Dodaj do ulubionych

Która z potrzebujących ma córkę...

02.03.11, 17:17
...158 - 160 cm wzrostu, szczupłej budowy?
Obserwuj wątek
    • mamasi Re: Która z potrzebujących ma córkę... 02.03.11, 19:14
      chyba dlakacperka...
      • magdmaz Re: Która z potrzebujących ma córkę... 02.03.11, 22:09
        Myślałam, ze Weronika jest mniejsza, ale zaraz sie skontaktuję w takim razie smile Dzięki.
    • bj32 Re: Która z potrzebujących ma córkę... 02.03.11, 21:56
      Moja mama, tylko niekoniecznie jestem potrzebującą córką, a co?
      wink
      • magdmaz Re: Która z potrzebujących ma córkę... 02.03.11, 22:10
        Mam coś po niespełna dwunastoletniej córce, która ma obecnie 168 cm wzrostu....
    • aqua696 Re: Która z potrzebujących ma córkę... 02.03.11, 23:10
      Sorrki za prywate
      Magda czy to Ty??
      • aqua696 Re: Która z potrzebujących ma córkę... 02.03.11, 23:18
        A u Lea nie ma podopiecznej w tym rozmiarze??
        • l.e.a Re: Która z potrzebujących ma córkę... 03.03.11, 07:59
          Aqua dziękuję za pamięć smile Jeżeli rzeczy maja trafić do mamykacperka to oki smile

Gdyby się jednak okazało, że córka mamykacperka nosi inny rozmiar to mam tu aktualnie 3 dziewczynki do ubrania w tym rozmiarze.
          Kasia i Basia Pani Eli G. ze Szprotawy, w domu jest 6 dzieci, kiedyś o tej rodzinie pisałam na forum jakiś czas temu , obecnie bardzo potrzebne są ubrania dla dziewczynek i najstarszego Bartka 173cm.
          Mam od tej rodziny dokumentację, w wolnej chwili ( bo choruje paskudnie teraz) zeskanuje i wyśle do Bj.

1 dziewczynka z Siecieborzyc ( przepraszam nie pamiętam imienia dziewczynki ) rodzina wielodzietna, mama choruje na nowotwór głowy, ojciec rolnik niestety nie mają zbyt dużej roli ani urodzaju, od dawna sprzedają ziemię po kawałkach aby ratować rodzinę.
          • penelopa40 Re: Kasia-dlakacperka 03.03.11, 08:56
            Weronika ma 12 lat o ile się nie mylę i ponad 150cm wzrostu, Kasia pisała że ostatnio urosła!
            • dlakacperka Re: Kasia-dlakacperka 03.03.11, 09:47
              Dzięki za pamięć.
              Przepraszam, że się nie odzywam ale z dzieciakami mam meksyk - chorują non stop.
              Teraz Werka ma znów kłopoty z żołądkiem - wrzody dały znać o sobie.
              Zmierzyłam ją dokładnie i ma 154 cm wzrostu (teraz rośnie w oczach nareszcie, bo tyle czasu stała niemal w miejscu). Nadal szczypior taki wink
              Może te dziewczynki od Lea są w większej potrzebie - Werka dzięki Waszej pomocy na razie jeszcze ma ciuszki.
              • l.e.a Re: Kasia-dlakacperka 03.03.11, 11:10
                Dlakacperka - śmiało skorzystaj z pomocy smile
              • magdmaz Re: Kasia-dlakacperka 03.03.11, 20:05
                to będą jeszcze za duże, one są zasadniczo na 162, dorosłe S
                • aqua696 Re: Kasia-dlakacperka 03.03.11, 20:44
                  to popros od Lei adres i bedzie ok tam sa spore wzrostem dzieci....dziewczynki pani Eli jak mozna..
                  Witam tak prywatnie.... pozdrawiam, co u WAs??
                  • magdmaz Re: Kasia-dlakacperka 04.03.11, 08:24
                    U nas? Jutro za mąż wychodzę. A poza tym wszystko w porządku....
                    smile
                    • escribir Magda! 04.03.11, 11:49
                      To wszystkiego dobrego!!!! wink

P.S. Czym ty córę karmisz, że Ci tak wybujała? Moja 14latka ma jakieś 159. Ale ona jeść nie chce wink
                      • magdmaz Re: Magda! 04.03.11, 12:00
                        Dzięki smile))
                        Moja Michalina kończy 12 lat w kwietniu. Ma faktycznie 168cm, ale już od najmłodszych lat była o głowę wyższa od rówieśników, myślę, że wcześnie przestanie rosnąc, ale 175 murowane.
                        Noga - nr 40,5. Ostatnio numer 41 kupiliśmy sad Aczkolwiek jest nadzieja, ze już nie urośnie.
                        • aqua696 Re: Magda! 04.03.11, 13:41
                          Magda to ogromne gratulacje...
                          Samych krokow wsrod platkow roz
                          Wesela i nocy poslubnej aby wyryla sie w pamieci tymi super akcentami na zawsze...
                          Podeslij aders to sie choc kartek podesle
                    • wiga1968 Re: Kasia-dlakacperka 06.03.11, 00:14

magdmaz napisała:

> U nas? Jutro za mąż wychodzę. A poza tym wszystko w porządku....
                      > smile
                      Magda, gratulacje!!!
                      Że też ja z netu muszę się o takich rewelacjach dowiadywać smile
      • magdmaz Re: Która z potrzebujących ma córkę... 03.03.11, 19:51
        Tak, to ja
        • magdmaz Re: Która z potrzebujących ma córkę... 03.03.11, 19:53
          NO to ja juz nie wiem sad
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka