justysia25 30.07.05, 23:05 Oddam jak wyżej bawełniane, odpinane z przodu miseczki (czy jak to powiedzieć) specjalne do karmienia - używane, nie są lśniąco białe, ale jeszcze komuś może się przydadzą. Rozmiar 75B i 75C. Pozdrawiam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juspus Re: 2 staniki do karmienia oddam 31.07.05, 09:57 spytam kolezanki, ma termin na sierpien, na pewno bedzie chciala bo mowila ale nie wiem czy ten rozmiar))w razie czego zamawiam, tez justyna, mama natalii justynki. Odpowiedz Link Zgłoś
juspus Re: 2 staniki do karmienia oddam 31.07.05, 09:58 gdzie mieszkasz, my szczecin czy bedzie przesylka, jesli tak to jaki koszt? Odpowiedz Link Zgłoś
justysia25 Re: 2 staniki do karmienia oddam 31.07.05, 22:53 Też jestem mamą Natalki )) Koszt przesyłki 5,00 (na konto najlepiej) - jest kilka osób zainteresowanych więc kto pierwszy ten lepszy. Jestem z Gorzowa Pozdro Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
juspus Re: 2 staniki do karmienia oddam 01.08.05, 01:17 no tak, tylko pisze z mysla o znajomych, kolezanka ma termin na sierpien, zapytalam sie jej na gg ale nie odpisala bo nie wiem czy jej rozmiar)) pozdrawiam, justyna mama natalki justynki, moja ma 1,5 roku. Odpowiedz Link Zgłoś
juspus Re: 2 staniki do karmienia oddam 01.08.05, 11:07 witam jednak nie ten rozmiar wiec ja sie wycofuje ale dziekuje, jusyna mama natalii justynki. Odpowiedz Link Zgłoś