Dodaj do ulubionych

rzeczy na aukcje charytatywne,gdzie?

28.12.11, 17:59
dziewczyny,czy ktoś tu należy do jakiejś fundacji,grupy.......
mam troszkę szpargałów,które z chęcią oddam na jakieś cele charytatywne dla dzieci,ale nie wiem gdzie,mam głównie ręcznie robioną biżuterię............
Obserwuj wątek
    • lorek08 Re: rzeczy na aukcje charytatywne,gdzie? 28.12.11, 18:20
      na allegro widziałam czasem aukcje charytatywne ,w których była informacja ,że rodzice chętnie przyjmą coś na aukcję. Może w ten sposób działaj ?
    • dlakacperka Re: rzeczy na aukcje charytatywne,gdzie? 28.12.11, 19:01
      Ja sama jestem podopieczną Fundacji, moje aukcje mają status aukcji charytatywnych. Bardzo chętnie przyjmę różności na aukcje - różne bibeloty, drobiazgi. Każdy drobiazg, pomysł na aukcję, każda podpowiedź co można by jeszcze wystawić jest bardzo pożądana smile
      • annika1801 dlakacperka 28.12.11, 19:08
        ślicznie poproszę o maila,może jakoś uda nam się coś zadziałaćsmile)))
        jeśli mogłabym też jakieś info o dzieciaczku dla którego jest pomoc potrzebna?
        chętnie coś wyszukam,co mogłoby się sprzedać,nawet za symboliczne kilka złotych,to zawsze już kilka złotych więcej,prawda?
        proszę o maila na gazetowegosmile)))
        • annika1801 Re: dlakacperka 28.12.11, 19:13
          zajrzałam na stronkę........
          zależy mi by te rzeczy przekazać na rzecz chorego dzieciaczka!!!!!!!!!!!!!!!!!chociaż w taki sposób pomóc,choć wiem,że wielu potrzebuje pomocy to jednak wydaje mi się,że dzieciom przede wszystkim się to nalezy..........
          • dlakacperka Re: dlakacperka 28.12.11, 20:58
            Nie ma problemu - rozumiem.
    • mondovi Re: rzeczy na aukcje charytatywne,gdzie? 29.12.11, 14:27
      Nie wiem, czy o to chodzi, ale możesz wystawić na allegro, oni robią aukcję dla WOŚP.
      • annika1801 Re: rzeczy na aukcje charytatywne,gdzie? 29.12.11, 14:33
        pisałam do all i nie mogę,będą usuwanesad
        • agpagp Re: rzeczy na aukcje charytatywne,gdzie? 29.12.11, 14:44
          to ktoś Cię ściemnił

aukcje.wosp.org.pl/country_pages/1/0/education/guide_wosp/index.php?page=1&type=4
          moi znajomi co roku wystawiają cokolwiek - nawet zdjęcia swoich psów które możesz ustawić jako tło na pulpit smile
          • nioma Re: rzeczy na aukcje charytatywne,gdzie? 29.12.11, 14:58
            aukcje wosp sa specjalne - nie sa na zwyklym allegro i nie podpadaja pod charytatywne.
            musisz sie zarejestrowac i mozesz wystawiac co tylko chcesz.
            • annika1801 Re: rzeczy na aukcje charytatywne,gdzie? 29.12.11, 16:43
              dzięki,zaraz wystawiamsmile
              • nioma Re: rzeczy na aukcje charytatywne,gdzie? 29.12.11, 19:18
                powodzenia
    • justyna198515 Re: rzeczy na aukcje charytatywne,gdzie? 12.01.15, 11:19
      Śmiechu warte. Wierz, ile się takich auckji ostatnio pojawiło? Pic na wodę fotomontaż.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka