takandrynka 02.07.05, 22:24 Przepraszam...dostalamwiadomosc do sprawdzenia...nie chodzi mi e-mail to wysylam tutaj www.noworodek.pl/modules.php? name=Forums&file=viewtopic&t=15888&postdays=0&postorder=asc&start=0 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olimey Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 02.07.05, 22:33 Sorry, you can't access this file directly...tak tam pisze, o co właściwie chodzi? pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 02.07.05, 22:37 przepraszam...zle wkleilo www.noworodek.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=15888 a to taka mala awantura na forum noworodka...ponoc dziewczyna udziela sie u nas Odpowiedz Link Zgłoś
foretka Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 02.07.05, 23:13 Hmmm... u nas sie tez udziela: szukaj.gazeta.pl/szukaj/0,52001.html?VE_szukaj_a=ania198&ile=15&sort=data_desc&spojnik=and&forum=615&poz=0&A_szukaj=a utor&zywe=2&x=17&y=4 Znowu jakies niewyjasnione sytuacje... Pozdrawiam ~ foretka ~ mama Paulinki (13.09.2004r.), która ma juz ... Odpowiedz Link Zgłoś
foretka Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 02.07.05, 23:15 A tutaj potwierdzenie na powiazanie maila z nickiem. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=24553424&a=24573530 ~ foretka ~ mama Paulinki (13.09.2004r.), która ma juz ... Odpowiedz Link Zgłoś
gabi67 Foretka:) 03.07.05, 09:59 Jeszcze raz badzo Ci dziękuje za pomocI chciałm Ci tylko powiedzieć że nasza Ola urodziła sie 13.09.1999rA Damian nasz w 13.04.1994 to takie moje dwie trzynastki i sa bardzo szczesliwe Mam nadzieje że Kasieńka będzie tak samo trzynastą Pozdrawiam Gabi Odpowiedz Link Zgłoś
foretka Gabi:-) 03.07.05, 20:10 Nie ma za co Moja Pauliska tez jest 13.09 - tylko rok inny - 2004 Pozdrawiam Was serdecznie i moze kiedys sie spotkamy na kawke Buziaki ~ foretka ~ mama Paulinki (13.09.2004r.), która ma juz ... Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra W sprawie ani 198 03.07.05, 15:12 Nie zdązyłam jeszcze prześledzic tego co tu piszecie, bo dopiero dostałam inf. Ania dostała od nas paczkę i bardzo proszę o przysłanie mi inf na maila o co dokładnie chodzi, bo chciałabym dowiedzieć się prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
kuba1206 ja się z nia wymieniłam 04.07.05, 11:24 chciała ubranka dla noworodka, wysłalam kilka w zamian przysłała mi płyty z piosenkami dla syna. wszystko bardzo szybko, sprawnie, sprawia wrażenie uczciwej. sama nie wiem co myślec, może sie pogubiła w tym wszystkim, moze konto na allegro jest kogoś ze znajomych, albo komus te gry kupowała. dopóki nie załozyłam sama konta na allegro, to kupował mi brat z swojego konta. po co by były jej używane ciuszki??? sprane, czasem nie modne.... ech, różnie bywa. niewazne, ja nie czuje sie oszukana, dogadałyśmy sie i było ok., Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra Re: ja się z nia wymieniłam 04.07.05, 11:50 Ania sprawia wrażenie uczciwej osoby. mam prosbe dajmy jej szansę wytłumaczenia - nie wszystko wygląda ładnie, ale to nie znaczy, że tak jest. Oskarżenia jest łatwo rzucić, ale trudno się z nich uwolnić. Ja wczoraj doznałam szoku i byłam wsciekła, bo ktos na nasze paczki wyłożyl pieniążki, dał rzeczy. Kosztowało nas to dużo czasu i wysiłku, ale potem dałam sobie na wstrzymanie z emocjami, bo moja koleżanka powiedziała mi że kiedyś zarabiała 3000 zł a półroku pózniej musiała zacząć spzedawać to co ma w domu, zeby móc przeżyć, bo straciła pracę i nie miała prawa do zasiłku. Nie wiem jak jest z anią i nie wyglada to za dobrze, ale dajmy jej szansę sie wypowiedzieć, bo jeżeli prawda jest troche inna to te oskarżenia bardzo ją skrzywdziły i zafundowały kobiecie w ciąży masę stresu. Uspokójmy więc emocje i poczekajmy. Pozdrawiam di Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: ja się z nia wymieniłam 04.07.05, 12:43 Agnieszko, wysłalam do Ciebie emaila. Ja już nie mam siły ... Odpowiedz Link Zgłoś
kuba1206 ja nie mam do ciebie pretensji ;-) 04.07.05, 13:20 jesli nadal coś ci potrzebne dla maleństwa, daj znać. mój już 3 mies. Antek szybko rosnie i cosik by sie jeszcze znalazło. tak ja ci obiecałam, moe sukcesywnie wysyłac po pare sztuk jak bedzie wyrastał. wiem co czujesz, tez przez to przeszłam.nie chce do tego wracać. myśl teraz o dziecku i głowa do góry!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra Re: ja nie mam do ciebie pretensji ;-) 04.07.05, 14:12 aniu odpisałam.nie można ci się teraz denerwować. cieszę się że odpisałaś. Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: ja nie mam do ciebie pretensji ;-) 04.07.05, 14:39 Nie chodzilo mi o denerwowanie kogokolwiek...a o wyjasnienie. Za duzo tu sie ostatnio zlego dzieje - dalo mi to na wstrzymanie niestety. Tylko spokojem i szczeroscia mozna cokolwiek zdzialac. Na oszustwach nikt daleko nie zajedzie. Pozdrawiam...i naprawde prosze o wyrozumialosc. Odpowiedz Link Zgłoś
isabelka20 Re: ja nie mam do ciebie pretensji ;-) 04.07.05, 14:50 Moze nie powinnam sie wypowiadac bo sprawa mnie nie dotyczy ale nie rozumiem dlaczego ta Ania nie wyjasni tego tu na forum,tylko pisze na priva do kogos.Zas osoby pomagajace w dalszym ciagu nie wiedza czy te oskarzenia sa prawdziwe czy nie Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: ja nie mam do ciebie pretensji ;-) 04.07.05, 14:58 Ano wlasnie Isabelko tez mi o to chodzi..bo to,ze jest jednak w ciazy to juz spradzono. Ale po co oczernianie, rzucanie wyzwiskami? Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra Re: ja nie mam do ciebie pretensji ;-) 04.07.05, 16:38 Pisze do mnie na priva, bo wysłałam jej paczkę. Nie musi się tłumaczyć tobie, poprosiłam ja o wyjaśnie nia i dostałam je. Jezeli już ania ma komukolwiek cos tłumaczyc to osobom, które jej pomogły. Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: ja nie mam do ciebie pretensji ;-) 04.07.05, 17:58 Dzięki Kochana. To miłe ... napiszę do Ciebie emaila, muszę z kimś "pogadać", bo zwariuję. Całuję. Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 04.07.05, 14:52 www.noworodek.pl/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&t=15993&start=0 Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 04.07.05, 15:52 Dziewczyny - ja mam zwyczajnie dosyć tych tłumaczeń, macie linki do tematów gdzie się wypowiadałam, poczytajcie sobie, proszę. Po prostu pisałam to już tysiąc razy i chciałabym jak najszybciej o tej całej sprawie zapomnieć - nie jest to dla mnie miłe i mam tego serdecznie dość!. Osoby, którym należały się wyjaśnienia - dostały je. Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 04.07.05, 16:50 wiecie co. Ania na noworodku uzyła wielu nieprzemyślanych słów, ale nie wiem co jest gorsze nabluzgac komuś czy zszargac mu totalnie reputacje. Myślę ze była bezsilna. Przeprosiła i wstydzic sie powinni ci którzy nie umieja przyjąć przeprosin. A co do sedna sprawy. Część wyjaśnień ani przyjmuję za prawdę a do tych co mam wątpliwości zamierzam sprawdzić. Tak ania siedzi dużo w internecie, ale przecież jest w ciąży i to zaawansowanej więc jest tow pewien sposób zrozumiałe. Napiszę wam czego się dowiedziałam, ale swoja rozmowe z anią pozostawiam dla siebie, bo spotkało juz ja bardzo dużo złego. Ciekawa jestem czy jak się okaże że ania mówi prawdę, to czy będziecie umiały ją przeprosić. Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 04.07.05, 17:06 Agnieszko - jak będziesz na GG, to się odezwij, ja właśnie siedzę. Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 04.07.05, 17:29 Czy sprawa już dobiegła do końca. Nie wiem co myśleć a tez chciałabym wiedzieć o co chodzi. Może Ania napisze do mnie na priv. pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 04.07.05, 17:35 To nie tak,zeby tlumaczyc sie tylko tym co juz cos wyslali...chyba szczerosc nalezy sie nam wszystkim...albo mnie jakos inaczej wychowali. Ja naprawde pomalu zaczne sie zegnac z calym Forum...bo za duzo tu balaganu. Pozdrawiam...i nadmienie tylko,ze ja chyba nikogo nie oczerniam. Nie wskazalam konkretnego loginu-a tylko zadalam pytanie,czy to ktos od nas. Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 04.07.05, 17:47 uważam ze należy skończyć ten temat, bo tak naprawdę trudno jest ustalić czy ania jest naprawde potrzebująca czy nie. Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 04.07.05, 17:57 Agnieszko odezwij się na prv Jestem teraz na GG Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 06.07.05, 16:47 Właśnie. Czy warto przepraszać i wyhasniać?. Nie takim osobom, które siedzą na tamtym forum, nie ! Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 05.07.05, 01:26 jestem bardzo zniesmaczona-poseiwcilm polnocy na czytanie-i niestety jest to bardzo smutna lektura-szczegolnie zlowieszczenie biednemu dziecku-potwierdzone kilkakrotnie. jakos zlosc skierowana do doroslych jestem w stanie zrozumiec ale nie do dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
bejoy Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 05.07.05, 10:54 Powiem tak: ktokolwiek pisał na tamtym forum jest albo psychicznie chory albo jest tak totalnym tumanem, że nie powinno się tej osoby dopuszczać do życia w społeczeństwie. W takich chwilach jestem za eutanazją/aborcją lub czymkolwiek innym, co uchroni nas przed życiem z takimi debilami na jednej planecie Sterylizacja i zakład zamknięty to za mało.... Odpowiedz Link Zgłoś
foretka Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 05.07.05, 20:48 Pierwsza odpisalam na posta Takandrynki - podalam poprostu wyniki wyszukiwania. Potem jednak zaczelam czytac posty z "noworodka" i za nic nie przyjmuje do wiadomosci tlumaczenia postepowania Ani np. "moze sie pogubila.." itp. Nie interesuje mnie tez, ze przeprosila - bo takie przeprosiny nic nie znacza. Sa pustym gestem dla poprawienia wizerunku. Poza tym w tych przepraszajacyh postach jest wiele pychy a wlasciwie malo skruchy. Tak jakby jeden post mogl zmazac wiele poprzednich. Dziewczyny - jak mozna przepraszac ze zyczylo sie smierci malutkiemu dziecku? ze zyczylo sie zle tak wielu osobom? ze sie o to modlilo??? Czy wybaczylybyscie tak latwo, gdyby to dotyczylo Waszego malenstwa? Ja nie. Poza tym, na "noworodku" sa podane konkretne przyklady na "operacje" jakich dokonywala Ania... kiepsko to wyglada... To ze komus cos przesle, ze zamieni sie z kims na cos, nie zmienia faktu, ze jest pelna nienawisci, ze oszukiwala w pewnych kwestiach. Nie chialabym miec z taka osoba do czynienia i nie chcialabym zeby byla traktowana na rowni z innymi potrzebujacymi pomocy badz pomagajacymi. Poza tym na forum nie padly slowa wyjasnienia! (czekalam na nie, dlatego pisze dopiero dzisiaj) Wiec skoro nie zostaly publicznie wyjasnione te zarzuty to mam prawo sadzic, iz jest oszustka i zla osoba. Ale to tylko moje odczucia. Nie jest to zaproszenie do dalszej dyskusji. Jest to jedynie moje stanowisko, na polemizujace posty nie zamierzam odpisywac. ~ foretka ~ mama Paulinki (13.09.2004r.), która ma juz ... Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 05.07.05, 21:40 Właśnie tak chciałam to napisać. Wszystko zostało powiedziane. Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 06.07.05, 12:40 Skoro Cię Moja Droga nie interesuje, to nie wypowiadaj się i nic nie pisz na ten temat. Skoro dla Ciebie słowo PRZEPRASZAM nie ma najmniejszej wartości, to coś jest nie tak, ale nie ze mną - na pewno. Staracie się być wszystkie takie super, takie w porządku, Mamy stamtąd chciały wyjaśnień, pisały o przeprosinach - zrobiłam to, a One mają to gdzieś i dalej mnie prowokują, ale ja już przestałam tam pisać, bo to walka z wiatrakami, One nie mają co robić, szukają sensacji. Przykre tylko jest to, że skoro nie mają zielonego pojęcia o mojej sytuacji, a i tak piszą totalne bzdury, oskarżają mnie, wyzywają. Sama oburzone były moim postępowaniem wobec Ich dzieci - a nie robią nic lepszego, same używają wstrętnych ,wulgarnych słów w stosunku do mojej osoby. I proszę nie piszcie mi tutaj - nie dziwię Im się. Ja się dziwię strasznie, bo ktoś kto jest inteligentny i wymaga od pewnej osoby czegokolwiek, to sam powinien najpierw się w ten sposób zachowywać. I skoro nie znacie sytuacji, bo nie macie o tym zielonego pojęcia tak naprawdę, to nie wypowiadajcie się w tym temacie. Ja jednak chciałabym bardzo abyście dowiedziały się jaka jest prawda - wtedy mogłabym w końcu spokojnie spać oraz cieszyć się tym, że zaniedługo pojawi się w moim życiu Maleństwo, ale jakoś przez to co Wy robicie cały czas, przez to co piszecie - nie potrafię się cieszyć, jest mi smutno i zle. Jednak ja sobie z tym poradzę, ale nikomu nie życzę tego co mnie spotkało - jakieś oskarżenia, które są bzdurami, które nie zgadzają się z rzeczywistością. Nie mam zamiaru się już na ten temat wypowiadać. Bynajmniej nie będę odpisywała osobom, które oskarżają mnie nie znając mnie w rzeczywistości, a co za tym idzie: nie znając prawdy, bo to z Waszej strony prowokacja, a ja mam jej serdecznie dosyć!!. Odpowiedz Link Zgłoś
bejoy Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 06.07.05, 14:17 A nie sądzisz, że jest różnica, i to znaczna, pomiędzy wyzwiskami a życzeniem komuś śmierci??? Odpowiedz Link Zgłoś
ajlii Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 06.07.05, 14:36 Moim zdaniem nie ma wielkiej różnicy - i jedno i drugie jest świństwem... Abstrahując już od kwestii uczciwości - przebrnęłam przez lekturę na noworodku i niestety... przede wszystkim razi mnie zachowanie osób z "grupy śledczej"... same sie "nakręcają" całą sytuacją... odniosłam wrażenie że nie chodziło im już o wyjaśnienie sytuacji, ale po prostu o zabawę czyimś kosztem... to tak samo okrutne jak późniejsze zachowanie Ani... Nie chce mi sie dyskutować na temat "życzenia śmierci dziecku" - bo niestety tylko wokół tego faktu koncentruje sie także tutaj cała dyskusja. Nie bronię Ani, ale nie dziwię sie jej desperacji - moim zdaniem było to perfidne zaszczucie dla zabawy, na co nie zasługuje nawet nieuczciwa osoba. A dalsze postępowanie Ani to niestety także konsekwencja postępowania dziewczyn bawiących sie w śledczych... Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 06.07.05, 15:52 Najpierw pisano, że jestem oszustką, naciągaczką, a pózniej gdy mnie paskudnie mocno poniosło z bezsilnośći, że nic nie mogę zrobić i napisałam te brzydkie rzeczy, to nagle widziano tylko i wyłącznie to co złego napisałam, o tamtym nie pisały - dla mnie to wszystko jest jedną wielką bzdurą, do której nie zamierzam wracać chociaż .. szczerze powiedziawszy : chętnie zrobiłabym coś co sprawiłoby, że prawda wyszłaby na jaw, a więc: udowodniłabym wszystkim tym, którzy tak paskudnie mnie oczerniają - że prawda jest taka jak pisałam, że w domu jest sytuacja dokładnie taka jaką opisałam i że nie jestem naciągaczką, która oszukuje. Jednak wiem, że to walka z wiatrakami. Miałam zniknąć, nic nie pisać, ale nie mogłam - wróciłam tam na forum, chciałam wyjaśnić, ale na nic to. Niektóre osoby zrozumiały i są ze mną, wspierają mnie, bo to naprawdę nie jest nic miłego!. Te, które nie zrozumiały - nie interesują mnie i nie zamierzam się Im tłumaczyć. Skoro mają głowy wysoko w chmurach, to Ich problem. Odpowiedz Link Zgłoś
ajlii Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 06.07.05, 16:14 No cóż... mój mąż skomentował to wszystko w bardzo prosty sposób stwierdził, że zrobiłaś błąd... przeprosiłaś za swoje zachowanie, i ciągle przepraszasz - pomimo że nie doczytałam takich słów ze strony osób które bawiły sie detektywów (podkreślam - nie doczytałam, może coś mi umknęło). I w tym momencie łatwo Cie dopaść - "skopać" słownie, tak jak psa który kuli ogon... Może trzeba było wrzucić ich maile w wyszukiwarkę i zarzucić im także "podejrzane kontkakty z allegro"? mam nadzieję ze rozumiesz o co mu chodzi (ja tylko przekazuję słowa). ] Moje zdanie jest już na forum (wcześniejszy post). Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 06.07.05, 16:19 A ja pozdrawiam męża, bo spodobało mi się to co napisał - w pewien sposób . Owszem - można bawić się w takie coś - wpisywanie emaili Tych osób, detektywów .. w wyszukiwarce i szukać różnych rzeczy, tylko po co ... Nie chcę tracić na to czasu, są ważniejsze rzeczy, muszę zacząć znów myśleć tylko o sobie, o dzidzi i o mojej Kochanej Mamie, która bardzo wspiera mnie teraz!. A przeprosiłam - nie jeden raz .. tylko dlatego, bo czułam taką potrzebę, nie dlatego aby One poczuły się lepiej - zresztą jak widać, wcale lepiej się nie poczuły, bo pisały jeszcze gorsze rzeczy na mój temat po moich przeprosinach. Wróciłam tam - może i to błąd, ale chciałam wrócić aby przeprosić. Przepraszałam nie raz. Twój Mąż dobrze to określił - z tym psem. Chciałam zostać, miałam nadzieję, że uwierzą, że będą chciały poznać prawdę, ale Im wygodniej jest przyjąć swoją wersję i nie szukać prawdy, nie doszukiwać się jej, no bo po co tracić czas?. Tylko ciekawi mnie to: czemu w takim razie gratulowały sobie tego, że niby wykryły oszustkę, że są wielkie. Wpadły w euforię, zachwyt z samych siebie, a mi w tym momencie chciało się śmiać, bo tak naprawdę, to bardzo kiepscy detektywi. Oj bardzo!. Pozdrawiam Męża, który to ładnie ujął ... Ciebie również Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 06.07.05, 14:34 niestety nigdzie nie wytlumaczylas sie czytalam dokadnie i nie znalazlam zadano ci konkretne pytania i nie odpiwedzilas, za to nakrecilas sporo, raz ze nie twoje, nie dla ciebie i tak w kolko.... mam nadzije ze ojciec twojego dziecka odda ci za wyprawke czesc kasy i da alimenty-to jego obowiazek i sama pomyslisz 100razy nim nastepnym razem zaczniej zlowierzyc innym Odpowiedz Link Zgłoś
miniaga Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 06.07.05, 15:32 Tak sobie myślę, że chyba czas najwyższy dac ani spokój. Ja nawet nie roztrząsam co jest prawdą a co nie. Jeżeli ktoś kogoś szpieguje to dla mnie ta osoba jest podejrzana. Każdy mierzy swoją miarą... Mi nawet do głowy by nie przyszło robić takie śledztwo. Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 06.07.05, 15:36 Niee...no bez przesady Odpowiedz Link Zgłoś
bejoy Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 06.07.05, 15:40 A widziałaś co się tu działo ostatnio???????? Uśmiercone dziecko, którego nie było NIGDY Usmiercony mąż żyjący w jak najlepszym zdrowiu Kilka nicków tej samej osoby wyłudzenia przekręty wyciąganie/naciąganie I jeszcze się dziwisz dlaczego ktoś kogoś chce sprawdzać!? Jak się fakty nie zgadzają to każdy zdrowy na umyśle człowiek, który wykłada swoją kasę na pomoc zacznie sprawdzać! Odpowiedz Link Zgłoś
bejoy Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 06.07.05, 15:42 Ja się nie pytam, czy Ania to czy Ania tamto - piszę ogólnie, żeby było jasne Jest mi obojętne czy to Ania czy kto inny Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 06.07.05, 15:45 Ja osobiście nie dziwię się, że są osoby, które chcą mieć pewność co do innych potrzebujących, ale: Jeżeli ktoś nie zna kompletnie sytuacji materialnej, finansowej danej osoby, to niech się nie wypowiada!. Niech nie używa takich słów: NACIĄGACZKA, OSZUSTKA, TROLL - skoro są osoby ( a takie na tamtym forum są ... śmiechu warte! ), które uważają się za super detektywów, to niech faktycznie robią to tak jak powinny - niech faktycznie się dowiedzą jaka jest prawda, a nie osądzają człowieka nie znając go !!!!!. Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 06.07.05, 15:55 No widzisz, wytłumaczyłam. Próbowałam wszystko na spokojnie tłumaczyć, ale po co mi walka z wiatrakami - nie potrzebuję czegoś takiego. Nie powinnam teraz się denerwować bzdurami tylko muszę myśleć o sobie i o Maleństwu, bo Dzidzia to odczuwa, że mi smutno i zle. Osoby, którym zależało na prawdzie - dowiedziały się. Odpowiedz Link Zgłoś
beata96 Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 05.07.05, 21:35 Przeczytałam wszystko co dotyczyło Ani, długo mi to zajelo, mam zawieść paczuszke Ani w połowie lipca ( choć teraz to ja nie wiem czy to zrobie ) ale coś nie jest tak tz na początku czerwca przyjeła 3 sukieneczki od ewelina1122 a dla mnie napisała w połowie czerwca na gg, że jeszcze nie wie co urodzi bo idzie dopiero 22 czerwca na wizyte i się okaże, to po co te sukieneczki raczej w tym okresie prosi sie o uniwersalne ciuszki. Aniu proszę wytłumacz co jest grane. Re: sukienki 62-68 3 szt.oddam Autor: ania198 Data: 09.06.2005 13:30 Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 06.07.05, 15:25 a mi chodzilo tylko o to czy to ktos od nas...o nic wiecej.Wychodzi na to,ze nie mamy prawa spytac sie o nic-jesli nic nie wyslalysmy danej osobie...a dziewczyny z noworodkow sa "be" bo raczyly cos wyweszyc. A tak swoja drogA, patrzac na to co sie dzieje to ja im sie nie dziwie. Aniu, co sie takiego stalo, jaka masz sytuacje - ze musialo dojsc do takich oskarzen? Chyba zadna sytuacja nie jest taka, aby byla to podstawa do takich zyczen z Twojej strony. Ja nie oskarzam...nie denerwuje sie...ja tylko pytam.Po prostu chcialam pomoc...stad moje zapytanie. Ale chyba tytaj trzeba pomagac nie pytajac. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 06.07.05, 15:43 A ja nie jestem zła, że tutaj o tym napisałaś, to normalne iż wspomniałaś o tym i nie mam nic za złe, ale dosłownie - już nie mam siły pisać tego wszystkiego. Co do moich słów - wiem, że przesadziłam i to ostro, ale .. nie zmusiła mnie do tego sytuacja, którą mam w domu lecz fakt, że osoby stamtąd są bezlitosne i oskarżają człowieka choć wcale Go nie znają, ani trochę!. Posklejać jakieś rzeczy jest bardzo łatwo i wysnuć jakieś wnioski z tego, ale trzeba wziąść pod uwagę, że nie zawsze muszą być one prawdziwe i zgodne z tym jaka jest rzeczywistość u danej osoby!. Po prostu nie wytrzymała, że wszystkie na mnie naskoczyły, a ja sama próbowałam się bronić, tłumaczyć, a gdy przeprosiłam za złe zachowanie, to One dalej miały to gdzieś i chodziły z głową w chmurach. Mam już tego serdecznie dość !!!!. I nie zamierzam nic tłumaczyć - na pewno nie osobom, które z góry zakładają, że jestem zwykłą naciągaczką, na pewno nie!!!!. Ludzie - dowiedzcie się najpierw prawdy, a dopiero pózniej kogoś oskarżajcie. Będę miała dzidziusia - ogromnie się cieszę ) Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 06.07.05, 15:46 Aniu..a co jest prawda? czy mozesz powiedziec? Szczerze pytam Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 06.07.05, 15:48 Wszystko wyjaśniłam, pisałam nawet na tamtym forum, na którym tak naprawdę nie dano mi dojść do słowa, ale próbowałam - więcej nie będę, bo nie mam już na to siły. Powinnam zacząć myśleć o sobie i o Maluszku, który się narodzi, a nie psuć sobie nerwy ludzmi, którzy sami uczą innych kultury, a .. jej nie znają. Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 06.07.05, 15:50 a jak ktos ma chec sie dowiedziec...nie ma takiej mozliwosci Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 06.07.05, 15:54 Jeżeli ktoś ma chęć się dowiedzieć, to może się dowiedzieć, wystarczy rozmawiać, pytać, być cierpliwym, a nie z góry kogoś przekreślać i nazywać NACIĄGACZEM, OSZUSTEM, bo tak jest najprościej, to potrafi każdy GŁUPI, ale mało jest osób, które przed oskarżeniem chcą poznać prawdę, robią wszystko aby dowiedzieć się jak jest!. I to jest ten błąd, niby uważają siebie za wielkie Panie, które potrafią prowadzić śledztwa i wykrywać rzeczy, ale mi osobiście z tego chce się na dzień dzisiejszy śmiać i nic więcej!. Odpowiedz Link Zgłoś
bejoy Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 06.07.05, 15:57 Ania, ochłoń trochę, bo znowu zaczynasz podnosić głos. Czuć to nawet przez ekran monitora Jak ktoś się pyta, bo nie może się nic dowiedzieć, to nie znaczy, że od razu coś do Ciebie ma,OK? A jak się będziesz tak ładować złą energią, to może to nie wyjść na zdowie ani Tobie ani dziecku. Odpuśc sobie emocje i jak już odpowiadasz, to zrób to na spokojnie, bo inaczej znowu będzie wielka awantura a nie rzeczowa rozmowa Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 06.07.05, 16:01 Staram się być spokojna, ale trudno o spokój w takich momentach. Niestety. I nie będzie żadnej awantury, bynajmniej nie z mojej strony, bo awantura na tamtym forum wiele mnie nerwów kosztowała i nie zamierzam już dać się w coś takiego WCIĄGNĄĆ. Przepraszam za "ton", ale jestem zła, nadal .. i jakoś ciężko mi z tym wszystkim samej. Po prostu : chciałabym aby było więcej osób, które sprawdzają wszystko i dopiero pózniej mówią co i jak. Bo osądzić jest najłatwiej, gorzej tylko z tym co jest pózniej, ale co kogo to obchodzi, niech martwi się osoba, która została oskarżona ... Odpowiedz Link Zgłoś
renata28 Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 06.07.05, 16:00 Powiem ci jedno. Jeśli chce ci się smiać, to się śmiej. Nie znam cie, ale wystarcza mi tylko ten post, nie muszę już o nic pytać. Nie wiem (i wszystko mi w tej chwili już jedno), czy jesteś uczciwa, czy nie. Dla mnie jesteś bardzo niegrzeczna (delikatnie mówiąc). Ja zostanę "wielką panią", a ty się śmiej na zdrowie. Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 06.07.05, 16:03 A więc jesteś z tamtego forum skoro piszesz iż zostaniesz "wielką panią". Wolę się śmiać niż płakać, bo i to się zdarzyło podczas tamtej awantury. Nie będę się już denerwowała, nie będę. Nawet po takim poście, który napisalaś teraz Ty. Nic miłego, nie znasz prawdy i nie chcesz poznać, to nie pisz, skoro Ciebie to nie interesuje, to się nie odzywaj, ja do niczego nie chcę nikogo zmuszać!. Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 06.07.05, 15:56 Wysłalam emaila na gazetowego. Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: To do Beata96 ! 06.07.05, 16:01 a juz mialam nadzieje,ze cos do mnie...szkoda Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: To do Beata96 ! 06.07.05, 16:04 Mh, maila zawsze mogę napisać . Ale co mam pisać?. Jeżeli chodzi o wyjaśnienia w całej tej aferze, to .. może znalazłabym trochę chęci. Jednak czy warto?. Niby zawsze warto, ale po tym wszystkim trochę mam wątpliwości czy warto cokolwiek i komulkolwiek tłumaczyć ... Starasz się, starasz, ale to nic nie daje .. :o Odpowiedz Link Zgłoś
miniaga Re: To do Beata96 ! 06.07.05, 16:09 po tym poście - chyba twoje intencje są jasne i czytelne. Szukasz zaczepki, robisz szoł i nie ważne że niszczysz czyjeś życie. Moze ania jest naciągaczką - nie wiem, ale twoje zachowanie wskazuje na jeszcze gorszy typ - Szukająca sensancji kobieta, która dla zabicia czasu bawi potrafi zdeptać wszystko. Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: To do Beata96 ! 06.07.05, 16:16 Hmm...chyba do mnie...a to,ze ktos komus pomaga to nie jest wazne... Aniu,szukalam wyjasnien...ale na noworodku chyba czesc postow zostala skasowana, niektore wypowiedzi nie trzymaja sie kupy. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: To do Beata96 ! 06.07.05, 16:21 Próbowałam wyjaśnić, ale po co walczyć z wiatrakami?. W pewnym momencie dałam sobie spokój, ale napisałam co do Allegro - wyjaśnienia są, bo osoby tam zarzuciły mi, że handluję na Allegro, że sprzedaję rzeczy, za które mam bardzo duże pieniądze, co jest wielką bzdurą!. Sprzedawałam rzeczy, które moja Mama pracując w Ruchu, przynosiła przez wiele lat do domu ze zwrotów - książki, płytki . Sprzedawałam też kosmetyki - swoje. I czy to jest coś złego .. a One tak się uczepiły tego Allegro, a jak już wytłumaczyłam, to nic .. wszystko na marne. Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Miniaga 06.07.05, 16:30 chyba troche przegielas kolezanko...wczytaj sie moze uwaznie Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 06.07.05, 19:37 wyszlam na plaze wracam a tu istny pregiez dla takandrynki kobiety ona probuje spokojnie dowiedziec sie prawdy... a ani na forum noworodkow ani tu niema ryjasniej przepraszam ale atak aniu jest najgorsza obrona.... i nieoceniaj bo cie ocenia-a ty powinnas spokojnie okazac dowody swojej sytuacji-dokumenty o dochodzie b jego braku-np. z urzedu pracu, MOPS, ZUS- od lekarza karte ciezy, na priv moderatorce np, a nie tylko dolewac ognia do oliwy. Takandrynka smutne jest ze osobie tak pomagajacej tak bardzo sie oberwalo ja przepraszam za takie osoby.... Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 06.07.05, 19:45 Aqua - ale ja przecież nie napisałam nic do Takandrynki - wiem, że ma prawo pytać!. Przecież nic złego nie napisałam, nic. Tylko już mam dość tłumaczeń, a kartę ciąży podeślę Agnieszce - dianitra, bo obiecałam. Nie chcę żadnych kłótni i awantur, już za dużo tego było. Wyjaśnienia są, ale skoro Wy Ich nie widzicie, to nie mój problem. Ja pisałam, ale nikt nie zwracał na to uwagi, mam krzyczeć?. Mam prosić aby mnie wysłuchano?. Bez przesady .. ile można. Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 06.07.05, 20:40 Elu,czasem chyba jednak lepiej prosic o pomoc niz ja dawac... mniej sie trzeba chyba wowczas tlumaczyc. Nie sztuka pomagac i afiszowac sie z tym...a z sztuka pomoc tak, by obdarowany nie czul sie zazenowany. Ja pamietajac co zlego potrafi sie wydarzyc...po prostu spytalam...nie wskazywalam nikow, imion. Widac za duzo chcialam. Coz, posciel do lozeczka, jaka dostalam dla potrzebujacej osoby poczeka sobie na inne czasy. Pozdrawiam...wylaczajac sie tym samym na razie tylko z tego watku. Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 06.07.05, 20:44 Przykro mi teraz jest, bo ja nic złego nie napisałam i rozumiem, że chcialaś wiedzieć, ale po prostu za dużo osób na mnie usiadło. Pisałam, że jeżeli chcesz, to mogę na emaila wyjaśnić, na GG, gdziekolwiek, ale nie na forum, bo są osoby, które chyba czytać tego nie chcą - bynajmniej tam nie chcieli wyjaśnień. Przepraszam jeżeli poczułaś się urażona czy .. jakoś zle. Ja osobiście nic złego przecież nie napisałam. Odpowiedz Link Zgłoś
mama.poznan Dla mnie sytuacja jest jasna 06.07.05, 23:02 Szanowne koleżanki Ania straciła tu już tyle energii i nerwów że spokojnie mogła napisać jednego,konkretnego (w końcu) posta o swojej sytuacji,mogła w nim wyjaśnić wszystko i więcej się nie fatygować.Mnie nie przekonuje jakoś w kółko powtarzanie tego samego.Czy naprawdę każdy po kolei do pani szanownej musi pisać maile by uzyskać informację. Przecież ma tu szansę wszystko wszystkim raz na zawsze wyjaśnić i to chuba prościej niż pisać setki razy to samo ludziom na gg lub maila... Ale mogę się oczywiście mylić. Mnie ciekawi tylko jak to się stało że koleżanka kupiła gry za 3000 zł? Acha.Dla kogoś? Dzięki.To wszystko i cześć.Nie łatwiej? Pozdrawiam i takandrynka-głowa do góry! Nie zrobiłaś nic złego,chciałaś dać Ani szansę wyjaśnienia sprawy,więc nie czuj się winna. Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra Re: Dla mnie sytuacja jest jasna 07.07.05, 00:08 A skąd się wziął ten wątek tutaj? Jeżeli takandrynka chciała wyjaśnień mogla napisać do ani i spytać za nim wywlekła to na forum. Prawda? Nie bronię Ani, ale uważam, że niezależnie od tego jaka ania jest jej dziecko nie zasługuje na taki stres. Z drugiej strony aniu dziewczyny z jednym mają rację im dużej będziesz odpowiadać na te posty tym dłużej będziesz atakowana. Odpowiedz Link Zgłoś
takandrynka Dianitra... 07.07.05, 00:14 Czy Tyumiesz czytac? Napisalam chyba,ze nie mialam pojecia o kogo,o jaki login chodzi. A dwa...czy znasz znaczenie slowa sznataz> Chyba nie,skoro piszesz to nawet blednie. Nikt nie wymaga pokazywania na ogolnym forum zaswiadczen...ale rozmawialam z Ania...i jakos nie mowila nic o wielkich przezyciach. Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra Re: Dianitra... 07.07.05, 00:50 W co drugi poście pisze że ma już dość i nie trzeba być wybitnie inteligentnym żeby wiedzieć że kobiecie w ciąży nie wolno się denerwowąć. Nie mówię że to ty powiedziałaś, ale taki wątek się pojawił. Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: Dianitra... 07.07.05, 10:59 Ładnie .. a powiem tylko tyle: o dziwne rzeczy mnie pytałaś na GG, spytałaś, ja odpowiedzialam i się pożegnałaś. Jakoś nie chciałaś rozmawiać, to miałam Cię prosić o to abyś chciała ze mną porozmawiać?. Nie przesadzajmy. Ja zawsze jestem chętna do rozmowy, pomimo tego wszystkiego nadal mam chęci do rozmawiania z ludzmi - sama się dziwię, ale mam. Nie zamierzam już odpowiadać na te prowokujące posty, to będzie się ciągnąć w nieskończoność - prowokujecie tylko mnie, ale ja już nie dam się w te Wasze zabawy wciągnąć, na tamtym forum dałam się wciągnąć i żałuję!. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: Dianitra... 07.07.05, 11:05 ania najprosciej opisz na spokojnie wszystko pokolej i moderatorkom przeslij skany dokumentow niestety jak ktos prosi musi byc gotow sie ujawnic, udowodnic swoja sytuacja, byc otwarty na wszelkie pytania i odpowiedziec o watpliwosciach -tych jest sporo an twoj temat..... a prawde znasz tylko ty przeciez nikt kto chce pomoc nie bedzie jechac pol kraju i osobiscie sprawdzac a ajk masz tak ciezka sytuacje to zglos cie do caritas, organizacji wspierajacych maciezynstwo, MOPSu. nie tylko do ludzi. MOPS upowaznisz do informacji o tobie i juz bedzie najbardzije wiarygodne zrodlo prawdy. Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 do aqua 07.07.05, 11:12 Już wyjaśniłam. Nie mam zamiaru dłużej tego ciągnąć, a i o pomoc też nigdy nie poproszę, bo wiele mnie to kosztowało. Jasne - może jeszcze moje dane mam Wam tutaj Moje Drogie Panie podać?. Osoby zainteresowane otrzymają to co otrzymać powinny, ale osobom, których interesować to nie powinno - nic nie wyślę, po takim pisaniu?. Niby wiele osób robi z siebie detektywów - nazywa siebie wspaniałymi osobami, które wszystkiego się dowiedziały, ale to jest jakaś paranoja, bo tak naprawdę są beznadziejne w tym swoim węszeniu i nie mają zielonego pojęcia o tym wszystkim. Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: Dla mnie sytuacja jest jasna 07.07.05, 11:01 Po co takie zwroty, w których pełno ironii? " Szanowna Pani " - daruj sobie jeśli masz w taki sposób do mnie pisać, naprawdę. Energi straciłam wiele, to prawda, ale ku Twojemu zdziwieniu - jest jej we mnie jeszcze wiele i musi być - dla Dziecka!. Co do gier na Allegro Moja Droga, to skoro chcesz węszyć, to czytaj wszystko dokładnie i napisałam już na temat tych gier - że to nie są prawdziwe aukcje, nikt nie wziął za nie pieniądzy, nikt nie dał za nie pieniędzy. Wystarczy tylko się zagłębić. I dopiero pózniej piszcie, a nie osądzacie nie znając, Ludzie .. Koniec Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 07.07.05, 00:01 Wiesz trochę dziwią mnie twoje motywy.... Ja poprosiłam anie o wyjasnienia i udzieliła mi ich. Wyślę mi nawet kartę ciązy. Ania dostała od mam z mojego forum paczkę i musze powiedzieć, że troche mnie przeraziła ta historia, ale czy dlatego należy się odwrócić od osób, które potrzebują pomocy. Nikt nie docenił twojej pomocy innym, ale czy robisz to dla podziękowań i uznania? Dla mnie ten post to jakis szantarz - moze się myle, ale jak inaczej mozna to odebrać? Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 06.07.05, 23:53 dziewczyny nie przesadzajcie. Może ona ma wszystkim na forum przedstawic swoje dane osobowe? No nie żartujcie... Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 07.07.05, 11:02 Wiesz, na tamtym forum "dziewczyny" przedstawiły praktycznie wszystkie moje dane osobowe, wszystkie, wkleiły zdjęcia ( część postów pokasowały, ale nie wszystkie ). Z tego co mi wiadomo tak się nie robi, jest to niezgodne z prawem, ale co poradzić?. Gdybym chciała, to też moglabym pobawić się w detektywa i publicznie ujawnić ich Imię, nazwisko, miejsce zamieszkania, zdjęcia powklejać, ale po co zniżać się do Ich poziomu. Chcą mnie uczyć kultury, a same zachowują się jak smarkule robiąc takie rzeczy. Chyba nie wiedzą, że to zabronione. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 07.07.05, 11:22 zobacz jestes niemila wrogo nastawiona, smutne ale wystawiasz sobie tylko wizytowke-i niestety negatywna dla mnie osoba robiaca nieprawdziwe aukcje na allegro niejest nieuczciwa- oszuknano ellegro na prowizji, sa komentarze bez pokrycia....... kazdy kto kupuje na ellegro i choc raz zostal oszukany wie dobrze o czym pisze i prosze niemow-pisz ze juz nigdy bo na noworodkach nadal piszesz a juz niemaials i zapewne o pomoc prosisz nadal nieodbieram prawa proszenia ale musisz wiedziec ze za tym idzie ujawnienie sie a nie bycie anomimowa-a MOPS i ich wywiad na pewno pomoglby ci uwiarygodnic sie na czy to tobie powinno zalezec ja np. do moderatorek przeslaalm skany dokumentow lekarskich i z komisji mojego syna i przepraszam ale uwazam to z akonieczne -przesle kazdemu kto chce pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 07.07.05, 11:26 Nie pisz, że proszę nadal, bo o nic tam nie proszę. Jeżeli nie wiesz, to nie wypowiadaj się, dobrze?. Nie jestem niemiła - mam poprostu dosyć czegoś takiego. Zanim kogoś oskarżycie, to po prostu dowiedzcie się, nie lepiej napisać do tej osoby, zapytać się o dowody, o kartę ciąży, a dopiero pisać o tym na forum?. Przecież tak się nie robi - mnie osoby uczą kultury, dobrego wychowania itd. a same tego nie znają i nie wiedzą co to jest - na to wychodzi. Co do Allegro, to jest to najmniejważne, te gry dla komentarzy. Konto te na samym początku nie było moje, dopiero pózniej je "przechwyciłam" od kogoś, zmieniłam dane na swoje i zaczęłam z niego korzystać. Dowiedzcie się najpierw wszystkiego, a przedewszystkim prawdy i dopiero pózniej cokolwiek piszcie, bo jak na to patrzę, to naprawdę niedobrze mi się robi, że takie osoby istnieją ... A to, że piszę na tamtym forum, to tylko i wyłącznie moja sprawa, prawda?. Nie zmieniłam nicka, dalej jestem pod tym samym i zmieniać nie zamierzam. I nie pisz, że o coś znów proszę, bo tak nie jest !. Oj ... Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 07.07.05, 11:42 przepraszam ale moim zdaniem dalsza wymiana jest niepotrzebna..... sorrki ale kont sie nie przechwyca- pozatym ono jest od niedawna wiem dokladnie jak dziala allegro poprosilam jako jedna wielu osob o wyjaznienie watpliwosci niestety ty wolisz atak a nie spokojna logiczna wymiane Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 07.07.05, 11:44 Dlatego chcę zakończyć tą "wymianę zdań", bo co nie napiszę, to macie to gdzieś, a więc nie chcę Walki z wiatrakami tak jak na tamtym forum - nie potrzebuję tego, po prostu. Co do Allegro, to konto było kogoś innego, oddał mi je, ja zmieniłam tylko dane na swoje - nie wiedziałam, że tak nie można, konto zostało zawieszone właśnie przez naruszenie zasad Allegro. Przez to zmienienie danych. I nie zamierzam dalej wdawać się z Tobą w dyskusję. Dowidzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 08.07.05, 16:02 Aniu wciąz czekam... Odpowiedz Link Zgłoś
ania198 Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 09.07.05, 14:56 Agnieszko - wysłalam do Ciebie emaila z załącznikami. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
dianitra Re: CZY TO KTOS OD NAS????do Maria_rosa i innych 10.07.05, 00:32 aniu dzięki i do usłyszenia jutro. Postaram sie znaleść chwilkę. Odpowiedz Link Zgłoś