Dodaj do ulubionych

Wspólna wyprawka ...

21.07.13, 17:07
Tak jak podczas akcji gwiazdka tak i teraz wychodzę do was z zapytaniem smile Koszt wyprawki to ok 100 zł dla dziecka nie każdego stać na to by samemu zorganizować taką kwotę ponieważ jest ona przynajmniej jak dla mnie dość sporym obciążeniem. Dlatego też mając na uwadze to iż zbiórka (skromnie napiszę ja ją prowadziłam tongue_out) wyszła super zebraliśmy w sumie na 13-15 prezentów , nawet się tego nie spodziewałam. To może i tym razem ktoś chciałby się ze mną złożyć i wspólnie zrobić wyprawkę a może nawet parę ??/

Pozdrawiam

Trixii

PS. Wierzę w was smile
Obserwuj wątek
    • trixii Re: Wspólna wyprawka ... 21.07.13, 18:11
      Zadeklarowano wpłaty na kwotę 50 i 20 zł smile tzn że już mamy.prawie na jedną wyprawke. Oby tak dalej
      • mond33 Re: Wspólna wyprawka ... 21.07.13, 18:46
        Trixii, podziałamy razem i wspólnie?smile

forum.gazeta.pl/forum/w,615,145818181,,Wyprawka_pomoc_zbiorcza.html?v=2
        • trixii Re: Wspólna wyprawka ... 21.07.13, 19:49
          Stan na chwilę obecną pewne: 100 zł ponadto zadeklarowane 120 zł. Co razem daje 2 wyprawki. Zbieramy dalej.
          • trixii Re: Wspólna wyprawka ... 21.07.13, 20:46
            hanusina_mama + 20 zł

stan:

100 zł + deklaracje na 140 zl
            • trixii Re: Wspólna wyprawka ... 21.07.13, 21:27
              Pierwsza wyprawka przydzielonasmile. Zbieramy na następne
              • justyna198515 Re: Wspólna wyprawka ... 22.07.13, 08:38
                A nie możecie tego robić we wspólnym poście i razem?Dublowanie jest bezsensu.
                • wyprawki2013 Re: Wspólna wyprawka ... 22.07.13, 08:39
                  No właśnie to jest już wspólny post smile
                  • trixii Re: Wspólna wyprawka ... 22.07.13, 08:40
                    No tak teraz to muszę pamiętać żeby sprawdzać na jakim nicku jestem zalogowana tongue_out Wybaczcie
            • trixii Re: Wspólna wyprawka ... 22.07.13, 09:03
              Brakuje nam trochę grosza do kolejnej wyprawki może ktoś chętny się dorzuci ?tongue_out
    • anngam8388 Re: Wspólna wyprawka ... 22.07.13, 10:07
      czy jak zgłosiłam swoje dzieci do akcji wyprawka to mogę dorzucić 10 zł do wspólnej wyprawki? więcej nie mam a chcialabym chociaz w taki sposób pomóc
      • apple_isle Re: Wspólna wyprawka ... 22.07.13, 10:42
        Poproszę na gazetowego info gdzie pieniądze można wpłacić i jak to załatwić smile Też chciałabym pomóc.
        • payuta Re: Wspólna wyprawka ... Mond 22.07.13, 10:51
          Podaj mi na priv,swoj numer telefonu,dowiadywalam sie i tam gdzie jade niekoniecznie zawsze jest internet.Numeru oczywiscie nie wykorzystam do zadnych niecnych celow tongue_out
        • trixii Re: Wspólna wyprawka ... 22.07.13, 10:57
          Poszło
          • payuta Re: Wspólna wyprawka ... 22.07.13, 11:17
            Jesli to do mnie, to nie doszlo.
            • trixii Re: Wspólna wyprawka ... 22.07.13, 11:18
              Ale to ja miałam podać czy Mond ? )
              • payuta Re: Wspólna wyprawka ... 22.07.13, 11:34
                Napisalas pod moim postem,to myslalam ze to do mnie tongue_out
                Ale niech juz Mond bedzie,z nia interesy zaczelam robic,z nia skoncze.Wiesz,kto pierwszy ten lepszy tongue_out
                • trixii Re: Wspólna wyprawka ... 22.07.13, 11:36

Spoko my tak czy siak działamy razem. Tylko cos jej nie ma a mi się młyn zrobil tongue_out
                  • payuta Re: Wspólna wyprawka ... 22.07.13, 11:46
                    Tylko nie panikuj,tongue_out Wszystko bedzie okey.Wyumiesz sie i bedziesz najlepsza moderatorka wyprawkowa swiata :p.
      • trixii Re: Wspólna wyprawka ... 22.07.13, 10:48
        Skoro zgłosiłaś dzieci do akcji proponuję zachowaj tę kwotę. Na pewno w ciągu roku szkolnego się przyda.

pozdrawiam
        • magda6 Re: Wspólna wyprawka ... 22.07.13, 11:01
          Poproszę na gazetowego namiary, chętnie się dorzucę
          • trixii Re: Wspólna wyprawka ... 22.07.13, 11:20
            Kolejna deklaracja na 50 zł ! w sumie mamy

100 zł
            190 zadeklarowane/wysłane/jeszcze nie doszły
            • trixii Re: Wspólna wyprawka ... 22.07.13, 11:31
              I kolejna deklaracja na 50 zł co daje 240 zł zadeklarowane/wysłane/jeszcze nie doszły
              • wyprawki2013 Re: Wspólna wyprawka ... 22.07.13, 12:11
                Już 260 zł smile Zbieramy dalej smile
                • trixii Re: Wspólna wyprawka ... 22.07.13, 12:12
                  Jezu znowu się pomyliłam big_grin tak czy siak kwotę powyższą już mamy. Co prawda w deklaracjach ale mam nadzieję że wszystko zejdzie.
                  • ciezarna1231 Re: Wspólna wyprawka ... 22.07.13, 12:17
                    Proszę o namiary na gazetową. Dorzucę się bardzo chętnie.
                    Przy okazji pozdrawiam wszystkie moje kochane POMOCNEsmile
                    • trixii Re: Wspólna wyprawka ... 22.07.13, 12:47
                      Kolejna deklaracja na 40 zł ! smile
                      • mond33 Re: Wspólna wyprawka ... 22.07.13, 13:45
                        Kochani,

przepraszamy za dublowaniewink Uznałyśmy, że połączenie sił da nam jeszcze większe pole manewru biorąc pod uwagę okres letni, w którym mniej siedzimy w necie z racji wyjazdów, rozjazdów i przyjazdówwink Każda z nas ma w różnym czasie napięty grafik różnych czynności i obowiązków, każda może w innym terminie poświęcić więcej czasu ale zaangażowania nam nie brakuje i cieszymy się, że możemy pomóc, bo pomoc jest tu tematem przednim i o nią najbardziej się rozchodzi. Każda z nas główkowała jakim sposobem obdarować jak najwięcej dzieciaków i wspomóc rodziny. Pomysł więc rodził się w osobnych mózgach ale był na tyle podobny w opcjach działania, że warto było to połączyć. Mamy bardzo dobry kontakt ze sobą w każdej możliwej chwili więc ułatwi nam to działanie na wypadek, gdyby któraś nie mogła w danej chwili odbierać maili czy też podliczać kwot na bieżąco. Pracowałyśmy już razem w podobnej akcji i wypaliła więc tym razem nie ma takiej możliwości, by miało coś nie wyjśćsmile
                        Każda z nas ma przydzielone pewne zadania, to pozwoli nam na sprawne działanie w akcji ale też pozwoli choć chwilę odetchnąć w sensie obowiązków domowych, urlopowych (taaaa, ładny odpoczynek przy dzieciach na co dzieńwink). Ja mam 2 niepełnosprawnych dzieciaków, Trixii też ma dziecko i oczekuje drugiego (sorry, jeśli zdradziłam sekrettongue_outtongue_outtongue_out) więc 24h na dobę to dla każdej z nas za dużo, by siedzieć tu non stopsmile Akcja już ruszyła, rozpoczęłyśmy proces podawania danych, zbierania deklaracji, podliczania, kontaktowania się z ludźmi (niektórzy są spoza tego forum) i praca choć w tle wre pełną parą. Będę dopisywać się tutaj, by nie robić chaosu i nie prowadzić 2 wątków. Do osób na swoich forach, które chciałyby mieć udział w tej akcji będę zatem linkować ten post, mój może spaść w dół, nie będę miała ku temu żaluwink Chodzi o pomoc i to jest najważniejszesmile

Payuta, Rama, hanusina_mama, anonimie, lu--ki, anonimie:
                        Napisałam do Was, podałam namiarysmile Dziękuję z górysmile

Deklarowane kwoty w tej chwili to:
                        20 zł, 30 zł, 20 zł, 10 zł, 20 zł co dawało by 100 zł, a więc kolejną wyprawkę można by było już realizować, bo jedna właśnie zaczęła już swój toksmile Swoją deklarowaną kwotę 50 zł właśnie przekazałam na ten celsmile

Pozdrawiam mocno i dziękujęsmile Będziemy się odzywać w miarę na bieżąco, kiedy to tylko będzie możliwe, na priv będą przesyłane każde podjęte kroki oraz faktury, rachunki będące dowodem zrealizowanych zakupówsmile

Do osób będących oficjalnie w akcji będą słane informacje zbiorowe, do osób chcących pozostać anonimowymi- osobno i indywidualnie.
                        • trixii Re: Wspólna wyprawka ... 22.07.13, 13:59
                          Zaraz się przerażą że tak mało.

Tak więc mond podała kwoty które zadeklarowane zostały bezpośrednio do niej i są to oddzielne a zarazem wspólne środki. Zbieramy fundusze razem smile

Ja mam zaś tak

z pewnych środków 190
                          z zadeklarowanych środków 122

Jedna wyprawkę już nam przydzielono i dzisiaj przy dobrych układach będzie i druga.
                          Zbieramy dalej :smile

ps. Zna ktoś może jakiś sensowny w miarę tani sklep papierniczy online ?
                          • trixii Re: Wspólna wyprawka ... 22.07.13, 14:00
                            W sensie że tak mało a było więcej smile
                    • atena12345 ciezarna1231 22.07.13, 13:36
                      kope lat.. smile co u Ciebie?
                      • ciezarna1231 Re: ciezarna1231 22.07.13, 14:06
                        Ano kopę latsmile
                        Nie chciałabym tutaj zbytnio nie na temat pisać bo dziewczyny prowadzą fajną akcję, ale w paru słowach napiszę co u mniesmile
                        Kiedy mieliśmy już taki długotrwały kiepski okres, zdecydowałam się wyciągnąć rękę po dotację unijną na rozpoczęcie działalności gospodarczej (działanie 6,2 KAPITAŁ LUDZKI). Walczyłam o nią rok. Testy psychologiczne, potem długie szkolenia, biznesplany, rozmowy kwalifikacyjne...I z tysiąca osób , które się zgłosiły wybrano 40 i ja byłam w tej czterdziestcebig_grin
                        Otworzyłam tą działalność i haruję od rana do nocy ale było warto.
                        O forum nigdy nie zapomniałam, ani o Was. Teraz ja w miarę możliwości chcę pomóc.
                        • trixii Re: Wspólna wyprawka ... 22.07.13, 15:31
                          Zbieramy na kolejną wyprawkę. W mojej puli wliczając pieniądze zadeklarowane jest w tej chwili 312 zł (czyli środki na 3 wyprawki + coś jeszcze. Każda nawet najmniejsza kwota się liczy....
                          • mond33 Re: Wspólna wyprawka ... 22.07.13, 15:45
                            Supersmile Ja jestem obecnie na łączach z ludźmi z prywatnego forum MN, które również brało udział w akcji Gwiazdka więc na pewno grupa się włączy, z tym, że powolismile Część osób jest na wyjazdach.

Otrzymałam maila z prośbą niestety nie do wykonania. Na pytanie odpiszę tutaj. Niestety nie mogę za kogoś wykładać pieniążków na zasadzie, że potem na bank będę miała zwrócone. Wierzę, że były by oddane ale ten system jeśli chodzi o akcję nie powinien iść tą drogąwink Deklaracja wpłaty pieniążków w miesiącu wrześniu też mija się z celem, bo akcja będzie już wówczas zakończona. Nie musimy się spieszyć, galopować, na pewno zdążymy ale termin wrześniowy jest zbyt odległysmile
                            • mond33 Re: Wspólna wyprawka ... 22.07.13, 16:31
                              Mam kolejna deklaracje na kwote 20 zl, co dawaloby nam obecnie 120 zl. Caffelatte namiary wyslanesmile

Trixii, wyslalam ci linki adresowe do dobrych sklepow netowych. W tym pierwszym sa rabaty na artykuly bic co warte jest zainteresowaniasmile
                              • trixii Re: Wspólna wyprawka ... 22.07.13, 17:01
                                Łącznie z kwotami zgłoszonymi do mnie to ok. 430 zł. Jeszcze trochę (o ile wszystko spłynie) i będzie na 5 wyprawek. Może ktoś jeszcze się dołączy ?
                        • atena12345 Re: ciezarna1231 22.07.13, 21:26
                          Rany! Gratuluję. I bardzo, bardzo się cieszę.
    • wikulka4 PROSZĘ O POMOC 22.07.13, 19:26
      Witam wszystkich bardzo serdecznie.Zwracam się z prośbą o zakup dla moich dzieci wyprawki szkolnej od września aż czwórka dzieci będzie uczęszczać do szkoły.Mam pięcioro dzieci w wieku od 1 roczku ,5 lat,6 lat,10lat i 16 lat moją sytuacje dobrze zna pani trixi bardzo mi pomogła i bardzo jej za to dziękuję jest to osoba o bardzo kochanym sercu wiem że jest bardzo zajęta i nie chcę jej obarczać moimi problemami.Jest nam bardzo ciężko mąż jest po wypadku w pracy stracił słuch na obydwa uszy i traci równowage.JA jestem na urlopie wychowawczym jak tylko moja sytuacja się trochę ustabilizuje to odrazu wracam do zakładu pracy.Jeżeli ma ktoś jakieś pytania lub wątpliwośći to bardzo proszę o zapytanie do pani trixi ona posiada na temat mojej rodziny wszystko.Serdecznie wszystkich pozdrawiam.
      • trixii Re: 22.07.13, 19:38
        Wszystko fajnie , ale w tym miejscu nie zgłaszamy się z prośbami o pomoc.

przeczytaj forum.gazeta.pl/forum/w,615,145774881,145774881,Dobry_start_.html
        • mond33 Re: 22.07.13, 19:57
          Na tą chwilę mamy następujące wpływy:

20 zł- rama
          20 zł- lu--ki
          20 zł- caffelatte
          20 zł- hanusina_mama
          20 zł- dorzucam ja, mond33
          ----------------------------------------
          Razem: 100 zł

Dziękuję Wam bardzo mocnosmile Zaczniemy robić konkretne zamówienie jak tylko ukażemy się w tabelce zgłoszonych darczyńcówsmile Maila wysłałam.

Pozdrawiamsmile
          • wyprawki2013 Zbieramy dalej 22.07.13, 20:28
            Jeżeli zaś chodzi o mnie

Pierwsze dziecko zostało nam przydzielone (na tą wyprawkę środki już mam)
            Czekam na wpływy zadeklarowane które pozwolą na kolejne 2 lub 3 wyprawki z tym że do trzeciej na pewno zabraknie. Ktoś chętny się dołożyć ?
            • trixii Re: Zbieramy dalej 22.07.13, 20:29
              znowu się zapomniałam tongue_out
              • trixii Re: Zbieramy dalej 22.07.13, 20:34
                Kolejna deklaracja na 50 zł smile
                • trixii Re: Zbieramy dalej 22.07.13, 21:37
                  Kolejna deklaracja na jedną pełną wyprawkę. Kwota ma wpłynąć w przyszłym tygodniu. Oby tak dalej smile
                  • 77kunda Re: Zbieramy dalej 23.07.13, 10:30
                    poproszę o nr konta gdzie mogę wpłacić pieniądze
                    • mond33 Re: Zbieramy dalej 23.07.13, 10:59
                      kunda, odpisałamsmile
                      • trixii Pierwsze wpływy 23.07.13, 13:33
                        Dziś odnotowałam pierwsze wpływy na rachunek bankowy tj

1. Mond 50
                        2. chynia 42
                        3. magda6 50
                        4. cieżarna 40

spodziewam się jeszcze wpływów które zostały zadeklarowane na dzień dzisiejszy tj 130 zł.

Zbieramy dalej ponieważ dzieciaków przybywa.
                        • brysia0 Re: Pierwsze wpływy 23.07.13, 16:07
                          podaj konto smile
                          • wyprawki2013 Re: Pierwsze wpływy 23.07.13, 16:21
                            sprawdź poczte smile
                            • trixii Re: Pierwsze wpływy 23.07.13, 17:02
                              Kolejna deklaracja na kwotę 30 oraz.10 zł smile oby tak dalej
                              • agula30-2006 Re: Pierwsze wpływy 23.07.13, 21:40
                                Dziewczyny podeślijcie numer konta
                                • wyprawki2013 Re: Pierwsze wpływy 23.07.13, 21:47
                                  podaj maila gazetowego ?
                                  • mond33 Re: Pierwsze wpływy 23.07.13, 22:22
                                    A mu sobie po maluczkuwink

Do grupy:
                                    rama
                                    lu--ki
                                    caffelatte
                                    hanusina_mama
                                    mond33

Kochani, przystąpiłam do robienia zamówienia (1 wyprawka) ale utknęłam w temacie kredek. Jest tam pewna nieścisłość i muszę to rozgryźć zanim zakupię. Czekam obecnie na odpowiedź koordynatorów akcji na moje pytanie w tej sprawie. Zamówienie więc przerzucam na jutro. Policzyłam, że z tej grupowej puli zostanie nam mała reszta zatem mamy już zalążek kolejnej wyprawkismile

Payuta- odpisałam na Twojego maila.
                                    Anonim- zadeklarowana wpłata w miesiącu sierpniu

Jeśli ktoś jest chętny do dorzucenia się do kolejnej wyprawki, zapraszamysmile Wpłata naprawdę nie musi być wielka. Grosz do grosza zbierze się potrzebna kwota. M...napisałaś na maila, że się wstydzisz, bo to tylko 10 złsmile Zapewniam Cię, że 10 złotych też gra ogromną rolę i nie ma się czego wstydzić. Po to właśnie ten wątek, by można było razem, niewielkimi kwotami i wspólnymi siłamismile

Dobrej Nocysmile
                                    • zielonakratka Re: Pierwsze wpływy 23.07.13, 22:36
                                      Dorzucę się. Poproszę o dane konta na gazetowego.
                                      • mond33 Re: Pierwsze wpływy 23.07.13, 23:08
                                        Odpisałamsmile
                                        • trixii Re: Pierwsze wpływy 24.07.13, 09:29
                                          Witam z rana smile

W dniu dzisiejszym przydzielono nam kolejne dziecko. Z zebranych przeze mnie funduszy to druga wyprawka. Nadal czekam na resztę zadeklarowanych wpływów część z nich niestety z różnych względów głównie życiowych porostu nie została i nie zostanie wysłana. Sytuacja wygląda tak :

192 zł mam na koncie

zadeklarowanych:
                                          10
                                          30 - na początku sierpnia
                                          50
                                          100-w przyszłym tygodniu

oraz dwie wpłaty nieokreślonej wartości.

Tak więc dziewczyny do dzieła zbieramy dalej. Mam nadzieję że uda nam się pomóc jeszcze paru dzieciakom. !
                                          • pysia_35 Re: Pierwsze wpływy 24.07.13, 11:14
                                            poproszę o nr konta na gazetowego
                                            • mond33 Re: Pierwsze wpływy 24.07.13, 11:21
                                              Pysia, odpisałamsmile
                                            • wyprawki2013 Re: Pierwsze wpływy 24.07.13, 11:21
                                              Pysia mój numer konta chyba masz smile
                                              Trixii
                                              • trixii Re: Pierwsze wpływy 24.07.13, 12:19
                                                232 zł w sumie już na koncie.
                                                140 w deklaracjach + 3 nieznane mi kwoty.

W dniu jutrzejszym lub w piątek zostaną wysłane dwie pierwsze wyprawki dla rodzeństwa (patrz tabelka).

Na tym nie przestaje i zbieram dalej smile Brakuje jakieś 70 zł do kolejnej wyprawki
                                          • mond33 Re: Pierwsze wpływy 24.07.13, 11:33
                                            A ja witam prawie z południa, bo mi się przysnęło, na szczęście Trixii mnie obudziła tongue_outtongue_outtongue_out

I teraz:

kunda- zadeklarowane 10 zł, czekam na wpływ
                                            zielonakratka- zadeklarowana chęć uczestnictwa, kwota nieznana
                                            anonim- 20 zł
                                            gosiaczek265- zadeklarowana wpłata w sierpniu

Zadeklarowanych osób na wpłatę w sierpniu- sztuk 3wink

Jedna osoba musiała się wycofać, sprawy życiowe zmieniły tok, rozumiemy jak najbardziej,nie ma naprawdę za co przepraszać. Tak w życiu bywa.

Wyprawka dla Kamilka w toku.
    • mond33 Re: Wspólna wyprawka ... 24.07.13, 12:52
      Pierwsze zamówienie (wyprawka dla Kamilka) zostało zrealizowane. Czas wysyłki- 24h.

Proszę grupę:
      hanusinamama
      caffelatte
      rama
      lu--ki
      mond33

o odebranie maili z przedstawionymi wszystkimi szczegółami dotyczącymi zamówienia oraz płatnościamismile

Stan na kolejną wyprawkę (dla Julki):

anonim- 20 zł
      pula pozostała z poprzedniej wyprawki- 20 zł (dokładnie 19 zł z hakiem ale ja pokrywam ze swoich ogony aby stworzyć równą sumę)
      ------------------------------------------------------
      Razem: 40 zł

Zadeklarowanych 10 zł, 20 zł- czekamy na przelew.

Inni zadeklarowani- sierpień (po 10, czyli po wypłacie)

Kochani, dorzućcie choć małą sumę, to jeszcze dziś zrobię zamówienie. Niewiele nam w puli do 2 wyprawki brakujesmile Dzieciaki czekająsmile
      • lavendova Re: Wspólna wyprawka ... 24.07.13, 14:07
        Poproszę o nr konta na maila gazetowego. Dorzucę 50 zł
        • trixii Re: Wspólna wyprawka ... 24.07.13, 14:08
          już przesyłam
          • wyprawki2013 Re: Wspólna wyprawka ... 24.07.13, 14:14
            W ten sposób deklarowane kwoty wzrosły do 190 zł.
    • trixii Re: Wspólna wyprawka ... 24.07.13, 14:55
      Kolejne 10 zł zadeklarowane
    • mond33 Re: Wspólna wyprawka ... 24.07.13, 16:54
      Info od zielonakratka:

Przelano 100 zł. Jak tylko ukaże się na koncie, wieczorkiem przystępujemy do zamówienia drugiej wyprawki (dla Julki)smile ponieważ spokojnie zmieścimy się w kwocie, którą obecnie mamysmile

Rozpoczynam zbiórkę grupową na wyprawkę dla 3 dzieciaczkasmile W nas wszystkich siła Kochanismile

O kurde, coś się u mnie przypala wink Lecęwink
    • mond33 Re: Wspólna wyprawka ... 24.07.13, 17:32
      Stan obecny u mnie:

77kunda- wplynelo 10 zl
      Anonim- 20 zl
      Pozostala kwota z poprzedniej puli- 20 zl
      Zielonakratka- 100 zl w drodze
      ----------------------------------

Co daje razem: 150 zl

Ogromne dzieki, jestescie the bestsmile

Juz widac, ze czesc przejdzie spokojnie na 3 wyprawke, zatem kolejne wplaty beda juz kumulowane pod katem 3 dzieckasmile to co? Uda nam sie zebrac na 3 usmiechnieta buzie?

Przepraszam za tresc bez polskich znakow ale dzieciaki mi lapka zabraly i tkwie na starym tabluwink
      • julka-4 Re: Wspólna wyprawka ... 24.07.13, 18:03
        Trixie ,udało mi się skołować kasę i przelew właśnie poszedłsmile
      • trixii Re: Wspólna wyprawka ... 24.07.13, 18:51
        Witajcie

330 zł na koncie

100 zł w deklaracji oraz 3 nieznane mi jeszcze kwoty.

Także wychodzi na to iż jeszcze dzisiaj poproszę o przydział kolejnego już 3 dziecka. Zaczynam zbierać na 4 wyprawkę.
        • wyprawki2013 Re: Wspólna wyprawka ... 24.07.13, 19:11
          380 na koncie

100 zł w deklaracji i 2 nieznane kwoty smile

trixii
          • wolnaola26 Do kiedy?... 24.07.13, 19:17
            Do jakiego okresu czasu należy skompletować wyprawkę i wysłać Ją?
            W sensie takim, czy w sierpniu byłaby możliwość Ją wysłania (końcówka miesiąca).
            Na razie powoli sobie kompletuję te przybory szkolne.
            Z góry dziękuję za wiadomość smile tongue_out
            • mond33 Re: Do kiedy?... 24.07.13, 19:36
              Zgłoszenia darczyńców przyjmowane są do 23 sierpnia. Co do samej wysyłki nie mam pojęcia, pewnie dobrze, by było by dziecko dostało wyprawkę przez wrześniemwink

To pytanie do dziewczyn koordynujących akcję, możesz maila skrobnąć na wyprawki2013@gazeta.pl i zapytać albo trixiak może tu za jakiś czas będzie to Ci odpiszesmile
              • trixii Re: Do kiedy?... 24.07.13, 21:57
                Dziewczyny zbieramy dalej. Brakuje ok. 20-40 zł do czwartej wyprawki.
                • trixii Zbiórki ciąg dalszy 25.07.13, 09:32
                  Stan konta 382 zł

100 zł + 3 nieznanej wysokości deklaracje.

Zbieramy dalej smile
                  • mond33 Re: Zbiórki ciąg dalszy 25.07.13, 10:44
                    Dzień Dobrysmile

I ja już czynnie zabieram się do robotywink Nadal nie mam zaksięgowanej kwoty w banku zielonejkratki (100 zł), jak tylko wejdzie na stan, ruszamy z kopyta z zamówieniem drugiej wyprawkismile

Kochani, w tak dużym dostępie jestem do niedzieli. W poniedziałek wracam już do pracy, niestety na 2 tygodnie po 12 godzin, by inni mogli spokojnie na urlop pójśćsad Wtedy też będzie mnie dużo mniej, większość operacji przekażę wówczas w ręce Trixii. Ale póki jestem, póki możemy podziałać we dwie na pełnych obrotach razem z Wami, wspomóżmy dzieciaki czekające na swoje wyprawkismile Do dziełasmile

Obecny stan:

50zł

i stówka w drodze.
                  • pysia_35 Re: Zbiórki ciąg dalszy 25.07.13, 11:32
                    poszło 30 zł. pozdrawiam
                    • trixii Re: Zbiórki ciąg dalszy 25.07.13, 11:38
                      Tak więc dostępnych środków 382 zł

Zadeklarowanych 130 + 2 wpłaty nieznanej wysokości

Dzisiaj najprawdopodobniej wyjdą dwie wyprawki (czekam na Sion). Poproszę również o przydział kolejnych 2 dzieciaków do wyprawki lub kupna plecaka.... Może ktoś chętny się jeszcze dołożyć ?
                      • agula30-2006 Re: Zbiórki ciąg dalszy 25.07.13, 11:53
                        Marzenka przelałam 50 zł. Pozdrawiam
                        • trixii Re: Zbiórki ciąg dalszy 25.07.13, 12:02
                          Super

tak wiec 382 na koncie + 180 w deklaracjach i zbieramy dalej smile
                          • mond33 Re: Zbiórki ciąg dalszy 25.07.13, 13:06
                            A my sukcesywnie do przodu, stówka zielonejkratki wpłynęła więc można było działać i już wyprawka nr.2 dla Julki została zamówiona i jest w realizacjismile (24h na wysyłkę).

Poproszę teraz grupę:
                            77kunda
                            poprzednią grupę (z której puli pozostało 20 zł)
                            zielonakratka
                            anonim

o odebranie na privie szczegółów zamówienia, bym mogła się wstępnie rozliczyćsmile Rozliczenie przesyłam zbiorczo, dla proszących o anonimowość osobnosmile

Zapraszam.
                            • mond33 Re: Zbiórki ciąg dalszy 25.07.13, 13:29
                              OKsmile Mieliśmy w wspólnej puli:

100 zł zielonakratka
                              20 zł z poprzedniej puli
                              20 zł anonim
                              10 zł 77kunda
                              ---------------------------------------
                              Razem: 150 zł

Zamówiłam wyprawkę dla Julki. Koszt- 76, 30 zł. Zostaje nam zatem z tej puli 60 zł z hakiem, dokładam do pełności ze swoich i:

Mamy 70 zł na kolejną wyprawkęsmile

Kochani, niewiele nam brakuje do kolejnej. Ktoś się dorzuci? Byłaby 3 wyprawka zrealizowanasmile 20, 30 zł potrzebnesmile
                              • mond33 Re: Zbiórki ciąg dalszy 25.07.13, 14:41
                                No i Kochani, kręcimy się na karuzeli dalejwink

Został nam przydzielony do obdarowania chłopiec, Kamilek, klasa 5, który bardzo potrzebował bardzo solidnego plecaka ze względu na zdiagnozowany autyzm. Plecak już zamówiony. Do rozliczenia na priv zapraszam zielonąkratkę i siebiewink

Stan:

Było 60 zł z groszami. Dołożyłam od siebie część do pełnego 70 zł. Następnie dołożyłam całą resztę ze swoich, by koszt plecaka stał się jak najszybciej realny (44 zł)smile Zamówienie zrealizowane, paczka w ciągu 24h dotrze do odbiorcysmile

Obecny stan - zerosmile
                                Zrealizowanych zamówień- 3

Zbieramy dalej, tyle, że dziś już odpocznęwink

Zielonakratka, proszę odbierz maila z rozliczeniemsmile
                                • trixii Re: Zbiórki ciąg dalszy 25.07.13, 15:46
                                  Stan konta 412 zł

150 deklaracje + 1 niewiadoma smile
                                  • trixii stan konta 25.07.13, 18:33
                                    462 na koncie

100 zł + nieznana kwota w deklaracjach. No dziewczyny nazbieramy jeszcze troszkę ? Jak już pisałam w dniu dzisiejszym lub najpóźniej jutro wyjdą dwie pierwsze wyprawki.
                                    • trixii Re: stan konta 26.07.13, 13:26
                                      Stan tak jak wczoraj 462 zł

100zł + 2 deklaracje nieznana kwota

Dziewczyny zbieramy dalej. Dzieciaków przybywa a darczyńców brak. Razem łatwiej coś zdziałać !.
                                      • mond33 Re: stan konta 26.07.13, 13:51
                                        Ja póki co przekazuję pałeczkę Tobie Trixii, ponieważ są to ostatnie 2 dni mojego urlopu i spędzę je po całości z dzieciakami. Od poniedziałku tyram po 12 godzin przez 2 tygodnie, by inni mogli z urlopu w firmie skorzystać. Teraz jak ja miałam wolne, męczyli się oni. Będzie mnie zatem dużo mnie w necie, bo tyrając latem po tyle godzin, wraca się do domu będąc totalnymi zwłokamiwink Wiem, bo od 4 lat to przerabiam w tym samym systemie. Gdybyś czegoś potrzebowała czy chciała się skontaktować, wiesz jak i gdzie mnie szukać. W sierpniu z kolei, tak jak mówiłaś, ty odpoczywasz pełną parą, ja postaram się pociągnąć temat i gdybyś miała coś rozpoczętego w tym okresie, dokończę za Ciebie wówczassmile Ja póki co mam wszystko rozliczone do zera (udział w 3 wyprawkach). Gdyby ktoś mi się w tym czasie deklarował, przekieruję osobę do Ciebie. Ogromną przyjemnością było dla mnie uczestniczyć w tej akcji i poznać tylu wspaniałych ludzi chętnych pomagać innymsmile Póki co dziękuję za pełne zaufanie wszystkim, którzy włączyli się razem ze mną do wspólnej akcjismile Koordynatorkom akcji dziękuję za szybki odzew na każde moje, upierdliwe pytaniewink Mam trochę deklaracji na sierpień, jak się uda, ruszymy Kochani wówczas dalejsmile W tej chwili ogarniam chałupę, 2 dni weekendowe zamierzam spędzić z dzieciakami nad wodą.

Mocno pozdrawiam wszystkich. Trixii, do bojuwink
                                        • trixii Re: stan konta 26.07.13, 14:39
                                          Tak więc zgodnie z tym co mówiłam wczoraj pierwsze dwie wyprawki zostały w dniu dzisiejszym zamówione na kwote 171,20
                                          kwota dostępna : 290 zł

zadeklarowane 100
                                          + jedna niewiadoma

Zbieramy dalej smile
                                          • trixii Faktura 26.07.13, 18:17
                                            Faktura oraz zamówienie za pierwsze dwie wyprawki będzie do wglądu zapewne w poniedziałek. Dlatego też osoby zainteresowane bardzo proszę o kontakt na priv.

Poza tym nadal zbieramy środki na wyprawki ... Kolejne zakupy planuję w poniedziałek lub wtorek gdy wszystkie zadeklarowane pieniążki spłyną.

W tej chwili dostępnych środków to 290 zł a dzieciaków zgłoszonych do wyprawki sporo i lista wciąż rośnie.
                                            • trixii Re: Faktura 26.07.13, 19:17
                                              Kolejna deklaracja 20 zł od anonim smile
    • lorek08 Re: Wspólna wyprawka ... 26.07.13, 19:50
      Nr konta na priv poproszę to jeszcze dzis zrobię przelew.Gdybym zapomniała co często mi się zgadza proszę mi w tym wątku przypomnieć bo ja sklerozę mam big_grin
      • trixii Re: Wspólna wyprawka ... 26.07.13, 19:58
        poszlo
        • trixii Re: Wspólna wyprawka ... 26.07.13, 20:00
          Kolejna deklaracja na 30 zł smile
          • trixii Re: Wspólna wyprawka ... 27.07.13, 14:29
            Stan konta 290 zł

w deklaracjach 100 zł, 50 zł, oraz 30 zł.

Zbieramy dalej !
            • trixii Re: Wspólna wyprawka ... 28.07.13, 13:11
              UP
              • trixii Re: Wspólna wyprawka ... 29.07.13, 12:24
                Zbiórka koleżeńska trwa smile

stan konta 320 zł

w deklaracjach 150 zł

Dwie wyprawki zamówione. Faktury jeszcze nie otrzymałam. Następne wyprawki zostaną przydzielone jak tylko zejdzie cała oczekiwana kwota myślę, że dzisiaj lub jutro.

Pozdrawiam
                • trixii Re: Wspólna wyprawka ... 29.07.13, 15:09
                  Stan konta 520

w deklaracjach 100 zł
                  • trixii Kolejny zakup 29.07.13, 15:59
                    Stan konta 448 zł

Dziś zamówiono i opłacono plecak dla jednego z naszych potrzebujących dzieciaków.

Do wglądu mam już fakturę wraz z potwierdzeniem dokonania zapłaty za dwie wyprawki. Tak więc drogie koleżanki jeżeli któraś chce zerknąć na to zapraszam na prv.

Fakturę za zamówiony plecak powinnam otrzymać jutro.
                    • trixii Re: Kolejny zakup 29.07.13, 17:31
                      Dziewczyny

Wraz ze mną fundusze równocześnie zbiera Joa26 tak wiec wszelkiego rodzaju zapytania można kierować również do niej. Każda z nas jednak rozlicza się z zebranych funduszy osobno. Jednak przekazywane są na ten sam wspólny cel.

Deklaracja 30 zł przekazane do Joa
                      • annika1801 tutaj podziękuję 29.07.13, 19:30
                        ślicznie Wam wszystkim dziękuję,wyprawka doszła,córka zadowolona,wszelkie rzeczy są,które niezbędnesmileJesteście wielkie.Dziękujemy organizatorkom oraz darczyńcom,którzy złożyli się na wyprawkę.
                        • joa261 Re: tutaj podziękuję 30.07.13, 13:03
                          Jest wpłata od martha_sz2 smile
                          Jak tylko zbiorę coś więcej to działamy z wyprawką smile
                          Także czekam na jeszcze jakąś kwotę smile
                          • annika1801 piórnik 30.07.13, 13:18
                            posiadam nowiutki piórnik dziewczęcy niebieski z pieskami,chętnie oddam(z klapkami w śrdoku)nie trzeba by było kupować.
                          • trixii sprostowanie 30.07.13, 15:47
                            Moja pomyłka

Pieniążki wraz ze mną zbiera joa261 a nie jak napisałam wcześniej joa26
                            • trixii Faktura 30.07.13, 18:09
                              Dostępna jest do wglądu faktura za zakupiony plecak. Zainteresowanych zapraszam na prv.

Stan konta 420 zł

Joa261 z tego co wiem 30 zł

Może jest ktoś jeszcze chętny ?
                              • trixii Kolejne zamówienie 31.07.13, 14:00
                                Właśnie przed chwilką złożyłam kolejne zamówienie. Tym razem dla Kamila i Kamili

koszt wyprawki według listy (pomniejszonej o rzeczy które są w piórniku tj : linijka, gumka, temeperówka, 1 komplet kredek) + piórnik z wyposażeniem to 216 zł dla dwóch osób oczywiście.

Dzieci te nadal potrzebują plecaków.

Stan konta na dzień dzisiejszy to 232 zł. Dzisiaj najprawdopodobniej dokonam zamówienia dla jeszcze jednego rodzeństwa.

Robiąc zamówienia na powyżej 150 zł unikam kosztów transportu.

Zbieramy dalej smile

• annika1801 podnoszę 08.08.13, 20:23
                            piórnik z kilkoma przyborami wysłany wczoraj i przy okazji podnoszę
                            • paszczakowna1 Re: podnoszę 12.08.13, 12:59
                              Nie mam w tym roku czasu na kompletowanie wyprawki, a chetnie sie doloze. 150 zl sie przyda? Dajcie znac na gazetowa.
    • korag100 Re: Wspólna wyprawka ... 02.08.13, 20:53
      Hej

Ja posiadam tornister z kółkami Stars Wars dla 1-2 klasy. Stan ok

Pozdrawiam
      Aga
      • joa261 korag100 03.08.13, 09:44
        Witaj napisałam na priv.
        • annika1801 joa 03.08.13, 12:16
          piórnik wyślę w poniedziałek
    • gosi78136 Re: Wspólna wyprawka ... 12.08.13, 16:20
      Serdecznie dziękujemy za wyprawkę dla Oliwki od Pani Kasinki75
      Serdeczne pozdrowienia od Oliwki dla Ady .
      gosi78136
      • joa261 paszczakowna1 13.08.13, 10:54
        Napisałam na gazetowego maila smile
        • annika1801 joa 13.08.13, 14:03
          czy piórnik doszedł?przesyłka cała?
          • joa261 Re: joa 14.08.13, 22:21
            Podnoszę wątek.
            Brakuje nam na jedną wyprawkę - zostało jedno dziecko w tabelce póki co.
            Może ktoś dorzuci się do wspólnej wyprawki?
            • joa261 Re: joa 15.08.13, 00:07
              Dziękujęsmile za szybką reakcjęsmile
              No i mamy kolejną wyprawkęsmile
              • mond33 Joa 16.08.13, 11:39
                Joa, ogromna prośba. Otrzymałam wpłatę od Payuty do wspólnej zrzutki na wyprawkę ale obecnie jestem w trakcie wyprowadzki i wszystko mam w totalnej rozsypce. Nie jestem w stanie teraz zająć się grupową zbiórką. Paytua przysłała pieniążki w obcej walucie. Chciałabym wymienić ją na złotówki i przelać Wam na konto puli wyprawkowej. Podasz na maila nr konta?

Paytua, mam nadzieję, że nie wyrwiesz mi mojej siwej resztki włosów z głowy jeśli dorzucę Cię do wspólnej pulismile Przeprowadzka moja wyszła natychmiastowo, nie było innego wyjścia jak to w życiu i nie mogę obecnie poprowadzić sama akcji zbiórki. Mam nadzieję, że nie ma znaczenia kto to zrobi, ważne, że komuś pomożemysmile Dzięki za kremysmile
                • mond33 Inaczej 16.08.13, 11:49
                  Ok. Widzę, że na konto wpłynęło mi kilka zrzutek na wspólną wyprawkę więc bezsensem byłoby w tej chwili przekierowywanie ich wszystkich ponieważ spokojnie starczy na jedną.

Payuta
                  Anonim
                  Gosi
                  Ja

Za chwilkę poproszę o przydział dziecka i dziś wieczorkiem zrobię zamówieniesmile
                  • payuta Re: Inaczej 16.08.13, 19:16
                    Jak dla mnie,wszystko,ok. Ciesze ze list z kasa doszedl smileWiem ze nie wiele,ale..grosik,do grosika... smile
                    Mond,szamponu w pysia nie wklepuj smile i .....polamania mebli tongue_out
                    Dzieki
                    • mond33 Re: Inaczej 19.08.13, 18:45
                      Payuta, Anonim, Gosi, Ja:

Wyprawka dla dziecka została zamówiona. Na maila przesłałam kopię zamówienia oraz szczegóły dotyczące przelewu.

Dziękuję ogromnie za wspólną inicjatywęsmile

Wszystkie osoby, które zgłosiły chęć udziału w grupowej zrzutce- wysłałam Wam wiadomość gdzie i kogo możecie pytać o szczegóły. Ja niestety na dłuższy czas muszę zająć się inną, życiową sprawąsmile Pozdrawiam mocnosmile

Payuta, hahhaha, dzięki za info. Dzięki Tobie Twarz nie została spienionabig_grin
                      • trixii po urlopie 20.08.13, 10:13
                        Witajcie !

Melduje się po urlopie ..
                        Właśnie zamówiłam kolejne wyprawki

Poprzedni stan konta 230 zł

wyprawki dla dwóch braci 163,90

obecny stan konta 66,10

Brakuje ok . 30 zł do kolejnej wyprawki .

Faktura za dzisiejsze zakupy będzie dostępna prawdopodobnie jutro .

• trixii Podsumowanie 21.08.13, 21:48
                          Faktura za ostatnie zakupy już dostępna do wglądu.

W dniu dzisiejszym przelałam kwotę 70 zł z puli wyprawkowej do Kogosi która za zrobi wyprawkę , lub kupi plecak dziecku które zgłosiła. Unikniemy dzięki temu kosztów wysyłki. Do tej kwoty dołożyłam jeszcze 20 zł by starczyło na wyposażenie jednego dziecka. Tak więc na chwile obecną stan konta 0zł.

Jeżeli ktoś chciałby zerknąć na rozliczenia zapraszam na priv.

Tym samym kochane dziękuję za udział w zrzutce !!! Udało nam się wspólnie (biorę pod uwagę tylko osoby które wpłacały pieniązki do mnie) obdarować ośmioro dzieci ! Dobra robota!

Pozdrawiam
                          Trixii

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka