mamumilu 22.01.10, 21:37 Jakby ktos myslal o wysylaniu paczek zywnosciowych dla potrzebujacych rodzin www.bdsklep.pl - maja dosc duzy wybor i w porownaniu z innymi sklepami niewygorowane ceny. Jak ktos ma jakies sprawdzone sklepy - niech sie dzieli z innymi wiedza Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
adota Re: Zakupy dla potrzebujacych 22.01.10, 22:04 Ja najczęściej korzystam ze sklepu "Piotr i Paweł". Fajnie, bo można precyzyjnie określić termin dostawy - również w weekendy, ale sieć nie obejmuje całego kraju: www.e-piotripawel.pl/e-zakupy/index.php?js=1 Tu: dodomku.pl/ też jest ok. DOstawa na terenie całego kraju, ale chyba trochę drożej i czas dostawy mniej precyzyjnie określony (tam gdzie mnie interesowało 9-17). adota Odpowiedz Link Zgłoś
mamumilu Re: Zakupy dla potrzebujacych 22.01.10, 22:34 ja jeszcze korzystalam z edelikatesy.com/ - mam nadzieje, ze niedlugo znow wznowia sprzedaz. Odpowiedz Link Zgłoś
adota Re: Zakupy dla potrzebujacych 23.01.10, 17:15 www.e-piotripawel.pl/e-zakupy/index.php?js=1 Zapomniałam jeszcze dodać, że to jest sieć sklepów i opłacone zakupy można odebrać w sklepie, nie płacąc za dostarczenie adota Odpowiedz Link Zgłoś
mamumilu Re: Zakupy dla potrzebujacych 02.12.10, 13:23 polecałam bdsklep.pl - już nie polecam - po zmianie wystroju strony, zmainachw asortymencie, popsuła sie obsługa - wysłanie zakupów zajmuje im teraz ponad tydzień!!! w dodatku okazuje się, że brakuje produktów, które są na stronie dostępne i potrafią oferowac zamiast fistaszków, płyn do płukania!!! Tak więc jak komuś zalezy na czasie i towarze, który zamówił, niech wybierze się na zakupy gdzie indziej - ja już z ich usług nie skorzystam - nie potrafią nawet powiedzieć przepraszam . Odpowiedz Link Zgłoś
orissa Re: Zakupy dla potrzebujacych 02.12.10, 14:36 dodomku.pl - kilkanaście razy korzystałam, wpadki jeszcze żadnej nie było, więc póki co - polecam. Odpowiedz Link Zgłoś
seidthe Re: Zakupy dla potrzebujacych 02.12.10, 17:22 też korzystałam z dodomku.pl o jest OK Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska182 Re: Zakupy dla potrzebujacych 10.12.10, 18:13 Firma dodomku zawiodla mnie na calej linii. Zamowienie zlozone w niedziele 5 grudnia rano przez internet,w kalendarzu zaznaczone ,ze dostawa bedzie we wtorek 7 grudnia.Dzwonie w poniedzialek z pewnymi informacjami odnosnie dostawy.Dzisiaj piatek 10 grudnia paczka nie zostala dostarczona.4 kontakty telefoniczne,ktore nic nie wniosly.Slysze"my wydalismy w terminie ,kurier nie dostarczyl"Przed 17 dzisiaj rozmawialam z wlascicielem,ktory zapytal"to co Pani by chciala zebym ja ta paczke sam zawiozl"? Naturalnie ,ze bym chciala,ale On tego niestety nie zrobi. Dodatkowo prosilam zeby zadzwonic do osoby,do ktorej paczka miala byc dostarczona z przeprosinami i propozycja zadosciuczynienia za zaistniala sytuacje.Nikt nie zadzwonil. Jest mi przykro,ze tak se stalo. Nie bylam mila Czekam do poniedzialku,wtedy jesli sprawa nie bedzie zalatwiona pozytywnie napisze tutaj:Nie polecam. Narazie daje szanse na wyjasnienie niezrecznej dla wszystkich sytuacji. -- Pewne jest to jedno, że Róbmy swoje, Dopóki nam się chce, Drobiazgów parę się uchowa: Kultura, sztuka, wolność słowa, dlatego Róbmy swoje, Może to coś da? Kto wie?... Odpowiedz Link Zgłoś
kejtlinn Re: Zakupy dla potrzebujacych 10.12.10, 18:25 Korzystam z dodomku.pl Robię często zakupy za ich pośrednictwem, jak dotąd ok. Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska182 Re: Zakupy dla potrzebujacych 15.12.10, 11:36 Nistety podtrzymuje swoje zdanie na temat tej firmy(dodomku).Zero profesjonalnosci.Kretactwa,klamstwo goni glamstwo.Przesylka zamowiona w niedziele 5 grudnia do dnia dzisiejszego nie zostala dostarczona.Mam juz kilka wersji wydarzen przedstawionych przez kolejnych pracownikow firmy.Wlasciciel firmy w sposob bardzo niesympatyczny probuje za zaistniala sytuacje obwinic najpierw osobe ,do ktorej paczka miala dojsc(odmowila przyjecia) Pracownicy -tu kazdy przedstawia wersje ,ktora akurat przychodzi im do glowy.Nie informuja mnie-osoby zamawiajacej o braku produktow ,ktore zostaly zamowione(dowiaduje sie 9 dni po zamowieniu ,ze nie moga wyslac paczki ,bo czekaja na dzem i sos )Paczka wedlug relacji wlasciciela zostala do nich zwrocona jako uszkodzona(gdzie wiec podzialy sie dzem i sos?) Rozumiem owoce ,ktore kraza przez tydzien ,ale sloiki z produktami? Po raz pierwszy w zyciu (jestem maniaczka zamawiania przez internetwiec porownanie i doswiadczenie mam) spotkalam sie z Firma ,ktora wiedzac ,ze paczka nie zostala dostarczona,czy nie zostanie dostarczona w terminie nie informuje o tym osoby zamawiajacej.Po mojej wczorajszej przeprawie z wlascicielem i zapewnieniach ,ze paczka w dniu dzisiejszym dotrze pod wskazany adres oraz moich "propozycjach " ,ze istnieja telefony i e-maile ,ktore zamawiajacy z reguly musza poadac dostalam e-mail-"Paczka jednak nie zostanie dostarczona Chcialam wierzyc ,ze bedzie inaczej i zapewnialam o tym osobe ,ktora na ta paczke czekala.Mylilam sie. -- Pewne jest to jedno, że Róbmy swoje, Dopóki nam się chce, Drobiazgów parę się uchowa: Kultura, sztuka, wolność słowa, dlatego Róbmy swoje, Może to coś da? Kto wie?... Odpowiedz Link Zgłoś
gd_3334 Re: Zakupy dla potrzebujacych 15.12.10, 11:48 ja w poniedziałek zamawiałam u nich, a w dziś koleżanka dzwoniła że dostarczyli, więc to może tylko u Ciebire tak wyszło Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska182 Re: Zakupy dla potrzebujacych 15.12.10, 11:57 Byc moze ,to tez uzaleznione dokad jest dostawa.Ale to nie zwalnia ich z profesjonalnego podejscia do klienta.Pieniadze zostaly wziete,usluga nie zostala wykonana.Mniejsze zlo byloby gdyby to byla przesylka dla mnie.Osoba ,dla ktorej byla zamowiona czekala na ta przesylke.Uslyszalam po moich kilkakrotnych interwencjach,ze im jest przykro.Mnie jest przykro,ze obiecalam osobie pomoc ,ktora nie dostarla na czas.Im powinno byc wstyd ,ze wykazali sie brakiem profesjonalizmu. -- Pewne jest to jedno, że Róbmy swoje, Dopóki nam się chce, Drobiazgów parę się uchowa: Kultura, sztuka, wolność słowa, dlatego Róbmy swoje, Może to coś da? Kto wie?... Odpowiedz Link Zgłoś
mamumilu Re: Zakupy dla potrzebujacych 15.12.10, 14:17 poswiec 5 min i napisz im opinie w roznych porownywarkach cen - to ich powinno przywolac do porzadku - ja doczekalam sie wyjasnienia sytuacji po takich opiniach - serwisy kontaktuja sie ze sklepem jak wystawiasz negatywna opinie Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska182 Re: Zakupy dla potrzebujacych 16.12.10, 16:28 Dzisiaj kolejny dzien klamstw.Paczki nie ma ,ale slowa"Glowy niech mi pani nie zawraca ,bo ja z pania nie mam czasu rozmawiac '' byly.Pan wlasciciel wykrzyczal mi ,ze paczka od nich wyszla wczoraj(pracownik podczas tej samej rozmowy krecil,ze paczki z firmy nie wyszly. Bede wdzieczna za linki do tych porownywarek,gdzie tak opinie moge napisac na temat firmy.Nie mialam przez tyle lat ( a zyje dlugo) takiej sytuacji.Sklepy w ktorych zamawialam najczesciej po wykonaniu uslugi przysylaly do mnie na e-mail ankiete z prosba o wydanie opinii o ich usludze. Raz jeszzce dziekuje i mam dosyc.Naprawde i szczerze.Zawiodlam osobe,dla ktorej miala byc ta paczka. Odpowiedz Link Zgłoś
agwiras Re: Zakupy dla potrzebujacych 16.12.10, 02:37 Czy ktoś robił zakupy on-line w eleclerc.pl Interesują mnie opinie i szybkość dostawy. Odpowiedz Link Zgłoś
amia Re: Zakupy dla potrzebujacych 16.12.10, 10:12 Ja robilam dwukrotnie. Bylam zadowolona. Jednak jak im wyjdzie z dostawa przed swietami, tego nie wiem Odpowiedz Link Zgłoś
gd_3334 Re: Zakupy dla potrzebujacych 16.12.10, 16:47 ja też (teren Gdańska) wszystko poszło sprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska182 Re: Zakupy dla potrzebujacych 16.12.10, 17:08 U mnie dostawa troche dalsza.Jednak w 2 tygodnie czasami ,przy odrobinie szzcescia droga morska ze Stanow przyjdzie, a tu na terenie kraju nie potrafia. Pewne jest to jedno, że Róbmy swoje, Dopóki nam się chce, Drobiazgów parę się uchowa: Kultura, sztuka, wolność słowa, dlatego Róbmy swoje, Może to coś da? Kto wie?... Odpowiedz Link Zgłoś
alcea3 malgoska 16.12.10, 21:37 A placilas za paczkę?? czy za pobraniem? Jesli płacilas co z Twoimi pieniedzmi? Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska182 Re: malgoska 17.12.10, 05:19 Placilam przelewem od razu w dniu zamowienia ,czyli 5 grudnia.Ta paczka byla zamowiona przeze mnie,odbiorca miala byc inna osoba. Pewne jest to jedno, że Róbmy swoje, Dopóki nam się chce, Drobiazgów parę się uchowa: Kultura, sztuka, wolność słowa, dlatego Róbmy swoje, Może to coś da? Kto wie?... Odpowiedz Link Zgłoś
aurinko Re: malgoska 17.12.10, 16:30 Skoro nie zrealizowali twojego zamówienia to co ze zwrotem wpłaty? Otrzymałaś zwrot? Ja w tym miesiącu kilkakrotnie realizowałam zakupy u nich z dostawą do różnych miejscowości i wszystko było bez zarzutu. Odpowiedz Link Zgłoś
malgoska182 Re: malgoska 17.12.10, 16:45 Nie chce zwrotu pieniedzy,Chce zeby zamowione rzeczy w koncu dotarly tam,gdzie powinny byc 7 grudnia z przeprosinami od firmy oraz rekompensata za opoznienie z ich winy.Paczka niby 14 zostala ponownie wyslana z zabaweczkami dla dzieci oraz gotowymi produktami Pudliszki dla rodziny jako przeprosiny od Firmy+zamowione przeze mnie rzeczy.Faktem jest,ze zasugerowalam zadosciuczynienie za tak dlugi czas oczekiwania, nie wywiazanie sie z zamowienia.Tak robia wszystkie firmy,ktorym 'cos tam"po drodze nie wyjdzie, a nie chca stracic klienta. -- Pewne jest to jedno, że Róbmy swoje, Dopóki nam się chce, Drobiazgów parę się uchowa: Kultura, sztuka, wolność słowa, dlatego Róbmy swoje, Może to coś da? Kto wie?... Odpowiedz Link Zgłoś