mamatin 23.12.13, 23:01 Wszystkim potrzebującym, pomocnym, umiarkowanie karcącym i wspierającym emamom życzę zdrowych, spokojnych i radosnych Świąt Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gosi78136 Re: Życzenia 24.12.13, 09:35 Zdrowych ,pogodnych ,wesołych świąt wszystkim pomocnym i wszystkim potrzebującym życzy Gosia z rodziną . Odpowiedz Link Zgłoś
annika1801 Re: Życzenia 24.12.13, 09:42 Również dołączam się do życzen,oby Nowy Rok był stokroć lepszy a na forum pojawiały się same dobre wieści. Odpowiedz Link Zgłoś
penelopa40 Re: Życzenia 24.12.13, 09:50 Radosnych, zdrowych, rodzinnych, dostatnich Świąt Bożego narodzenia dla wszystkich, spokoju, miłej atmosfery, odpoczynku i wielu wielu pomyślności w Nowym Roku, co kto sobie zamarzy niech się spełnia! w 2014! penelopa Odpowiedz Link Zgłoś
agula3101 Re: Życzenia 24.12.13, 09:57 Niech magiczna noc Wigilijnego Wieczoru przyniesie Wam spokój i radość. Niech każda chwila Świąt Bożego Narodzenia żyje własnym pięknem, a Nowy Rok obdaruje Was pomyślnością i szczęściem. Najpiękniejszych Świąt Bożego Narodzenia, niech spełniają się wszystkie Wasze marzenia Odpowiedz Link Zgłoś
renata.36 Re: Życzenia 24.12.13, 10:12 Z przyjemnością dołączam sie do życzeń.Swiąteczne serdeczności dla Was wszystkich i Waszych Rodzin.Niech te Świeta Bożego Narodzenia były radosne i szczęśliwe Odpowiedz Link Zgłoś
czarnok7 Re: Życzenia 24.12.13, 21:47 Zycze wszystkim emamom i wszystkim z forum wesołych Swiat Bożego Narodzenia i Szczęśliwego Nowego Roku Odpowiedz Link Zgłoś
sela03_2 Re: Życzenia 25.12.13, 11:52 ja rowniez chcialam sie dopisac i zyczyc wszystkim paniom z forum emamy zdrowych, spokojnych Swiat Bozego Narodzenia ,pieknych chwil spedzonych w gronie z najblizszymi oraz Szczesliwego Nowego Roku 2014. Elzbieta z rodzina Odpowiedz Link Zgłoś
marzenam32 Re: Życzenia 25.12.13, 12:12 Zdrowych , spokojnych , radosnych Świąt dla wszystkich potrzebujących i dla Was pomocne e-mamy życzy Marzena wraz z dzieciakami . Odpowiedz Link Zgłoś
farbka27 Re: Życzenia 25.12.13, 21:16 Ja złożyłam życzenia w swoim wątku, ale pewnie tu będą widoczne Wesołych Świąt, a przede wszystkim Szczęśliwego Nowego roku!!! Pomocnym życzę wytrwałości w dalszym niesieniu pomocy, a Potrzebującym ( w tym sobie) aby ten nadchodzący rok okazał się dla nas lepszy, problemy się rozwiązały i byśmy i my mogli stanąć po stronie Pomagających Odpowiedz Link Zgłoś