bj32 07.07.13, 20:09 Ogłaszam uprzejmie, że do września będę zajęta odpoczywaniem. Nie przyjmuję papierów, nie zajmuję się moderowaniem i wcale mnie tu nie ma. Akcja Wyprawki będzie normalnie, prowadzona przez dziewczyny, rozpocznie się niebawem. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
piotr_57 Re: Urlop. 07.07.13, 20:21 Drugiej na mózg padło!! Znam kobitkę profesora kardiologa, "znam" fenomenalną okulistkę, chyba muszę się teraz zaprzyjaźnić z jakąś dobrą psychiatrą. Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Piotrek... 07.07.13, 20:24 Nie rzuciło. Biorę dwa miesiące urlopu. Muszę odpocząć, bo mam swoje sprawy, w tym spadkową Chyba nikt tu beze mnie nie umrze, prawda? We wrześniu wrócę świeża i kwitnąca jak pierwiosnek. Odpowiedz Link Zgłoś
vi_san Re: Piotrek... 07.07.13, 21:17 Pierwiosnki to nie we wrześniu, nieśmiało zauważę.... Odpowiedz Link Zgłoś
nioma Re: Piotrek... 08.07.13, 08:41 w kwestii formalnej: kto będzie miał teraz moderowanie? bez żadnego dozoru forum nie może być przecież Odpowiedz Link Zgłoś
zona_mi Nioma 08.07.13, 12:08 Szukamy opiekuna, który wesprze obecną moderację nie tylko wakacyjnie - jeśli macie jakieś propozycje, to zapraszam serdecznie na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni A może Missmiriam1? Serio piszę. 08.07.13, 23:18 Zamiast się obrażać, moze realnie wpłynąć na kształt tego forum, w szeroko rozumianym sensie? Odpowiedz Link Zgłoś
missmiriam1 Re: A może Missmiriam1? Serio piszę. 08.07.13, 23:50 misterni napisała: > Zamiast się obrażać, moze realnie wpłynąć na kształt tego forum, w szeroko rozu > mianym sensie? Nie odpowiedziałabym, bo mnie już tu nie ma, ale linka dostałam... Misterni, odpierwiastkuj Ty się wreszcie ode mnie. Czy dojdzie kiedyś do Ciebie, że nie obraziłam się, bo nie warte tego jesteście? Mam już dość bycia workiem treningowym. A jak wpłynęłam na kształt tego forum, to nie Twoja rzecz. Nie wiesz, i się nie dowiesz. Żegnam i daj mi wreszcie spokój, kulturalna osobo. Odpowiedz Link Zgłoś
misterni Re: A może Missmiriam1? Serio piszę. 09.07.13, 01:09 Przesadziłaś teraz. Ja naprawdę serio pisałam. Uważam, że mogłabyś wpółmoderować z sukcesem. Odpowiedz Link Zgłoś
mawitka Re: A może Missmiriam1? Serio piszę. 09.07.13, 20:28 O czyżby wyrzuty sumienia się odezwały? Ja mam inną propozycję zrób zakupy żywnościowe potrzebującej lezce, w obronie której tak walczyłaś na e-matce. Taj jej bardziej pomożesz. Pomożesz?????? Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: A może Missmiriam1? Serio piszę. 09.07.13, 22:20 Też masz wymagania! A pomoc w postaci reformy forum i zmiany admina Ci nie wystarcza? Przecież ideologiczna zmiana i przestawienie się na empatyczne i litościwe podejście do proszących to byłby milowy krok wstecz! po tym, co partaczyłyśmy przez ostatnie 5 lat, narzucając potrzebującym jakieś poronione wymagania. Odpowiedz Link Zgłoś
mond33 Re: A może Missmiriam1? Serio piszę. 10.07.13, 16:28 misterni napisała: > Przesadziłaś teraz. Ja naprawdę serio pisałam. Uważam, że mogłabyś wpółmoderowa > ć z sukcesem. Nie, nie przesadziła. Stwierdzam nawet, że potraktowała cię wyjątkowo spokojnie. Ty za to masz niezły tupet i mogłabyś już sobie darować co? Pogadaj sobie z "drutami od majtek" czy tam "majtkach z drutami" jak ci się nudzi i pozwól ludziom normalnie funkcjonować, a przede wszystkim pracować, bo tu w odróżnieniu od innych forum prócz pisania, sporo się jeszcze robi czynnościowo. Zabierasz więc niepotrzebnie cenny czas i robisz sztuczny tłok, a uwierz, spektakl prześmiewczy już się skończył. Jak potrzebujesz większej dawki sensacji masz naprawdę szeroki wachlarz różnych propozycji ale nie tu. Zostaw dziewczynę w spokoju, uszanuj jej wybór i znajdź sobie inną rozrywkę. Odpowiedz Link Zgłoś
kannama Re: A może Missmiriam1? Serio piszę. 09.07.13, 21:30 a może Ty zamiast krytykować forum włączysz się w moderowanie? chce Ci się? Odpowiedz Link Zgłoś
bj32 Re: Piotrek... 08.07.13, 12:35 Jest Zona_mi, jak widać. A to spokojne forum, póki się nie odzywam, więc da sobie radę Odpowiedz Link Zgłoś
slonko1335 Re: Piotrek... 08.07.13, 08:41 No widzisz nawet w tym względzie będzie u nas wyjątkowo i będziemy mieć we wrzesniu Odpowiedz Link Zgłoś
karolina198001 Re: Urlop. 12.07.13, 12:11 Udanego wypoczynku może po powrocie będę miała do Ciebie dobra wiadomości Odpowiedz Link Zgłoś
aguti88 Re: Urlop. 17.07.13, 09:47 Z postu informacyjnego rozwineła się dyskusja kto jaki jest hahaha (przepraszam) Życze udanego wypoczynku choć pewnie już tego nie przeczytasz Odpowiedz Link Zgłoś