Dodaj do ulubionych

Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi...

01.07.04, 12:38
Moja cora musiała odstawić małego od piersi i związku z tym prosze o mleczko, moża któraś mama ma a nie uzywa już.
To mleczko nie jest zbyt tanie a my i tak ledwo wiążemy koniec z końcem.
BARDZO PROSZE O POMOC.
Teresa
Obserwuj wątek
    • driadea Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 01.07.04, 21:30
      Dlaczego musiała odstawić?!
      • emama_teresa Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 02.07.04, 11:18
        Musiala odstawić Michałka od piersi bo nie ma juz pokarmu a przyczyną jest chyba złe odrzywianie stres i niewiem co jeszcze może być przyczyną tego że brakło jej pokarmu (od jakiegos czasu wogóle mały się nie najadał non stop był głodny , cały czas siedzial przy cycu aż srodowiskowa kazala go dokarmiać raz dziennie butlą bo ma niedowage)
        Córa chciała karmić piersią jak najdłużej i jest nawet zła, dostala herbatki nawet masuje pierwsi i nic.
        Nie wiemy co jest przyczyną - nam by nawet było prościej jeśli by karmiła bo to jednak dużo 8 zł. na mleczko które starcza zaledwie na tydzień.

PROSZE O POMOC.
      • emama_teresa Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 02.07.04, 11:20
        Nim prosilabym o to mleczko gdybym jego nie potrzebowala albo moglabym sama kupić ale było już u mnie kilka mam i znają moją faktyczną sytuacje, a nie jest ona najleprza.

POZDRAWIAM.
        • ksantypa30 Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 02.07.04, 16:11
          Pani Tereso jakie mleczko mały dostaje?? Nan, Bebiko czy jakieś inne??
          • emama_teresa Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 02.07.04, 16:24
            Witam Renatko
            Michałek je NAN

Pozdrowionka.
            • ksantypa30 Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 02.07.04, 19:32
              zadzwonie do Paniw poniedziałek i się umówimy. We wtorek będę miała pieniązki
              to kupię dla Michałka mleczko. Zwłaszcza iż uzgodnilismy z mężem że w miarę
              możliwości będziemy Pani pomagać. Pozdrawiam i prosze ucałowac maluszka. smile
            • ksantypa30 Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 02.07.04, 19:34
              zapomniałam dodać iż przy następnym spotkaniu bez kawy Pani nie wypuszczę smile
              Ostatnio przez ten pośpiech zapomniałam dać Pani Infacol, a był przygotowany w
              szafce smile
    • emama_teresa Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 02.07.04, 20:48
      Jestem Ci Renatko tak bardzo wdzięczna że nie mam pojęcia jak Ci się odwdzięcze.
      To w poniedziałek czekam na tel.
      • emama_teresa Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 09.08.04, 17:08
        Może ktoś może podarować mojemu wnuczkowi mleczko NAN1.Za te które już
        otrzymałam bardzo dziękuję.Michaś szybko rośnie i potrzebuje coraz więcej
        mleczka.Bardzo proszę pomóżcie.
        Tereska z córkami i Michałkiem.
        • emama_teresa Re:Proszę pomóżcie.Potrzebne mleczko NAN1! 18.08.04, 20:38
          • black_currant Re:Proszę pomóżcie.Potrzebne mleczko NAN1! 18.08.04, 22:33
            Poproszę o adres na maila gazetowego. Po weekendzie kupię kilka opakowań
            mleczka i wyślę.

Pozdrawiam

Ania
            • emama_teresa Re:Proszę pomóżcie.Potrzebne mleczko NAN1! 20.08.04, 15:55
              Witaj!
              Napisałam na priv.
              Pozdrawiam Teresa!
              • monia2000 Re:Proszę pomóżcie.Potrzebne mleczko NAN1! 21.08.04, 22:53
                Witam!
                Nie wiem czy mnie pamiętasz, ale napisz na priv.
                Monika z Zielonej Góry
                • emama_teresa Re:Do monia2000! 24.08.04, 16:08
                  Napisałam na priv.
                  Pozdrowionka!
                  Teresa!
    • marcysia51 Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 24.08.04, 22:50
      Witam!!!

Pani Tereso cy to pani jest z Zielonej Góry,bo chyba własnie mam dla pani
      paczke.Pozdrawiam.
      • emama_teresa Re: Do Marcysia51! 26.08.04, 16:43
        Witaj!
        Tak jestem z Zielonej Góry.Nie wiem skad jesteś ale jeśli z Zielonej Góry to
        proszę o kontakt telefoniczny
        Mój nr.324-42-70.Dziękuję.
        Pozdrawiam Teresa.
        • marcysia51 Re: Do Marcysia51! 26.08.04, 17:32
          Ja jestem z Warszawy,dostalam pani adres przez to forum,proszę napisać jaie
          ubranka potrzeba,bo już spakowałam ale nie wiem czy dobre.Paczkę wyślę jak
          tylko mąż dostnie wypłatę,bo u nas też cieniutko z pieniążkami i nie mogę wydać
          ostatnich n wysłanie paczki.Czekam na wiadomość.

pozdrawiam.
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=621&w=13847576&a=14776654
      • emama_teresa Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 01.09.04, 14:54
        Witajcie!!
        Moja córka była dzisiaj z Michasiem na szczepieniach.Malutki waży już
        6.60kg.Pani doktor powiedziała,że się bardzo dobrze rozwija.Jest silny i
        zdrowiutki.Niestety okazało się,że Misiu ma przepukline i 14.09.2004r. córka
        idzie z nim na zabieg.Może któraś z mam miała podobną sytuację i powie nam
        czego się możemy spodziewać.Może jakieś dobre rady?Trzymajcie kciuki.
        Pozdrawiam Teresa z córkami i wnuczkiem!
        • ksantypa30 Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 01.09.04, 19:31
          Pani Tdereso bedę trzymać kciuki za Michałka.
          Przepraszam, że długo się nie odzywałam ale 10 września Marta bedzie miała
          pierwszy zabieg i jesteśmy zalatane. O naszej sytuacji finansowej lepeij nie
          wspominać, to jednak kosztowne leczenie sad
          Pozdrawiam
          • emama_teresa Re: Do ksantypa30 04.09.04, 10:32
            My również będziemy trzymać kciuki za Martę.Miejmy nadzieję,że wszystko pójdzie
            dobrze i uśmiech powróci na nasze twarze.Jakby to było możliwe to po zabiegu
            prosimy o informacje o jej stanie zdrowia.Pani Renatko dalej nie wiemy co z tym
            leżaczkiem do kąpania.Zyczymy Marcie szybkiego powrotu do zdrowia.Jeżeli możemy
            jakoś pomóc to bardzo chętnie to zrobimy,co prawda finansowo nie dam rady ale
            może w jakiś inny sposób.
            Pozdrawiam Teresa z córkami i wnukiem.
            • ksantypa30 Re: Do ksantypa30 04.09.04, 12:35
              Dziękuję bardzo za zyczenia dla niej i chęć pomocy ale naprawdę nie ma w czym
              pomóc. Nawet ja nie mogę sadchoć chętnie wzięłabym ten ból na siebie.
              Co do leżaczka, to jeśli Pani nie przeszkadza to niech leży u Pani, a jak
              znajdzie się ktos potrzebujący to wtedy się odda. Mam dwie znajome w ciązy to
              popytam chyba że Pani kogoś znajdzie. Jeśli się uda to prosze oddać smile
              Pozdrawiam
    • marcysia51 Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 08.09.04, 22:44
      Witam,wysłałam paczkę do pani,jak dojdzie to proszę o informacje.Pozdrawiam.
      Martyna
      • emama_teresa Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 09.09.04, 16:38
        Witam Pani Martyno!
        Bardzo dziękuję za paczuszkę i jak tylko dojdzie to napewno dam znać.Widziałam
        zdjęcia Bartusia.Jest śliczny.Niech się zdrowo rozwija i duży rośnie.Całuski
        dla Bartusia.
        Pozdrawiam Teresa!
        • magdan_23 Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 20.09.04, 13:08
          Pani Tereso.
          Proszę o adres na który mogę wysłać mleczko. Niestety mam tylko jedno pudełko.
          magdan_23@gazeta.pl
          • 26magda3 Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 20.09.04, 18:56
            prosze napisać na priva swój adrees i czy ewentualnie coś oprócz mleka jest
            potrzebne, no i w jakim wieku jest Michałek
    • emama_teresa Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 24.09.04, 19:14
      Witam Pani Magdo!
      Otrzymałam dzisiaj mleczko za co bardzo dziękuję.Jestem bardzo wdzięczna Michaś
      także.
      Pozdrawiam Teresa z dziećmi i wnukiem.
    • sanika Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 24.09.04, 20:52
      proszę podać adres i podać nazwę mleczka na priv postaramy się dosłać kilka po
      wypłaciesmile) czy coś jeszcze można podesłać?
      • emama_teresa Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 17.10.04, 11:26
        Czy ma ktoras z mam jeszcze mleczko tylko ze z mala roznica wnusio pije juz
        NAN2.O jej jak te dzieci szybko rosnasmile
        Pozdrawiam i dziekuje za wszystko Teresa.
        • emama_teresa Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 29.10.04, 19:18
          Witam!!!
          Wiecie co Michas konczy juz 5 miesiecy,ale ten czas leci.To niesamowite jak sie
          smieje i gaworzy.Jest taki ciekawy swiata.Zabki mu juz ida.Wazy juz 7,5 kilo i
          ma 62 cm.A jeszcze tak niedawno co corka wrucila z nim ze szpitala.
          Pozdrawiam Teresa.
          • emama_teresa Re: Może ma któraś z mam mleczko dla dzidzi... 01.12.04, 12:22
            Witam emamy!
            Chcialam bardzo podziekowac dorotce za paczke.przepraszam ze dlugo sie nie
            odzywalam ale mam teraz bardzo utrudniony dostep do internetu.prosze aby
            ksantypa napiasala jak tam u niej ze zdtowkiem i u jej rodzinki.
            Pozdrawiam teresa z corkami i wnukiem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka