aa17 24.01.05, 18:11 potrzebuje słodyczy zwłaszcza takich, które da sie podzielić np. cukierki, dla zaprzyjaźnionego domu dziecka. Niestety nie jest mnie stać na to by zrobic zapas na 81 dzieci. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
edytafg1 Re: słodycze-potrzebne 25.01.05, 10:19 A mzoe lepiej pogadac z jakims zaprzyjaznionym sklepem i kupic tym dzieciom pare kg owocow? np manadrynek? Slodycze dla dzieci to jakos niezbyt zdrowo chyba... Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 napisz miasto!! 25.01.05, 10:29 jak Kraków to może pomogę. nie wiem czy cukierkami, ale mogę trochę popiec... Odpowiedz Link Zgłoś
aa17 Re: słodycze-potrzebne 25.01.05, 17:53 chodzi o to, że moja mała Ania, ktorą starmy się zabrać do domu ma za niedługo urodziny, chciałabym, żeby mogła poczęstować czymś kolegó i koleżanki. Słodycze nie zdrowo wiem, ale dzieci lubią i z jakiejś okazji to napewno nie jest zabronione. Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: słodycze-potrzebne 25.01.05, 18:49 moze warto pertraktowac ze sklpem, jakas fabryka jesli jest czy firmami. Wiem, ze u nas w Gdasnku jest fabryka slodyczy Fazer, ktora wlacza sie w rozne akcje...ale i inne branze potrafia sie wlaczyc. Popytaj moze Odpowiedz Link Zgłoś
mama007 dalej się upieram, że gdybyś napisała miasto... 25.01.05, 19:02 ... byłoby prościej... Odpowiedz Link Zgłoś
aa17 Re: dalej się upieram, że gdybyś napisała miasto. 25.01.05, 19:06 KAtowice, przepraszam zagapiłam się. Odpowiedz Link Zgłoś