Dodaj do ulubionych

sukces forum - drobne przemyślenia

11.02.05, 16:16
Dziewczyny,

ja Wam chciałam wszystkim bardzo pogratulować.
Na forum weszłam w czasach afer i oszustw.
Owszem czasem i teraz sie zdarzaja drobne nadużycia.

Ale

forum osiaga SUKCESY!!!

zobaczcie ilu ludzi dzięki Wam uśmiecha się, ile dzieci ma jedzenie i ubrania.

Naprawde podziwiam Was.
Takandrynke, ktora tak pieknie opiekuje sie imeldaw, sion, ktora regularnie i
ze swietnym wyczuciem pomaga biedej rodzinie,
lea - dzieki ktorej mala Ola nie straci sluchu.
I Maja, ktora dzieki Wam oddycha spokojniej.

To forum zasluguje juz na dotacje od panstwa, a moze od Agory???
Dziewczyny, to co robicie pozwala wierzyc w dobro ludzi!!!!

Pozdrawiam

Kasia
Obserwuj wątek
    • katse Re: sukces forum - drobne przemyślenia 11.02.05, 16:18
      oczywiscie pomagajcych jest wiele i kazdy usmiech dziecka i jego rodzicow - to
      WASZ WIELKI SUKCES!
      • katse Re: sukces forum - drobne przemyślenia 11.02.05, 16:19
        oczywisicie nie wymienilam wszystkich

ale przeciez kazdy wie...

• l.e.a Re: sukces forum - drobne przemyślenia 11.02.05, 16:21
          no masz smile i się znowu poryczałam ....
          • robin153 Re: sukces forum - drobne przemyślenia 11.02.05, 16:38
            piekne forum!!!!
            • babcia_marysia Re: sukces forum - drobne przemyślenia 11.02.05, 16:42
              nareszcie wszystko dobrze się układa
              • zorka7 Re: sukces forum - drobne przemyślenia 11.02.05, 17:34
                smile
                • kikukiku Re: sukces forum - drobne przemyślenia 11.02.05, 17:43
                  ja też płakałam od godziny jak prześledziłam całą historie.
                  ogólnie mówiąc jestem za WAS dumna i odetchnęłam z ulgą. modle sie za
                  dzieciaki. no i znowu becze.
    • niunia51 Re: sukces forum - drobne przemyślenia 16.02.05, 15:31
      a ja mam pytanie czy nie da się zrobić nic aby choć częściowo wyeliminować
      tych naciągaczy? ja napszykład się nabrałam i szlak mnie trafia. pomyślałam
      więc , że może da się coś zrobić wiem że osoby naciągające logują się
      zmieniając nazwy ale może wypisać na forum adresy takich oszustek aby nikt się
      nie nabierał na ich historie no bo przecież adres nie tak łatwo zmienić
      • maria_rosa Re: sukces forum - drobne przemyślenia 16.02.05, 17:26
        Witam,
        jest lista emam, których nie polecamy.Ponadto zgłaszajcie wątpliwości
        moderatorom, w wielu przypadkach udało się pomóc w problemie wyłudzenia itd.
        Niektóre emamy też są małymi szpieguskami i powiadamiają nas o potencjalnych
        nieuczciwych osobach.smile)))To wszytko pomaga eliminować zło....

pozdrawiam,
        • takandrynka Re: sukces forum - drobne przemyślenia 16.02.05, 17:40
          Noo...mam łzy w oczach...szok.
          Ale forum czyni naprawde wiele dobra - kobieta z opieki sp[olecznej, ktora
          rozmawiala ze mna o Majce byla w wieelkim szoku, nie sadzila ze dziala tui taka
          wielka ekipa, ze panuje tutaj wrecz rodzinna atmosferasmile
          Dalej dzialajmy!
          Chyba te sukcesy nam nie wystarczajasmile
          • alex05012000 Re: sukces forum - drobne przemyślenia - apel 21.02.05, 12:31
            niewątpiliwie to Forum odnosi wielki sukces w dzisiejszym zindywidualizowanym,
            egocentrycznym i konsumpcyjnym świecie ... tak wielu osobom udało się pomóc,
            potrzebujący otrzymują jedzenie, leki, ubrania, dzieci zabawki..., jestem
            szczęśliwa że forum istnieje, ze mogę sama pomóc niektórym i cieszyć sięz
            pomocy ofiarowanej innym. Natomiast smuci mnie, bo nie dziwi w sumie, ile w
            nas, ludziach, jest złości, zawiści, takiego jadu, który chętnie wylewamy
            bliźnim na głowę ... i jak bardzo chętnie dyskutujemy zajadle o ... niczym
            konkretnym, uważam ze forum jest jak sam nagłówek głosi od oddawania
            potrzebującym i od brania przez potrzebujących i tylko od tego...
            w wątku o Smuteczku z Gdańska połowa postów nie jest o pomocy tylko o jałowej
            duyskusji z jej a la mężem... proszę nie pomyśleć aby czasem,z ę bronię w
            jakikolwiek sposób tego pana, po prostu te wszystkie "ja ci tam..., mój mąż to
            ci .. i ty taki nietaki..." nie mają sensu...
            ja specjalnie nie wnikam kto, co i po co, albo decyduję sie komuś pomóc i
            pomagam, albo nie, ale nie będę komentować dlaczego. Nie będę wypisywaćź, ze ta
            lub ten wydaje mi sie podejrzany, albo adres zmienił, albo e-maile ma 2, albo
            jest ...
            Smuci mnie też wszechobecna nienawiść do mężczyzn, rozumiem, że wiele pań na
            forum to samotne matki lub kobiety w trakcie rozwodu porzucone przez facetów,
            ale na Boga nie wszyscy są leniwymi pijanymi co wieczór idiotami... na koniec
            odniosę sie do tego co jeden pan napisał o szczęsliwym tatusiu - tatusia nie
            znam, nie pomagam mu, ale nie potępiam jego próśb o pomoc, jeśli ktoś nie chce
            mu pomagać to niech nie pomaga, ale niech nie czyni komentarzy uwłaczających
            godności człowieka... ten pan napisał, cytuję:
            "Przepraszam że się wtrącam ale mam wrażenie szczęśliwytatusiu że poprostu
            jesteś życiowym niudacznikiem który czeka aż mu kaszka z nieba spadnie .
            Żeby facet nie mógł znależć zajęcia to już wielka przesada.
            Sam mam na jedynym utrzymaniu 3 osoby i uwierz mi łapię się każdego zajęcia aby
            utrzymać rodzinę i aby dzieci miały co jeść a Ty zachowujesz się jak zwykła
            CIOTA , która musi żebrać na mleko dla dziecka."
            DOBRA RADA: "ŁOPATA W RĘKĘ" I DO ROBOTY.
            WSPÓŁCZUJĘ TWOJEJ ŻONIE ŻE WYSZŁA ZA TAKIEGO BEZNADZIEJĘ
            - żona się nie skarży, - ja znam facetów, którzy pracy znaleźć nie mogą ani w
            swoim zawodzie ani pokrewnych... fizycznie też pracować nie mogą (nie każdy
            jest zdrowy)... poza tym jakby któś cos takiego napisał o moim mężu pozwałabym
            go do sądu!
            czy naprawdę myślicie, że internet daje nam prawo do obrażania ludzi, tak
            akurat mi sie skojarzyło z niedawno przeczytanym wątkiem, ale już wcześniej
            nieraz zdarzały sie takie dysputy, pomówienia, kłótnie ... na te słowa
            zacytowane wyżej wiele e-mam ochoczo przyklasnęło, powtarzam, nie znam tego
            szczesliwego tatusia, ale nie umiem i nie powinno sie osądzać ludzi i mieszać
            ich z błotem na podstawie prośby o wózek czy mleko dla dziecka napisanej w
            internecie...
            apeluję więc - zajmijmy się pomaganiem a dokładniej jeszcze oddawaniem i
            odbieraniem, ocenę moralną ludzi pozostawmny dla siebie...wtedy sukces tego
            forum będzie jeszcze większy - pozdrawiam maria/alex
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka