zine.af 30.01.05, 21:28 Hej,przyjmę pas poporodowy,jesli któras z mam ma juz niepotrzebny. Sama mam do oddania kilka kaftaników z których mój Kubus juz wyrósł oraz kilka par spioszków.Aha,no i bebiko1 (Kubek preferuje bebilon Pozdrawiam-Aga Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zine.af Re: Pas poporodowy 01.02.05, 17:49 To znowu ja.Przypomniało mi się,że bardzo przydałby mi sie termosik na butelki,więc z chęcia przyjmę takowy,jeśli któras z mam ma na zbyciu. Robiłam porządki-oprócz rzeczy wymienionych wyżej,mam jeszcze woreczki do zamrazania pokarmu avent,jeszcze kilka ubranek dziewczęcych-w tym komplecik cudna spudniczusia i sweterek,rampersik,śliczniutkie body firmy gap.No i mam jeszcze 2 białe poszewki na rożki(bez rzepów).Proszę o kontakt na adres gazetowy.Pozdrawiamy gorąco-Aga i Kubuś. Odpowiedz Link Zgłoś
era10 Re: Pas poporodowy 02.02.05, 09:56 mam pas do oddania, ale napisz ile masz w pasie,bo nie wiem czy nie będzie za duży! napisz skąd jesteś na gazetowy lub na gg 6471478 Odpowiedz Link Zgłoś