Dodaj do ulubionych

Nowe wieści

14.01.11, 15:05
Witam wszystkie pomocne emamy ,zdecydowałam się załozyć nowy wątek bo stary zawierał już bardzo dużo wpisów jestem mamą piątki dzieciaczków,co u nas mąż podjął pracę przy budowie autostrady dobra praca tylko że teraz mają zastój bo zła pogoda ale wierzę że od poniedziałku już pójdzie z powrotem,ja złożyłam papiery do pracy przy produkcji paluszków od środy ide na okres próbny , myślę że już będzie dobrze ,piszę z prośbą musiałam zapłacić rachunki za prąd i gaz i to nas dobiło w przyszłym tygodniu mam dostać rodzinne ale do tego czasu będzie ciężko ,może któras z mam zgodziła by się poratować nas jakąs skromną żywnością żeby przetrwać będziemy bardzo wdzięczni potem już sobie poradzimy i wierzę że w końcu ja będę mogła pomagać chociaż skromnie.
Obserwuj wątek
    • kochmama Claudel 6 bardzo dziękuję za pomoc 18.01.11, 17:32

• kochmama Kasiu ,wiśnik dziękuję za ciuszki dla Hubisia 18.01.11, 17:35
        • wisnik79 Re: Kasiu ,wiśnik dziękuję za ciuszki dla Hubisia 18.01.11, 18:45
          Bernadko, nie ma za cosmile Niestety, na razie nie mogę Cię wspomóc. Mam nadzieję, że wszystko będzie dobrze.
          • kochmama Nowe wieści 09.03.11, 16:46
            Przepraszam że znowu proszę ,naprawdę czuję się podle ,mąż pracuje przy autostradzie ,ja mam sprzatanie domku 5 godzin dziennie po 7zł za godzinę raz w tygodniu .Staramy się jak możemy ,po długich walkach syn dostał nauczanie indywidualne ,niestety po opłaceniu rachunków na życie zostaje minimalnie ,kupuje to co najtańsze ,proszę jesli może któraś z mam zechce poratować nas żywnością ,będę ogromnie wdzieczna .
            • missmiriam1 Re: Nowe wieści 09.03.11, 17:35
              Teraz tylko na chwilkę jestem, wieczorem napiszę na priv.
              • kochmama Mismiriam dziękuję 11.03.11, 17:06
                Dziękuję Ci Olu ,chłopcy chorzy obydwaj leżą z gorączką.
                • kochmama Blackolivko serdecznie dziekuje 14.03.11, 19:52
                  Za pomoc ,chłopcy nadal chorzy, najbardziej najmłodszy jeszcze dzisiaj wymiotował ,dziękuję za ciepłe słowa od Mismiriam i Ciebie ,pozdrawiam serdecznie.
                  • blackolive Re: Blackolivko serdecznie dziekuje 20.03.11, 23:03
                    Bernadko, ależ nie ma za cosmile Właśnie wysłałam Ci maila, paczuszka jutro rusza do Ciebiesmile
                    • kochmama Re: Blackolivko serdecznie dziekuje 23.03.11, 12:35

--Olivko paczka doszła ,bardzo bardzo dziękujemy ,śliczne i dobre ciuszki ,pozdrawiam i napiszę póżnej na priv.
                      Dobrych ludzi nikt nie zapomina.
                      Safona
                      • kochmama Bardzo proszę 27.03.11, 13:30
                        Witam ,mam do Was prośbę pomocne emamy ,może któraś jest w posiadaniu spodni w rozmiarze 110 cm ,dwie pary ,bardzo bym była wdzięczna ,czekam na wiadomosc ,od jednej emamy może dostanę dodatkową pracę,pozdrawiam.
                        • kochmama Re: Bardzo proszę 30.03.11, 18:56
                          Niestety mama która obiecała mi przepisywanie jakiś dokumentów się nie odezwała szkoda bo tak liczyłam na tę pracę ,dobra wiadomość mąż będzie miał kurs prawo jazdy i potem stałą pracę z ubezpieczeniem ,prośbę mam ogromną do Was pomocne emamy ,muszę kupić córce bilet miesięczny do szkoły a zostało mi dosłownie parę złotych do 8 mego kwietnia na jedzenie ,załamałam się bo nie wiem co robić kupić jedzenie czy bilet ,proszę pomóżcie ,
                          • kogosia Re: Bardzo proszę 05.04.11, 13:12
                            wysłałam kilka groszy
                            • kochmama Dziękuję Gosiu . 06.04.11, 09:52

• kochmama Nowe wieści 27.04.11, 20:27
                                • adasimama Re: Nowe wieści 05.05.11, 13:33
                                  Witaj serdecznie co do butów sportowych ..moge cie poratowac butami trekingowymi .. w rozm.42 mój młody miał je kilka razy na nodze i leżą poniewaz .. są już za małe.. jak jesteś zainteresowana daj znać na prv. Pozdrawiam K.
                                  • kochmama Adasimama dziekuję 06.05.11, 07:35
                                    ę
                                    • kochmama Re: Adasimama dziekuję 13.06.11, 14:39
                                      katrina1976 bardzo proszę odbierz pocztę .
                                    • kochmama Katrina1976 proszę odbierz pocztę 13.06.11, 14:40

• kochmama Może ktoś by był w posiadaniu ciuchów dla chlopaka 28.08.11, 12:44
                                        Witam serdecznie
                                        U nas troche lepiej staramy się jak możemy ,mam ogromna prosbe może ktos jest w posiadaniu jakiś bluz ,podkoszkulków ,spodni w rozmiarze 164 i buty 42 z wszystkiego powyrastał oczywiscie jesli ktos ma niepotrzebne ,pozdrawiam
                                        • gd_3334 Re: Może ktoś by był w posiadaniu ciuchów dla chl 28.08.11, 12:56
                                          zmierz proszę od pachy do pachy, od pachy w dół i dł rękawa bo ja mam jakieś bluzy ale jakaś nie nasza rozmiarówka
                                          • kochmama Gosiu 29.08.11, 07:13
                                            Dzis to zrobie i napiszę maila,dziękuję
                                            • mnadmorska Re: Gosiu 29.08.11, 09:57
                                              Mam sporo ciuchów po moim synu, na 164 i 170. Proszę o kontak i informacje, czego konkretnie potzreba na maila monika@merkel.pl
    • kochmama Dziekuję Gosi i Monice bardzo mocno. 30.08.11, 18:33
    • kochmama Jeszcze jedna ogromna prośba 01.09.11, 12:41
      przepraszam że znowu ale nie mam wyjscia ,mąż wyjechał do pracy do Anglii w niedzielę ,zakupiłam dzieciom podręczniki i przybory jeszcze nie wszystkie ale większość bo już czwórka idzie do szkoły ,ja sprzątam po domach i pisze teksty przez internet ,błagam o jakąkolwiek pomoc zywnosciową bo do poniedziałku muszę przetrzymac proszę Was bardzo .
      • mnadmorska ciuchy 05.09.11, 12:58
        Z tego, co pamiętam, prosiłyście o informowanie na forum, co wysyłamy.
        Dziś poszła paczka z ubraniami chłopięcymi - dwie grube bluzy (w tym jedna z kapturem), 3 T-shirty, jedna cienka bluza z długimi rękawami, dwie pary spodni (dżinsy minimalnie do pozszywania), kurtka wczesnowiosenno-późnojesienna. Nie mam niestety butów w tym rozmiarze. Mam natomiast zimową kurtkę, trochę podniszczoną, ale nieprzemakalną i ciepłą, jeśli się przyda, mogę dosłać.
        Niestety, w tym momencie nie jestem w stanie pomóc w kwestii żywności, robię jeszcze inna obiecaną paczkę...
        • mnadmorska czy paczka dotarła? nt. 09.09.11, 11:53

• kochmama Re: czy paczka dotarła? nt. 09.09.11, 17:00
            Tak właśnie przed chwilą paczkę dostraczono ,bardzo dziękuję napisałam maila ,rzadko teraz jestem przy komputerze mam problemy ,córka jest chora ,pozdrawiam ciepło wszystkie pomocne emamy którym jestem winna wdzięcznosć .
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka