piopal 16.01.05, 13:49 Mam ciuszki po moim synku rozm.56-74 (śpiochy, body, czapeczki,skarpetki, ogrodniczki, kombinezon na 92 -trochę zawyżone bo syn ma 80 a już dawno nie mogę go wcisnąć) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
niunia20-84 Re: ODDAM -RZECZY DLA WCZEŚNIAKA 16.01.05, 16:05 witaj moja niunia urodzila sie 23 listopada aktualnie nosi rozmiar 62-68 bylabym wdzieczna za ubranka od tego rozmiaru bo jest mi naprawde ciezko,jeszcze sie ucze i niestety nie pracuje,nadal mieszkam z rodzicami a i oni nie maja mi jak pomoc podaje adres bo dostep do internetu mam bardzo zadko Dorota Banaszak ul.Ks.Ziei 8 76-200 Słupsk pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
malaladypank Re: ODDAM -RZECZY DLA WCZEŚNIAKA 16.01.05, 18:04 napisala na maila gazetowego Odpowiedz Link Zgłoś
kwiatkowska-katarzyna Re: ODDAM -RZECZY DLA WCZEŚNIAKA 04.02.05, 11:05 Witam, jeśli mogę prosić o ciuszki w rozmiarach od 56 to bardzo byłabym wdzięczna. Spodziewam się już niedługo bliźniaków, a jestem sama, więc każda pomoc jest dla mnie nieoceniona. Pozdrawiam. Kontakt: kwiatkowska- katarzyna@gazeta.pl Odpowiedz Link Zgłoś