olka444 14.10.04, 09:52 tylko krakow odbior osobisty nie wysylam poczta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jaroosi Re: 2 kurtki na 1,5-2lata 15.10.04, 06:19 witaj, te kurteczki sa dla dziewcynki czy chłopczyka. Jeśłi można to napisz coś więcej. Jestem z Krakowa i chętnie przyjme. Szczerze mówiąc to prosiłam tutaj na forum o wszystko co ciepłe na zimę i nie potrzebne już innym szkrabom.(Jeśli oczywiście jeszcze je posiadasz i nie oddajesz innej potrzebującej mamie) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
olka444 Re: 2 kurtki na 1,5-2lata 15.10.04, 15:40 granatowa z misiem i druga granatowo szara ale mysle ze i dla dziewczynki i dla chlopca bedzie ok. uprzedzam ze nie sa to rzeczy firmowe jedna jest"dostana" od innej mamy na forum a druga szyta przez moja mame.na priv wysylam ci moj tel Odpowiedz Link Zgłoś
arwena_11 Re: 2 kurtki na 1,5-2aktualne 19.10.04, 16:48 cześć Jeżeli nadal aktualne to byłabym chętna. Nie dla siebie ale dla dziewczyny z czwórką dzieci. wątek Sion2, jeżeli chcesz sprawdzić. To dla najmłodszego. właśnie dowiedziałam sie że brak kurtek dla nich. Jestem z warszawy. śniegowce udało mi się im kupić, ale wszystkiego nie ma szansy. Jeżeli zechciałabyś nam pomóc to pokryję koszty poczty. Mogę wysłać ci najpierw na konto, żebyś nie myślała że oszukuję. Pozdrawiam Marta. Napisz do mnie na priv na arwena_11@wp.pl Odpowiedz Link Zgłoś