jak-nie-ja-to-kto 08.04.14, 11:54 Jakie dochody są brane pod uwagę? Zasiłek pielęgnacyjny z przyległościami, celówki? I czy wyrównania do zasiłków się wliczają? Z góry dziękuję za odpowiedź. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
celina553 Re: Dodatek mieszkaniowy 08.04.14, 12:01 Witan zasilki celowe na pewno nie sa brane pod uwage ale pozostale tak Odpowiedz Link Zgłoś
celina553 Re: Dodatek mieszkaniowy 08.04.14, 12:51 Nie ma zaco a jak Pani wystara sie o dodatek mieszkaniowy to wtedy tez nalerzec sie bedzie Pani doplata do energi elektrycznej Odpowiedz Link Zgłoś
jak-nie-ja-to-kto Re: Dodatek mieszkaniowy 08.04.14, 21:19 A co trzeba zrobic/wypelnic zeby dostac taka doplate? Odpowiedz Link Zgłoś
celina553 Re: Dodatek mieszkaniowy 09.04.14, 09:20 Musisz pytac tam gdzie zalatwiasz mieszkaniowke ale napewno dadza Ci druczki dodatkowe bo u nas biurokracja jest na pierwszym miejscu Odpowiedz Link Zgłoś
farbka27 Re: Dodatek mieszkaniowy 10.04.14, 08:20 Witam. W tamtym miesiącu składałam wniosek o mieszkaniówkę. Dostaliśmy od tego miesiąca.. I tak: biorą pod uwagę: - dochody z pracy - zasiłek rodzinny Nie biorą pod uwagę: - zasiłku okresowego -zasiłku celowego - zasiłku pielęgnacyjnego Odpowiedz Link Zgłoś
farbka27 Re: Dodatek mieszkaniowy 10.04.14, 08:22 Acha i zapomniałabym.. zasiłek pielęgnacyjny w wysokości 153zł się nie wlicza do dochodów, ale już te 80zł dodatku do kształcenia i rehabilitacji,które mam na jednego syna się wlicza Odpowiedz Link Zgłoś