pimpek06 23.02.05, 17:19 pod forum oddam przyjmę jest forum prywatne a wśród nich ja otworzyłam forum dziękuję, żeby było tam można podziękować może warto choć podziękowć, uważam, że to nie jest duży koszt. Zajżyjcie.... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dondon Re: podziękujmy 25.02.05, 09:04 Pimpku Czy mozesz podac linka? Mam nadzieje ze Twoje coreczki juz lepiej sie czuja, pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
monikka102 Re: podziękujmy 26.02.05, 13:47 znalazłam forum założone przez pimpek06. Chyba to o to forum chodzi forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=23171 Jeśli jestem w błędzie, podaj prawidłowy link Odpowiedz Link Zgłoś
pusi06 Re: podziękujmy 29.04.05, 22:23 podciąga, bo jestem wdzięczna ludziom, którzy są mi nie tacy obcy i zasługują choć na slowa podziękowania Odpowiedz Link Zgłoś
pusi06 Re: podziękujmy 16.03.05, 11:26 podciągam. Weszłaszłam i czytam, bo mam chwilkę na to, a jestem chora z moimi Kruszynkami i już mamy dość chorowania Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek06 Re: podziękujmy 23.09.05, 12:43 z wdzięcznością podci.ągam w górę, bo nawet nie wiem jak bym sobie bez Waszej pomocy poradziła Dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
pimpek06 Re: podziękujmy 04.10.05, 22:21 może ktoś tam zajży.... Tylko dzięki WIELKIM SERCOM da się trzymać razem.Ordery by się co niektórym należały za ich dobroć i serce Dziękuję Wam za wszystko, za to, że jesteście Odpowiedz Link Zgłoś
pusi06 Re: podziękujmy 09.11.05, 21:22 ...podciągam, bo jestem wdzięczna emamom, dziękuję Wam za wszystkie kochane serduszka Odpowiedz Link Zgłoś
olimey Re: podziękujmy 13.03.05, 11:57 chcę podziękaować osobom wspaniałym,ktore odezwały się do mnie,naprawdę trafiłam na forum przez przypadek jakiś czas(ponad mies?)byłam załamana obecną sytuacją w jakiej się znalazłam,sytuacja jest nadal taka sama ale chociaż wiem,że można liczyć na wspaniałe osoby na tym FORUM,nasze Państwo powinno brać przykład z takich ludzi-biedni -biedniejszym-to jest piękne naprawdę.dawanie sprawia więcej przyjemności niż branie,wiem o tym gdyż zawsze wolałam dać niż brać a dawanie zawsze się zwraca,tak było kilka razy w moim życiu,choć jak to w życiu bywa sytuacje się często zmieniają ale i póżniej się odwracają,jeszcze raz dziękuję za wsparcie nawet i to duchowe.pozdrawiam jeszcze raz dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś