saralee 14.04.08, 23:42 Cześć, Kobietki, czy możecie polecić mi basen dl malucha (5 miesięcy) w Warszawie? Czysty i przystosowany do małych dzieci... Z góry dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
racuch76 Re: basen w Warszawie 15.04.08, 13:41 www.naukaplywania.waw.pl my chodzimy na Bemowie na Oławską i uwazam,ze basen jest w porzadku. Zaczynalismy jak Iga miała 3 miesiace i bardzo sobie chwalimy. Zajęcia dla maluchów tez super. Odpowiedz Link Zgłoś
pieskuba Re: basen w Warszawie 15.04.08, 13:53 Nowiutki (działa od jesieni) basen "Muszelka" na Bródnie. W niedzielne poranki prowadzą tam świetne zajęcia dla maluchów i rodziców. Czysto, wygodne szatnie, uprzejmy personel :o) Odpowiedz Link Zgłoś
saralee Re: basen w Warszawie 15.04.08, 16:54 dzieki za namiary. a czy można iść na basen z maluchem, nie zapisując się na zajęcia, ale korzystając doraźnie z pomocy ratownika? Odpowiedz Link Zgłoś
gryzelda71 Re: basen w Warszawie 15.04.08, 19:21 A co rozumiesz przez doraźną pomoc ratownika? Odpowiedz Link Zgłoś
saralee Re: basen w Warszawie 15.04.08, 19:32 chodzi o ratownika, który 'czuwa' nad rodzicami z dziecmi w basenie, a nie prowadzi zajęcia Odpowiedz Link Zgłoś
kempy1 Re: basen w Warszawie 16.04.08, 23:10 ja się nie spotkałam, żeby to ratownik prowadził zajęcia, ratownicy są od pilnwania ludzi na basenie Odpowiedz Link Zgłoś
kasiapro1 Re: basen w Warszawie 18.04.08, 15:48 sprawdz na ul.kasprzatka,przez rok tam chodzilismy z synem.Dzis ma 4,5 roku uwielbia wode,plywa juz sam.Mysle ze duzo pomoglo mu to w koordynacjii ruchowej-jest bardzo sprawny Odpowiedz Link Zgłoś