anjaa13 Re: PROSZE o mleko i pieluszki dla moich blizniak 07.12.04, 09:47 Czy nikt mi nie moze pomoc???????Synus moj jest chory w nocy bylam z nim w szpitalu-wzielam na wlasne zadanie bo nie mam co zrobic z corcia.Potrzebuje dla niego Enterol na biegunki i lakcid. POMOZCIE MI!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: PROSZE o mleko i pieluszki dla moich blizniak 07.12.04, 12:25 Ania na priva pisze Ci gdzie masz podjechac. Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
agnieszka_borys Re: PROSZE o mleko i pieluszki dla moich blizniak 07.12.04, 18:27 ja mam mleczka, ale wazne do stycznia 2005. ENFAMIL duza puszka. Tylko czy bedzie smakowało? Aga Odpowiedz Link Zgłoś
pelczarka Re: PROSZE o mleko i pieluszki dla moich blizniak 07.12.04, 21:00 Proszę o twoj adres i o więcej konkretów, tzn. jakie mleko i jakie pieluszki? napisz na adres gazetowy...pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
kashunda Re: PROSZE o mleko i pieluszki dla moich blizniak 07.12.04, 21:10 Jatez mam 3 duze puszki mleka enfamil lipil z zelazem jest to modyfikowane mleko krowie od 0-12 miesiecy i 2 duze puszki mieszanki nestle good start 0-12 mieszanka rowniez z zelazem .Musialabys dowiedziec sie lakarza czy nadaja sie dla twoich maluszkow.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
mischell do anjaa 07.12.04, 21:45 nie wiem czy chodzi dokładnie o te lekarstwo... ja mam Lacidofil, 10 kapsułek moge Ci odstapić, jeśli to chodzi o to, to napisz na priv a wyślę mischell@o2.pl Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: do anjaa 07.12.04, 23:07 dzieciaczi Ani piją bebilon 2. a pieluszki - chyba rozm. 3 powinien byc dobry. Pozdrawiam K Odpowiedz Link Zgłoś
mamapa Re: do Ani 08.12.04, 10:00 odezwij się do mnie, wanienka czeka, Kasia z zakrzowa Odpowiedz Link Zgłoś
daguniaaa Re: PROSZE o mleko i pieluszki dla moich blizniak 08.12.04, 12:11 Anjaa - wyslij proszę mi swój adres na mail: daguniaaa@poczta.onet.pl Postaram się w przyszłym tygodniu wysłać jakieś pieluchy. Napisz czego uzywasz i jaki rozmiar, może chcesz jakies wieksze już do przodu jesli masz zapas. Daj znać. Odpowiedz Link Zgłoś
pelczarka Re: PROSZE o mleko i pieluszki dla moich blizniak 08.12.04, 20:47 Ania, napisz do mnie jeszcze raz adres i wszystko bo twoj mail dotarl do mnie, ale bez tekstu w srodku, nie wiem dlaczego, pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
szton Re: PROSZE o mleko i pieluszki dla moich blizniak 09.12.04, 10:31 anjaa13 napisała: > do góry Odpowiedz Link Zgłoś
sizi1 Leki 09.12.04, 15:39 Odkryłam w mojej apteczne całe "pokłady" niewykorzystanego viburcolu i jeden dosłownie "rozpoczęty" vigantol- moze przydadza sie przy dwojce maluchów. Jezeli nadal potrzeba to kupie lakcid i wysle. Prosze o adres na priv. Odpowiedz Link Zgłoś
szton Re: PROSZE o mleko i pieluszki dla moich blizniak 13.12.04, 11:01 do góry! Odpowiedz Link Zgłoś
hevel1 Re: PROSZE o mleko i pieluszki dla moich blizniak 13.12.04, 11:09 Witaj anjaa, podaj mi swój adres żebym mogła wysłać Ci paczkę, pozdrawiam Ciebie i dzieciaczki, hevel1 Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: Leki 14.12.04, 20:57 Nie mozna niestety pomoc wszystkim-a szkoda Do góry Odpowiedz Link Zgłoś
daguniaaa Re: PROSZE o mleko i pieluszki dla moich blizniak 14.12.04, 22:26 Aniu, moja paczka wyjdzie jutro. Pozdrawiam i życzę zdrówka dla maluszków. Dagmara Odpowiedz Link Zgłoś
katse Re: PROSZE o mleko i pieluszki dla moich blizniak 21.12.04, 21:16 Ania była dzisiaj z bliźniakami u mnie. Maluchy są przecudowne. Bardzo śliczne i bardzo zadbane. Przeurocze, chyba się zapatrzyłam na nie)) Wiktoria uśmiechnięta od ucha do ucha. Grześ - poważnym, mądrym spojrzeniem ogarniał mieszkanie i spoglądał na moją córeczkę Strasznie się ciesze, że nas odwiedzili. Pozdrawiam K Odpowiedz Link Zgłoś
anjaa13 Re: PROSZE o mleko i pieluszki dla moich blizniak 22.12.04, 21:36 Tak odwiedzilismy wczoraj Kasie i Dominisie.Dziekujemy za goscine i pomoc i oczywiscie zapraszamy do siebieWSZYSTYKIEGO DOBREGO!!! Odpowiedz Link Zgłoś