szczesliwytatus 27.01.05, 13:55 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=19119337&a=19902887 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mamajek1 Re: link do wozka 27.01.05, 18:23 Dostałam już numer konta i przesłałam dziewczynom tzn ksantypie30 i blu4. Ja zrobie przelew jeszcze dzisiaj a gosiek1 napisze , kiedy wysle przesyłkę. Mam nadzieję, że szybko do was dotrze. Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwytatus Re: link do wozka 27.01.05, 18:26 dziekuje raz jeszcze naprawde jestescie wielkie niunia bedzie w koncu miala wozek. nie mozemy sie juz doczekac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa30 Re: link do wozka 28.01.05, 10:11 wczoraj nie miałam dojścia do kompa bo mąz pracował ale przed chwilą przelałam pieniążki pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamajek1 Re: link do wozka 28.01.05, 21:17 Wszystkie wpłaty zrobione, pieniążki od blu4 będą u gosiek w poniedziałek. Pozdrowionka Ania Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek1 Re: link do wozka 28.01.05, 23:56 Od mamajek i Renaty Grażyny (nie podala swojego nicka, więc nie wiem kto to?) pieniądze już są na koncie,czekam na pozostałe 10zł, jak dojdą, dam znać Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa30 Re: link do wozka 29.01.05, 17:33 Renata Grazyna to ja przepraszam byłam zakręcona ( jak zwykle zresztą) ale wydawało mi sie że wpisałam nick Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek1 Re: link do wozka 31.01.05, 15:42 pieniązki wpłynęły, wieczorem uzgodnię z mężem, kiedy może zataszczyć wózek na pocztę i napiszę. Podajcie mi tylko na priv adres szczęśliwegotatusia Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwytatus Re: link do wozka 01.02.05, 23:08 dziekuje dziekuje i raz jeszcze dziekuje. szkoda ze nie mieszkasz niedaleko sama moglabys zobaczyc ile radosci nam sprawilyscie (ty i mamy ktore zrobily zbiorke na przesylke ) pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek1 do szczesliwegotatusia 02.02.05, 19:29 Ojć wysyłka tego wozka to jak się okazało nie taka prosta sprawa Żeby przesłać pocztą, musze "podzielić wózek" na 2 paczki, bo wymiarowo nie mieści się w normie przesyłek, chyba ze wystarczy gondolka bez części spacerowej?? Ponoć jest jescze coś takiego jak przesyłka konduktorska, można wyslać wózek PKP, musiałabym jeszcze popytać, tylko czy masz możliwość odebrania wozka na dworcu kolejowym?? Pisz, bo nie wiem czy przepakowywać? Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwytatus Re: do szczesliwegotatusia 02.02.05, 20:09 witaj odebrac wozek z dworca to zaden problem.ale jesliwam sprawiloby to klopotto wtedy zrezygnujeze spacerowki.pozdrawiam i raz jeszcze dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek1 Re: do szczesliwegotatusia 02.02.05, 21:17 Oki, to popytam jutro jak z przesyłką PKP i dam znać Odpowiedz Link Zgłoś
lili111 Re: do szczesliwegotatusia 02.02.05, 22:00 Gosiek jesli nie wyjdzie wam przesyłką konduktorska to może wyślecie pocztexem. Nie wiem ile macie na przesyłke, wysyłka wózka u nich to 40 zł, sporo, ale chyba najtaniej wśród firm wysyłkowych. Nie musi być zapakowany w karton wystarczy owinięty folią. Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek1 Re: link do wozka 03.02.05, 14:10 Dzwoniłam na informację PKP, przewozów paczek konduktorskich nie ma juz od 2 lat , sprobuję na poczcie, postaram się wysłać wózek w 2 częściach. Napiszę jak mi poszło ale chyba dopiero po niedzieli, bo męża nie ma do piątku a sama nie dam rady dowlec. Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwytatus Re: link do wozka 03.02.05, 22:34 gosiek1 przepraszam za klopot.i dziekujwe za fatyge pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamajek1 Re: link do wozka 07.02.05, 23:04 To jak w końcu wysyłasz ? Ile zapłacisz ? Wystarczy te 30zł? Ania Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa30 Re: link do wozka 08.02.05, 10:38 jak a przede wszystkim KIEDY?? dla maluszka każdy dzień na spacerku jest ważny a pieniądze miałas już tydzień temu Odpowiedz Link Zgłoś
madzik78 Re: link do wozka 04.02.05, 23:17 Dziewczyny a moze kurierem,ja wysylalam servisco i placilam 54 zl a wozek wazyl jakies 15 kg,to chyba cena do 30 kg..wiem ze to sporo ale bez problemu zabiora z domu i odstawia po dom,zapakowany moze byc w folie..pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek1 Re: link do wozka 07.02.05, 21:14 Wózek spakowany, we wtorek, najdalej w środę wysyłamy!! Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek1 Re: link do wozka 08.02.05, 19:07 Hej, dziś wysłałam stelaż wózka z budką, jutro pójdzie gondolka Przy pakowaniu zgubilam oryginalny zaczep do kóła, mąż pokombinował z agrafką, trzyma, potem będziesz musiał pokazać trochę inwencji w drobnej naprawie Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek1 do Ksantypy 08.02.05, 19:13 Sorki, że wyslałam dopiero dziś ale też jestem uzależniona, wózek trochę waży, na pocztę też niezbyt blisko a mąż nie zawsze w domciu Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa30 Re: do Ksantypy 08.02.05, 20:07 skoro już wysłany to nie ma wiecej pytań kurna dwa lata w domu a natura zawodowa się odzywa Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwytatus Re: do Ksantypy 08.02.05, 20:38 ciesze sie czekamy z niecierpliwoscia jak tylko dojdzie to dam znac pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
mamajek1 Re: Dzięki i bardzo sie cieszę !! 08.02.05, 20:52 Bardzo sie cieszę, że sprawa wreszcie załatwiona. Pozdrawiam i dziękuje wszystkim, którzy pomogli - dziewczynom za kasę a męzowi gosiek1 za targanie klamotów na pocztę. Tatusiu - super, że wreszcie możecie normalnie wychodzić na spacerki. Usciski Ania Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek1 Re: link do wozka 09.02.05, 18:21 Gondolka wysłana )Daj znać jak dojdzie. Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa30 Re: link do wozka 14.02.05, 15:40 czy wózek dojechał..bo chciałabym wiedzieć, że wszystko OK Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwytatus Re: link do wozka 16.02.05, 19:11 wuzek jest ju z u nas wczesniej nie odpisywałem bo komp szwankował. bardzo na ms ie podoba dziekuje slicznie jest już wyprany koło wyrementowane i ochrzczony prez malutjka na spacerku Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa30 Re: link do wozka 16.02.05, 20:58 to się bardzo cieszę ps . mam dla Was uszykowaną paczkę ale u nas pada śnieg, nieprzewanie od niedzieli i nie wychodze z stworkami.Ale postaram się wysłac jak najszybciej Odpowiedz Link Zgłoś
mamajek1 Re: link do wozka 16.02.05, 21:16 No to super !! Naprawdę bardzo się cieszę, trochę to trwało, ale dobrze się skończyło. Zyczę powodzenia w pracy i żebyście stanęli na nogi. Pewnie niełatwo jest w takim sklepie, mam nadzieję, że nie traktują tam pracowników jak w Biedronce niesławnej już. Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwytatus Re: link do wozka 16.02.05, 22:04 mamajek nieco lepiej hehe kierowniczka przez nieuwage przyciela mi prawa reke metalowymi drzwiami wejksciowami- paluchy polamanme - w drugi dzien pracy.lnarazie mam 2 tyg. zwolnienia ale boje siezeby to sie zle nie skonczylo ksantypo- dziekuje ci raz jeszcze za wczesniejsza paczuszke dla mojej siostrzyczki i reraz za pamiec pozrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gosiek1 Re: link do wozka 16.02.05, 22:26 No to ja się też cieszę, wszystkiego dobrego i dużo spacerowania Trzymajcie się ciepło. Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwytatus Re: link do wozka 18.02.05, 13:04 oczywiscie bedziemy duzo spacerowac nadrabiajac zaleglosci raz jeszcze ziekuje i napewno nie zapomne tego co dla nas zrobilyscxie Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwytatus Re: ksantypo paczuzka doszla 18.02.05, 13:06 dziekuje , zona bardzo zadowolona ze spodnicy, i pajacykow i body bo brakowalo nam paru sztuk,pozdrawiam poz Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa30 Re: ksantypo paczuzka doszla 18.02.05, 15:08 ale ta paczka nie była ode mnie, w mojej nie było pajacyków i body. To jakaś inna emama ją wysłała Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwytatus Re: ksantypo paczuzka doszla 19.02.05, 17:51 nie to byly w takim razie dwie paczki a zona wloztykla do jednego kartonu-i z tat ten balagan ale bylo tam miedzy innymi: dresik granatowy, bialo-siwe spodenki dresowe wiazane, klka sztuk body, granatowy pajacyk, i zolty z guzikami w owieczki,spudnica czarna dluga z rozciencuiem , sukienka zielona,bluza z niebieskim kolniezykiem, grzechotki no i ? teraz rozpoznajesz cos swojego czy mam podziekowac komus innemu jak tak to dsiekuje , korcze tylko komu nikt nie mowil ze cos wysle oprocz ciebie di uslyszenia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: link do wozka 18.02.05, 15:58 Wysłałam dzisiaj paczkę do Ciebie. Trochę mleczka i kaszki, kilka desreków. Mam nadzieję, że soę przyda Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwytatus Re: link do wozka 19.02.05, 17:53 dziekuje za pamiec jedzonko zawsze sioe przyda bo to ogromny zarloczek. ja narazie jestem na zwolnieniu jeszcze jakis miesiac szkoda bo dostane tylko 80% wynagrodzenia pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ksantypa30 Re: link do wozka 19.02.05, 20:56 w poniedziałek lub wtorek ( zależy ile zejdzie mi u dermatologa) wyslę Wam paczuszkę z mlekiem i jedzinkiem dla małej. Włożę tez trochę zabawek pozdrawiam - Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka do Szczeskiwego tatusia 19.02.05, 21:37 Patryk, od nowego roku podczas przebywania na zwolnieniu lekarskim otrzymuje sie 70%wynagrodzenia (wyjatkiem sa zwolnienia kobiet ciezarnych,macierzynskie, zwolnienia na dziecko). Jesli sie myle-bardzo prosze niech mnie ktos poprawi. Pozdrawiam i zycze zdrowia Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwytatus Re: do Szczeskiwego tatusia 20.02.05, 11:40 to jeszcze gorzej no ale zawsze to lepiej ni miesiac temu - teraz czekamy tylko do 10 Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwytatus Re: odnosnie paczki-montezko to od ciebie 20.02.05, 11:41 prawda ty6m razem sie nie pomylilem-prosze potrwierdz- bo zona wyzocila od kogo to i niestety nie wiem komu podziekowac Odpowiedz Link Zgłoś
montezka Re: odnosnie paczki-montezko to od ciebie 22.03.05, 15:00 hihihi, ale zamieszania narobiłam.... tak, to ode mnie. Jestem po prostu tak zarobiona w pracy, że nawet nie mam kiedy sprawdzić poczty czy poprzeglądać forum. Cieszę się, ze ciuszki sie przydadzą. Pozdrawiam serdecznie, trzymajcie sie cieplutko. Odpowiedz Link Zgłoś
szczesliwytatus Re: link do wozka 20.02.05, 12:16 albo mi sie wydaje albo watek jest za dlugi bo go mi nie podciaga Odpowiedz Link Zgłoś
nikpat gosiek 1- chcialabym oddac wozeczek od ciebie 02.04.05, 21:33 czesc dziekuje ci oraz dziewczyna (za zebranie funduszy )raz jeszcze za wozeczek, ze wzgledu na to ze robi sie coraz cieplej bo mamy wiosne - Niki bedzie jesdzic niedlugo w spacerowce dlatego tez chcialabym przekazac wozeczek dalej aby mogl sluzyc innemu maluszkowi - bo nasze sloneczko w przyszlym roku na zime wozeczek bedzie juz zamaly bo niunia bedzie miala prawie poltora roku. co do Patryka to kilkanasuie dni temu poszedl do pracy - skonczylo sie zwolnienie - KTORE BYLO PLATNE 100 % BO TO WYPADEK W PRACY. zwolnic tez go nie zwolnia bo zrobiliby to juz teraz. niestety mamy inne problemy od ktorych az w gardle dusi- ale szkoda gadac PRZECHODZAC DO NAJWAZNIEJSZEGO- CHCEMY ODDAC WOZECZEK DALEJ ,PROSZE TYLKO O ODBIOR OSOBISTY W SLUPSKU BADZ O POKRYCIE KOSZTOW PRZESYLKI Oliwia Odpowiedz Link Zgłoś