ana1113 27.12.07, 14:59 czy ktoś mógły polecić jakieś fajne zajęcia dla 4 latki typu zespół taneczny, muzyczny itp bardziej w formie zabawy niż "na poważnie". Najchętniej na Bielanach. dziękuje. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mam6lat Re: zajęcia dla 4 latka 02.01.08, 15:48 ja przez 2 lata dojezdzałam z Potoku do domu kultury koło Intraco - zajecia z przedszklakami 3-4 godz dziennie prowadziła p. Majka Lenart polexcam kazdej mamie, ktra ma mozliwosc dowożenia i dobierania malucha zajecia sa od 9-13,00 duzo zajec umuzykalniających, rytmicznych, zajecia plastyczne, wyjscia do muzeuw itd jesli ktos mam pyt - prosze na maila - tu rzadko zaglądam Odpowiedz Link Zgłoś
zofia_bialek Re: zajęcia dla 4 latka 08.01.08, 18:46 Jestem pedagogiem terapeutą, prowadzę na Bemowie Przedszkole Integracyjne "Zielony Latawiec", organizujemy w soboty zajęcia dla maluchów - w programie gimnastyka i rytmika, teatrzyki, zaj. plastyczne, w planach angielski (szukamy lektora), serdecznie zapraszam. Wiecej informacji na stronie www przedszkola. Zofia Bialek Odpowiedz Link Zgłoś