sonram 15.02.04, 20:35 Oddam ubranka lekko używane ,nie jest ich dużo ale mi wystarczyły na miesiąc .sonra@wp.pl. Pozdrawiam mama Julii Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lidek0 Re: Oddam ubranka nr. 56 -62 16.02.04, 09:16 Chętnie przyjme i pokryjękoszty przesyłki. Jestem z Warszawy. Napisałam maila na priva pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
lwiczkasia dziwne 16.02.04, 10:18 potrzebuje kody z pampersów -wzamian oddam ciuszki Autor: lidia0 Data: 15.02.2004 17:04 + odpowiedz na list -------------------------------------------------------------------------------- Witam wszystkich mam trochę ciuszków w rozmiarach od 56 do 74 które chciałabym zamienić na kody, zainteresowanych wymianą wyślę zdjęcia i dokładniej opiszę co mogę zaoferować w zamian. w zamian za kody mogę też oddać leki Furaginum, albo Amlozek (całe opakowania z dobrym terminem ważności) proszę pisać na lidia0@wp.pl -------------------------------------------------------------------------------- W JEDNYM OGLOSZENIU ODDAJESZ CIUSZKI W ROZMIARZE 56-74 W DRUGIM PROSISZ O NIE!!!WIDAC NIE SA CI POTRZEBNE Odpowiedz Link Zgłoś
sonram Re: dziwne 16.02.04, 11:57 informuję ,że ciuszki znalazły nowego właściciela Odpowiedz Link Zgłoś
lidek0 Re: dziwne 17.02.04, 09:57 Ja jestem lidek0 a nie lidia0. To dwie różne osoby. Uważniej czytaj nazwy użytkowników. Odpowiedz Link Zgłoś