aga2255
16.02.13, 22:05
Witam drogie emamy !
w grudniu pomagała mi trixii mieszkam na opolszczyżnie ,teraz sama proszę o pomoc ona ma swoje sprawy i problemy .
dzięki wam dzieciaczki miały wspaniałe święta za to dziękuję z całego serca ,otrzymałam terz inną pomoc za co ślicznie dziękuję .
Teraz moja sytuacjia się zmieniła na jeszcze gorszą wręcz tragiczną i ze względu na moje aniąki postanowiłam poprosić was o pomoc .
Od połowy stycznia zostałam sama ojciec dzieci sie wyprowadził ,powiedział że nie będzie nic płacił w poniedziałek jede do sądu z pismem o przyśpieszenie sprawy o alimenty (dlaczego teraz)dzieciaczki były chore ja z resztą też miałam zapalenie płuc .
Na obecną sytuację zostałam tylko z zasiłkiem rodzinnym 311zł ,otrzymałam również 200zł zasiłku okresowego na zakup żywności z przeznaczeniem na zakup spłuczki do toalety (ktura sie sypie )farb by skączyć malować mieszkanie oraz innych materiałów do remontu .
Wponiedziałek od razu z sądu jadę do opieki złożyć o zasiłek okresowy bo potrzebne pismo potwierdzające z sądu ,nie wiem czy dostane w tym niesiącu .
Chciałam was prosić o pomoc w zakupie węgla w domu zimno dzieciaczki marzną węgiel który miałam się skończył , oczywiście przydała by się też żywność i środki czystości ,a także inne rzeczy ale teraz na pierwszym miejscu jest opał i żywność .
Jest mi bardzo ciężko nie chciałam prosić o pomoc ale nie proszę dla siebie tylko dla moich aniołków .
wiem niektóre osoby mogą krytykować mnie ale mam cichutką nadzieję że ktoś mi pomoże .
dziękuję za jakąkolwiek pomoc