amadoro 25.03.16, 00:15 Czy ktoś może mi pomiędzy napisać pozew o alimenty Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amadoro Re: Mama z domu samotnej matki 16.04.16, 14:09 Czy ktokolwiek mógłby pomóż mi w napisaniu odwołania od decyzji MOPS. Odpowiedz Link Zgłoś
renata.36 Re: Mama z domu samotnej matki 16.04.16, 14:33 A konkretnie o co chodzi ? Odpowiedz Link Zgłoś
amadoro Re: Mama z domu samotnej matki 16.04.16, 17:35 Czy mogę podać szczegóły na maila? Odpowiedz Link Zgłoś
renata.36 Re: Mama z domu samotnej matki 16.04.16, 18:30 Przepraszam, myslłam,ze to nie wielka tajemnica.Nie wiem, czy umiałabym pomóc.Raczej chodziło mi o to,że któras z dziewczyn z tego forum się zna.Jesli nikt się nie zainteresuje to moge spróbowac.Podaj email do siebie to napisze. Odpowiedz Link Zgłoś
amadoro Re: Mama z domu samotnej matki 17.04.16, 16:45 W internecie nie jestem anonimowa a nie chcę ułatwiać adwokatce mojego byłego budowania linii obrony. Odpowiedz Link Zgłoś
amadoro Re: Mama z domu samotnej matki 17.04.16, 17:23 Pokrótce zostałam wyrzucona z domu. W domu zostały wymienione zamki.W trybie interwencyjnym zapewniono mi dach nad głową ale tylko do 30 kwietnia.MOPS twierdzi, że nie zgłaszałam na Komisariacie problemów z wejściem do mieszkania.Przecież nie poszłam na Komisariat w celu zgłoszenia przylotu ufo tylko brak możliwości wejścia do mieszkania. Odpowiedz Link Zgłoś
amadoro Re: Mama z domu samotnej matki 04.08.16, 11:34 Mam prośbę może ktoś z Krakowa miałby możliwość przewieźć biurko. Odpowiedz Link Zgłoś
amadoro Re: Mama z domu samotnej matki 25.09.16, 22:22 Jaka umowa z tauron jest najtańsza. Z gwarancją niższej ceny czy bez.Wynajęłam mieszkanie.Znalazłam lepiej płatną pracę ale jest mi ciężko bo, dużo płacę za wynajem i dużo zapłaciłam w wakacje za nianię. Odpowiedz Link Zgłoś
prochottka1 Re: Mama z domu samotnej matki 27.09.16, 12:21 Jaka umowa z tauron jest najtańsza ale na co , na gaz, prad, wode? Zadzwoń do tej firmy i sie dowiedz, w röznych miastach ceny ,moga byc inne Odpowiedz Link Zgłoś
amadoro Re: Mama z domu samotnej matki 27.09.16, 17:49 Prąd.Mam wszystko na prąd również ogrzewanie. Odpowiedz Link Zgłoś
prochottka1 Re: Mama z domu samotnej matki 27.09.16, 18:06 poszukaj tez u innych dostawcöw pradu czy jest tylko ten jeden? musisz tam pytac Odpowiedz Link Zgłoś
amadoro Re: Mama z domu samotnej matki 27.09.16, 19:15 Właścicielką mieszkania zgadza się tylko na tauron. Tam jest opcja z gwarancją stałej ceny i bez ale z pakietem elektryka. Odpowiedz Link Zgłoś