13.12.15, 19:47
Witam państwa mam trójkę dzieci i wtym cała trójka dzieci mi choruje jestem wstrasznej sytuacji. Może niby mam dla państwa duże dochody ale jak opłace rachunki i wtym za wynajem bo nie mam swojego mieszkania i dziecia leki zakupie to naprawdę na cały miesiąc na żywność musi mi wystarczyć 200 zł na życie. Teraz zbliżają się święta nawet na paczki dla dzieci nie mam i nawet ciężko będzie żeby zrobić nam wigilię. Bardzo byśmy dziekowali jak by ktoś nam pomógł żeby zrobić sobie skromne święta. Bardzo byśmy dziekowali
Obserwuj wątek
    • agus-p30 pomoc dla rodziny 14.12.15, 00:27
      agus-p30 napisał(a):

> Witam państwa mam trójkę dzieci i wtym cała trójka dzieci mi choruje jestem wst
      > rasznej sytuacji. Może niby mam dla państwa duże dochody ale jak opłace rachunk
      > i i wtym za wynajem bo nie mam swojego mieszkania i dziecia leki zakupie to nap
      > rawdę na cały miesiąc na żywność musi mi wystarczyć 200 zł na życie. Teraz zbli
      > żają się święta nawet na paczki dla dzieci nie mam i nawet ciężko będzie żeby z
      > robić nam wigilię. Bardzo byśmy dziekowali jak by ktoś nam pomógł żeby zrobić s
      > obie skromne święta. Bardzo byśmy dziekowali
      • penelopa40 Re: pomoc dla rodziny 14.12.15, 11:14
        cytat: Proszę o pomoc-agus-p30
        Mam trójkę dzieci w tym jedno jest niepełnosprawne, drugie ma astmę oskrzelową i wadę wzroku a trzecie dziecko jest w trakcie diagnozowania i też jest podejrzenie jakiś chorób. Jest nam bardzo ciężko brakuje nam na jedzenie, a już powiedzieć nawet na jakieś małe prezenty dla dzieci pod choinką. Teraz idą święta i ciężko nam jest, dlatego zwracam się do państwa czy ktoś by nam pomógł w tej sytuacji. Serdecznie dziękujemy

nie pisz kilka razy tego samego, nie pisz w watkach innych osób, zapoznaj się z regulaminem forum - jest podany w wątku ze szpileczką na górze, odpowiedz na pytania i prześlij dokumenty na penelopa40@gazeta.pl celem uwiarygodnienia sytuacji. no i napisz coś konkretniejszego niż "podejrzenie jakiś chorób" u dziecka, mamy zgadywać wiek, płeć, rozmiary ...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka