owianka 02.02.09, 09:07 Wiecie może, czy ortopeda na Romera badając 6-tyg. niemowlaka robi od razu w gabinecie USG stawów biodrowych, czy kieruje gdzieś, jeśli jest potrzeba? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
oliwia5000 Re: Ortopeda na Romera - pytanie 02.02.09, 10:55 dostajesz od niego skierowanie i badanie robisz w tym samym budynku tylko ze zapisujesz sie na nie i czekasz ok 2 tygodni Odpowiedz Link Zgłoś
supernowa79 Re: Ortopeda na Romera - pytanie 03.02.09, 13:11 halo.Tez chciałabym do ortopedy na Romera,pracuje tam świetna pani ortopeda dziecięcy,Halina Szczytnicka, leczyła moje starsze dziecko.A teraz musze sprawdzic biodra mojej córeczki i mam zły numer tam do przychodni. Czy mozesz podać numer pod którym mogłabym sie zarejestrowac?pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
vera-su pytanie o dr szczytnicką 05.02.09, 19:56 czy twoja córka miała jakieś problemy, czy wszystko było ok? też jakiś czas chodziłam, ale czasem ma dziwne podejście do pacjenta i się zniechęciłam. teraz zastanawiam się nad powrotem. tel. mam taki 022 643 87 70 Odpowiedz Link Zgłoś
supernowa79 Re: pytanie o dr szczytnicką 06.02.09, 16:22 Mój synek, który teraz ma 2 lata, miał chore biodro,zle zdiagnozowane , kiedy mial 6 tyg, w Szpitalu Bielańskim,przez straszną jędzę panią Zalewską(brrrrrrrr nie polecam), A kiedy miał 5 miesięcy trafiliśmy do Lux Medu na Kenie do Szczytnickiej i ona go wyleczyła w 5 tyg., chociaż na zdj.roentgenowskim to biodro wygladało strasznie.Założyła mu frejke i po 5 tyg.Mój synek był "na chodzie".Bardzo polecam.Swietny specjalista.A ortopedzi są dziwni generalnie.Teraz mam Córeczkę, która ma miesiąc i szukam tej Szczytnickiej.Pozdrawiam.czy to twój numer czy przychodni? Odpowiedz Link Zgłoś
vera-su Re: pytanie o dr szczytnicką 07.02.09, 21:24 do przychodni oczywiście. dzięki, zachęcająco to brzmi. Odpowiedz Link Zgłoś
vera-su Re: pytanie o dr szczytnicką 07.02.09, 21:27 tzn nr tel do przychodni, faktycznie dwuznacznie to zabrzmiało Odpowiedz Link Zgłoś
wiktoriaolga Re: Ortopeda na Romera - pytanie 05.10.09, 15:31 ja odradzam dr. Szczytnicka z Romera , omało co nie zrobiła z mojej córki kaleki. Jak to stwierdzono w szpitalu zła metoda leczenia . Córka miała zwichnięte bioderko, póżno zostało wykryto mimo wczesniejszych 3 USG oczywiscie robionych na Romera.Szczytnicka powinna córke moja wysłać do szpitala , a nie na sama ręke nastawiać , bo tylko pogorszyła jej stan. Odradzam , odradzam i jeszcze raz odradzam. Duzo nerwów i niepotrzebnego bólu przez ta kobiete. Odpowiedz Link Zgłoś
olafasola2009 Re: Ortopeda na Romera - pytanie 04.02.10, 20:40 Ja też z moją córką chodzę do Szczytnickiej i powiem tak: to jest dobry lekarz dla kogoś kto się potrafi wykłócać o swoje i nie da sobie w kaszę dmuchać. Szczytnicka niechętnie wystawia skierowania na rechabilitację Bobath (a nasza nuerolog z tej samej przychodni robi to od ręki), stawia na kompie pasjanse (a ty czekasz na wejście do gabinetu jak jesteś za wcześnie - nie poprosi, a widać to przez okno, bo pod nim wiedzie chodnik do drzwi wejściowych)i strasznie dużo pali oczywiście poza gabinetem,ale jak się wejdzie to czuć. Odpowiedz Link Zgłoś