Dodaj do ulubionych

potrzebuje...

26.04.11, 17:59
z powodu wilgoci musimy wyrzucić 3 segmenty mebli syna,które przesiąkły wilgocią i grzybem,dywan również został przez z nią "zaatakowany"
Jest to dział "pomocne e-mamy" więc nie będę pisać,że zapłacę więc po prostu poproszę o jakąś komodę większą lub szafkę/szafę na ubrania.
Jakiś dywan/wykładzinę w każdym stanie lub panele z demontażu (nie jakieś piękne,drogie i w ekstra stanie)
chciałabym tylko mieć co położyć na podłogę po tym jak zabierzemy się za zrzucenie ściany u syna w pokoju i chciałabym mieć do czego włożyć ubranka
Obserwuj wątek
    • kroliczyca80 Re: potrzebuje... 26.04.11, 19:29
      Fajnie, tylko wymieniając potrzeby zapomniałaś dodać, dokąd te meble i dywany mamy ci dowieźć? Bo wiesz, transport mebli tani nie jest... O ile oczywiście znajdzie się chętny do ich podarowania.
      • madziulec Re: potrzebuje... 26.04.11, 19:37
        Akurat zupełnie przez przypadek mam dywany do oddania, przy czym jeden dosc duzy (tyle tylko, ze wymagajacy uprania).
        Do odbioru Warszawa.
        Wysylac napewno nie bede i wozic tez nie, ciezkie...
        • kwiatuszekz Re: potrzebuje... 26.04.11, 23:47
          super,ale niestety nie moje strony sad
          jestem ze śląska-zapomniałam napisać smile
          dywanu nie opłaca się wysyłać,bo są ciężkie
          • moxitka Re: potrzebuje... 26.04.11, 23:57
            a skąd dokladniej? i czy masz transport?
            • madllen22 Re: potrzebuje... 27.04.11, 00:57
              Komoda, dywany, szafy to nie są rzeczy, które można zapakować w paczkę na poczcie i posłać za kilka złotych. Poszukaj raczej na stronkach graty, gumtree itd czy ktoś w Twojej okolicy nie ma niczego do oddania, bo tutaj ciężko będzie trafić osobe, która ma meble na zbyciu i jest na dodatek z Twojego miasta.. chociaż probowac zawsze mozna.
              A ubrania?? w tym moglabym poratowacsmile
              • kwiatuszekz Re: potrzebuje... 27.04.11, 12:02
                siedze ciągle na gratach z chaty jak narazie rezeruje i nic,ale próbuje nadal smile
                a co do ubranek to jedynie na 92/98 na 2 latka,jakieś do piaskownicy czy na podwórko/po domu,buty rozm 23,nic konkretnego bo ubrania typowo do wyjścia mamy smile
                • green_land Re: potrzebuje... 01.05.11, 08:39
                  Górny czy dolny? Przydały by się dokladne namiary, jak nie chcesz podać konkretnej miejscowości, podaj najbliższe większe miasto.
    • kwiatuszekz Re: potrzebuje... 27.04.11, 21:35
      miałabym meble,ale trafiłam na chamstwo,bynajmniej tak mi się zdaje.
      Znalazłam na allegro meblościankę,nikt nie licytował jej,więc złożyłam ofertę,ktroś mnie przelicytował i potem ja tą osobę i tak zostało,przed zakończeniem aukcji oferty zostały wycofane,że niby szafa została uszkodzona,chciałam i tak ją kupić,to dostałam emaila zwrotnego,że jest już na śmietniku... hmm śmieszne i dziwne,bo chyba lepiej coś na czymś zarobić niż wyrzucić i nic z tego nie mieć prawda,albo po prostu kwota tej Pani nie odpowiadała i wymyśliła bajkę...
    • bj32 Re: potrzebuje... 30.04.11, 14:13
      To nie "dział", tylko forum i chyba nie doczytałaś, jakiej pomocy służy. Meble i dywan to raczej na Oddam/Przyjmę - link w nagłówku.
      Rura Wam pękła? Taka wilgoć, która przeżera płytę wiórową, to prawie powódź...
      • znowuniedziela Re: potrzebuje... 30.04.11, 22:27
        krakow.gumtree.pl/c-Sprzedam-agd-wyposazenie-domu-ODDAM-9-SZAF-WANN-oraz-inne-sprzety-BARDZO-PILNE-W0QQAdIdZ278897524
        • kwiatuszekz Re: potrzebuje... 05.05.11, 14:45
          aha zapomniałam dodać,ze już nieaktualne,otrzymałam dużą szafę i komodę od pewnej mamy.DZIĘKUJE !
          • kwiatuszekz Re: potrzebuje... 05.05.11, 14:45
            i bez wymądrzania się
      • kwiatuszekz Re: potrzebuje... 05.05.11, 14:41
        bj32 napisała:

> To nie "dział", tylko forum i chyba nie doczytałaś, jakiej pomocy służy. Meble
        > i dywan to raczej na Oddam/Przyjmę - link w nagłówku.
        > Rura Wam pękła? Taka wilgoć, która przeżera płytę wiórową, to prawie powódź...

ojej słówka się czepiasz...
        rur w pokoju z wodą raczej nikt nie ma...
        niegdzie też nie napisałam,że płyty wiórowe
        sprostowanie-cały tył szafy -które raczej z płyt wiórowych nie są robione.
        A przyjmę to nie to samo co potrzebuje ?
        mnie nie jest do śmeichu i do pisania dziwnych scenariuszy-a na 2 pietrze raczej powódź też nas nie czeka...mogłaś to sobie zatrzymać dla siebie

• penelopa40 Re: potrzebuje... 06.05.11, 11:51
          A przyjmę to nie to samo co potrzebuje ?
          szanowny kwiatuszku, może i prawie to samo, ale forum pomocne mamy służy innym formom pomocy a forum oddam/przyjmę służy do ogłoszeń typu oddam szafę, lub potrzebuję, przyjmę szafę ... to powinna pani doczytać zanim dała swoje ogłoszenie, panuje tu jakiś porządek, do którego nalezałoby się dostosować, jeśli chce się skorzystać z forumowej pomocy... jak na razie to pani się raczej wymądrza, wpada pani na internetowe forum, prosi o meble i dywany (nie są to artykuły, które tak za pstryknięciem palcy można posłać na drugi koniec Polski) , nie raczy napisac nawet miejscowości, ktoś coś stara sie doradzić, a pani się obrusza i za kilka dni pisze aha zapomniałam już meble mam...
          na 2 pietrze raczej powódź też nas nie czeka...
          ależ na każdym piętrze można zostać zalanym przez sąsiada z góry lub awarię rur, stąd zapewne pytanie, bo wilgoć, która zjadła kompletnie meble, dywany i podłogę nie zdarza sie na codzień...
          Aha, plecy szaf często są z płyty wiórowej, paździerzowej lub innej dykty...

• easyblue Re: potrzebuje... 06.05.11, 14:00
            > Aha, plecy szaf często są z płyty wiórowej, paździerzowej lub innej dykty...
            Nie robi sie "pleców" szaf z płyt wiórowych.

> A przyjmę to nie to samo co potrzebuje ?
            Tak, przyjmę i potrzebuję sprowadzają się do tego samego. Dlatego poprosiła tutaj.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka