anda8 04.03.05, 17:23 mam fotelik samochodowy uzywany, bardzo dobrej firmy od 0 do 15 kg. Ma troche poprzecierany pokrowiec, ale mozna naszyc łaty. (jest jeansowy). Polecam.Oddam komus potrzebującemu. Lublin ana@exe.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
magdalenamariag Re: oddam fotelik samochodowy 04.03.05, 19:21 witam, masz może jakieś zdjęcia tego fotelika? pozdrawiam,magda Odpowiedz Link Zgłoś
karinka21 Re: oddam fotelik samochodowy 04.03.05, 20:23 nieważne jak wygląda, byle sprawny, mam córeczkę w wieku 20 miesięcy, waży 11 kg, czy się nadaje?? nie stać nas na fotelik, i czasem jak nawet ktoś znajomy chce mnie gdzieś zawieść to nie ma szans bez fotelika, proszę, czy to jeszcze aktualne? a ile wynosi koszt wysyłki??? Odpowiedz Link Zgłoś
maliniaq Re: oddam fotelik samochodowy 05.03.05, 08:22 Witaj! Od pół roku proszę na tym forum o fotelik samochodowy. Niestety tak dużo osób mnie zawiodło, że nawet boję się prosić po raz kolejny (min. koleżanka buranna, która zwodziła mnie 2 miesiące, że "już wysyła",i nigdy fotelika nie otrzymałam, a ona... po prostu zniknęła). Teraz po prostu proszę raz jeszcze. Jeśli Twoja prpozycja jest nadal aktualna, to chętnie za pokryciem kosztów przesyłki przyjęłabym taki fotelik. Z góry serdecznie dziękuję. Agnieszka. Odpowiedz Link Zgłoś
anda8 Re: oddam fotelik samochodowy 05.03.05, 19:23 Słuchajcie, odezwała sie do mnie wczoraj na adres mailowy, który podałam w poście Pani z Legionowa chętna na fotelik. Wolałabym kogos z Lublina albo okolic, żeby go nie wysyłac, ale jak trzeba to jakos go zapakuję. Nie wiem teraz co robic, bo chciałabym go oddac komuś, kogo naprawdę nie stac na fotelik. Zdjęcia nie mam, ale jest to bardzo dobry fotelik ( uzywałam go 4,5 roku) dobrej firmy i bardzo funkcjonalny. No i co teraz? Odpowiedz Link Zgłoś