estepnowska 16.11.07, 10:07 Witam, szukam bardzo dobrego, sprawdzonego dermatologa dla dziecka. Prosze o pomoc. Dziekuje i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agawe20 Re: Dermatolog dziecięcy 16.11.07, 11:18 Nie napisałaś skąd jesteś. Ja mieszkam w Warszawie i polecam Panią Ewę (nazwisko mi wyleciało, ale z tego co wiem to jest jedna dermatolog o tym imieniu). Poniżej podaje adres: ul. Kochowskiego 4 (Żoliborz, od Pl. Wilsona) Telefon:022-8394736 Odpowiedz Link Zgłoś
estepnowska Re: Dermatolog dziecięcy 16.11.07, 15:31 wielkie dzieki!! jestem z Warszawy...do IMiDz nie moge sie dodzwonic. Jak byscie sobie przypomnialy nazwiska lekarzy byla bym wdzieczna......coreczk aod jakiegos czasu ma krostki na policzkach udach i raczkach...ni ejest to skaza bialkowa- robilam testy...bylam nawet u jednego dermatolog ai powiedzial ze to rogowacenie mieszkowe, dal kremy ktore nieststy nie pomogly((.... Odpowiedz Link Zgłoś
pearliczka Re: Dermatolog dziecięcy 16.11.07, 21:52 No wlasnie maz byl wczoraj na Kochowskiego u dermatologa (kobieta, niestety nie znam nazwiska) i Pani doktor nawet nie raczyla wstac zza biurka i orzekla ze to zrogowacenie mieszkowe. Polecila kupic jakis preparat (nie na recepte) w aptece. Jestem sceptyczna, bo to nie jest lek a raczej kosmetyk. Nie wierzę zeby pomogl na krostki, ktore sie robia mojej rocznej corci na policzkach. Czy mozecie polecic cos wyprobowanego i skutecznego na tę przypadlość? Odpowiedz Link Zgłoś
jackowa Re: Dermatolog dziecięcy 16.11.07, 12:38 Niestety nie wiem jak się nazywa Pani Doktor ale przyjmuje w środy w Instytucie Matki i Dziecka na Kasprzaka. Według mnie rewelacyjna. Nie dość, że nie byłam zapisana to przyjęła mnie od razu, bardzo miło i sympatycznie ale co najważniejsze bardzo dokładnie wytłumaczyła co i dlaczego tak się stało u mojego rocznego syna. Niestety nasz przypadek kwalifikuje się do chirurga więc już dalej nie miałam z nią do czynienia. Tylko jak byliśmy jakiś miesiąc temu w IMiD to nie było zapisów do lekarzy, więc mnóstwo ludzi i straszny bałagan. Nie wiem jak teraz, ale nawet dodzwonić się ciężko. Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Dermatolog dziecięcy 16.11.07, 12:45 W szpitalu na Kamieńskiego jest świetna lekarka, w dodatku ordynator oddziału. Nie pamiętam nazwiska, ale jak ordynator to znajdziesz. Odpowiedz Link Zgłoś