Dodaj do ulubionych

Gorąca prośba

26.08.12, 18:15
Witam Państwa serdecznie,

prośbę swą kieruję do osób które mieszkają w trójmieście, ewentualnie w jego okolicach.

Z uwagi na bardzo niekorzystną sytuację materialną mojej rodziny jestem zmuszona prosić Państwa o rzeczowe wsparcie. Gdyby znalazł się ktoś kto by mi pomógł, byłabym ogromnie wdzięczna.
W okolicach 10-go września przeprowadzam się wraz z dziećmi do wynajętego mieszkania, jest ono niestety puste.
Nie ma w nim żadnego sprzętu. Poszukuję dwóch składanych, małych kanap dla dzieci (4 i 6 lat) / komody / szafy / małego stolika / trzech taboretów lub krzeseł / malutkiej lodówki / pralki / kuchenki na butlę / żyrandolu. Mieszkanko jest małe - na pewno nie zmieści się żaden segment. W zamian za udzieloną pomoc, chciałabym się w jakiś sposób odwdzięczyć - niestety nie jestem w stanie zrobić tego finansowo, mogę np. posprzątać mieszkanie darczyńcy smile Pozdrawiam.
Obserwuj wątek
    • anna.k777 Re: Gorąca prośba 26.08.12, 18:24
      Przeglądaj też Gumtree,może w między czasie ktoś ma do oddania
      • atom211 Re: Gorąca prośba 26.08.12, 18:56
        dziękuję za podpowiedź smile

będę miała na uwadze, ogłoszenie też tam zamieszczę smile

W końcu coś mi się udało smile tak bardzo się cieszę że znalazłam to mieszkanko smile

• julka-4 Re: Gorąca prośba 26.08.12, 19:48
          Możesz też spróbować na gratyzchaty lub tablicy.smile
    • doti111 Re: Gorąca prośba 26.08.12, 20:00
      Napisałam na gazetowego odbierz wiadomość.
      • atom211 Re: Gorąca prośba 26.08.12, 21:08
        Doti - dziękuję smile
        • mawitka Re: Gorąca prośba 28.08.12, 08:02
          Atom, z meblami nie pomogę, bo mieszkam na drugim końcu PL, ale mam dwie lampki ścienne (jedna ze spidermanem a druga z księżniczkami). Znalazlabym też firanki i zasłonki dziecięce. Jezeli jesteś zainteresowana napisz na gazetowego. Tylko mogłabym wysłać dopiero pod koniec września, bo wyjeżdzam.
          • atom211 Re: Gorąca prośba 28.08.12, 09:49
            Fantastycznie. Napisałam na Pani wiadomość. Pozdrawiam serdecznie ! smile
    • aurinko Re: Gorąca prośba 28.08.12, 10:18
      Napisz do mnie na maila gazetowego w jakiej dzielnicy będziesz mieszkać, w jakim wieku dzieci i co Ci jeszcze potrzebne.
      • atom211 Re: Gorąca prośba 28.08.12, 20:38
        Wysłałam do Pani wiadomość smile

Z całego serduszka dziękuję za chęć pomocy z Pań strony smile
    • brysia0 Re: Gorąca prośba 29.08.12, 20:13
      hej,
      mam fajne krzesło dla dziecka białe- takie do biurka z Ikei. Mogę ci dowiezc, bo jestem z Gdyni. Napisz : jszmyt1@wp.pl. pzdr.
      • atom211 Re: Gorąca prośba 29.08.12, 22:12
        o jak fajnie smile super, już odpowiadam.
    • hamerykanka Re: Gorąca prośba 31.08.12, 21:23
      Wjdz na forum oszczedzamy, widzialam tam ogloszenie o oddawaniu mebli.
      • atom211 Re: Gorąca prośba 31.08.12, 22:10
        Jejku, ja nic tam wypatrzeć nie mogę sad

Kochane e mamusie! między innymi dzięki waszemu wsparciu udało się już zorganizować naprawdę wiele ! smile

Spanie jest - a to najważniejsze!

Mamy przy czym jeść i odrabiać lekcje smile

brakuje jeszcze kilku rzeczy - pralki, bardzo małej lodówki (w mieszkanku praktycznie nie ma kuchni), pojemnej komody i szafy i lustra (bez tego ostatniego damy radę smile ale może akurat któraś z Pań ma na zbyciu lustro).

Tak bardzo się cieszę na tę przeprowadzkę, w końcu będziemy mieli spokój smile
    • hamerykanka Re: Gorąca prośba 02.09.12, 17:20
      O to mi chodzilo...
      Oddam meble i kanape -> Lubliniec

pomagam20 14.11.11, 15:38Odpowiedz

Witajcie mam do oddania meble składające sie z dwoch mebloscianek ok metr szerokosci oraz komin ok 60-70 cm, wysokosc ok 2 m (+ -) stan db + kolor brąz Plus okleina biała -> foto dla zainteresowanych, oraz rowniez wersalka kanapa -> stan db + "ponoc w srodku jest nadłamane cos kolo gąbki" ale da sie na niej spac, da sie ja zlozyc i rozłozyc. Fotki dla zainteresowanych
      Oddam naprawdę potrzebującym!!! Odbior wyłacznie osobisty ze wzgl na gabaryty jestem z Lublińca okolice Częstochowy, Opola lub Katowic
      Wiecej info na gazetowy lub pbmarys@gmail.com
      • atom211 Re: Gorąca prośba 02.09.12, 23:26
        Niestety nie dysponuje takimi środkami finansowymi, by moc sprowadzic meble z tak daleka.
    • piotr_57 Atom. 02.09.12, 20:09
      A ZUS nie odzywa się ?
      Nie ściągnęli jeszcze tych papierów z NL?
      • atom211 Re: Atom. 02.09.12, 23:23
        Witaj Piotrze, ZUS nie odpisal na nasze pismo sad jak tylko sie odezwa od razu Cie poinformuje wink
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka