykowy) która jest także gastrologiem dziecięcym, bardzo pomogła synkowi. Obie panie są kompetentne, miłe, poważnie traktują małych pacjentów i ich rodziców. Jestem bardzo zadowolona z wizyt u nich, i każdemu polecam takich lekarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
monstermama.no1 Re: dr. Jakubowska, dr. Rowicka -pediatrzy 09.05.07, 16:02 Potrzebuję dobrego specjalisty-pediatry żeby się zgłosić z tym problemem. Szukałam na stronie Lim-u dr Jakubowskiej ale niestety nie ma takiego nazwiska w spisie pediatrów... Natomiast dr Rowicka nie przyjmuje do 28.05! Droga lemiwawa, Mam podobną sytuację z moim miesięcznym synkiem. Już w szpitalu po porodzie zwróciłam uwagę lekarzowi że mój synek ma problemy z połykaniem pokarmu-pielęgniarka laktacyjna kazała gardło mu masowac przy karmieniu i tyle. Wiktorkowi ulewa się pokarm praktycznie cały czas. Wymioty dwa, trzy razy dziennie...o dziwo ma wilczy apetyt Dzisiaj to już przeszedł samego siebie biedactwo - wymiot był tak silny (leżał w łóżeczku), że nie pomogło nawet wzięcie do góry na bok... Zablokował się totalnie. Jednym ruchem zapałam go w pół i przewróciłam na ręku brzuszkiem do dołu i zaczęłam dosłownie KLEPAć po pleckach. Trwało to całą wieczność zanim usłyszałam płacz że już ok. Jeszcze mi serce wali z wrażenia. Nie chce myśleć co by było gdybym np. była w łazience sie załatwić Odpowiedz Link Zgłoś
lemiwawa Re: pediatra 24.04.07, 15:24 my byliśmy z synkiem u Kindrackiej, owszem miła, ale zastanawiała się, nie bardzo wiedziała co polecić, nie umiała postawić diagnozy. Z poważniejszymi sprawami jak ból brzuszka, polecam wcześniej wymienionych przez mnie pediatrów. Odpowiedz Link Zgłoś