Dodaj do ulubionych

PODEJRZANE:(((((((((((

15.08.05, 22:01
Drogie mamy,kierowana kobieca intuicja po ostatnich aferach na forum
oddam ,przyjme z uwaga sledze wszystkie watki.I dzis cos wzbudzilo moje
podejrzenia.Dzis swoje watki zamiescily:mania 73 i hania731.(maja do oddania
ciuszki).na oferte ta odpisala ginger8.Skojarzylam te osobe z forum sprzedam
ciuszki.Wrzucilam w wyszukiwarke i okazalo sie,ze ginger8 sprzedaje mnostwo
ciuszkow,i to w kazdym rozmiarze.Z tego co sie okazalo to osoba ta ma 21
lat,wiec nie sadze,aby posiadala wszystkie rozmiary ciuszkow po swoich
dzieciach.Pani ta sprzedaje rowniez na allegro.Osoba ta oferuje,iz
skompletuje ciuszki na kazdy rozmiar dla dzidzi mamy,ktora bedzie
zainteresowana kupnem od niej ciuszkow.Moze to czysty przypadek,a moze
nie.Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • ania198 Re: PODEJRZANE:((((((((((( 15.08.05, 22:52
      No tak, osoba o nicku ginger8 napisała, że chętnie przyjmie te ciuszki od
      noworodka wzwyż, a na Allegro sprzedaje przecież ciuszki małe, po Noworodku
      więc po co Jej te małe ciuszki? ..
    • rita0102 Re: PODEJRZANE:((((((((((( 15.08.05, 23:01
      Witam naprawdę jak by tak miało być to jest szczyt bezczelności ze strony
      ginger8, ja też chętnie przymę ciuszki bo jestem matką samotnie wychowującą
      dwie córeczki nie przelewa mi sie bo mam tylko skromne alimenty oraz zasiłek
      rodzinny w tak śmiesznej kwocie 40 zł. na miesiąc i jestem szczerze wdzięczna
      tym osobom co mogły by mi pomóc z całego serca.Ale piszę do tego ze moja
      najmłodsza córeczka też wyrasta z ciuszków i tak mi się właśnie nazbierało
      sztuk 21 i chcę też to sprzedać za niewielkie pieniążki tu na forum( co
      właśnie może kogoś dziwić że ja chcę sprzedać a zaraz też chcę od kogoś
      dostać.Ale ja nie jestem aż na tyle perfidną osobą bez skrupułów niewiem nie
      jestem tak wychowana chyba żeby oszukiwać drugich w ten sposób ale dobrze że
      jest poruszony taki temat bo po co komuś dawać za darmo rzeczy żeby ta druga
      osoba je sprzedawała i na tym zarabiała niech lepiej idzie do pracy a nie
      czatuje na ludziach z dobrym sercem ,bo za takich uważam tych co chcą dać i
      się podzielić z innymi.Pozdrawiam mimi
      • milenamuha Re: PODEJRZANE:((((((((((( 16.08.05, 08:25
        Niestety wszędzie są takie elementy,nie da się tego uniknąć w "społecznościach"
        (bo myślę,że forumowiczki tworzą taką jakby-społeczność),do których każdy ma
        dostęp,nie ma żadnej selekcji,jak w przypadku większości innych grup.Ale dobrze
        (i jednocześnie przykro),że takie rzeczy wychodzą,że ktoś skojarzył tę osobę i
        pewnie już się ona na tym forum nie pojawi.Mi osobiście jest głupio prosić o
        ciuszki dla córci,chociaż naprawdę ich potrzebuję,więc w głowie mi się nie
        mieści,jaki trzeba mieć tupet,żeby wyłudzać je i potem sprzedawać,gdy jest
        ktoś,kto naprawdę może nie mieć kasy na ubranie dziecka nawet w lumpeksie.
        Szkoda słów...
    • roza.poznan Re: PODEJRZANE:((((((((((( 16.08.05, 08:38
      Nie chce tu nikogo posadzac,ale zupelnie przez czysty przypadek skojarzylam te
      osobe z forum sprzedam,gdyz czesto tam zagladam,z nadzieja kupna czegos za
      okazyjna cene.Osoba ta na forum sprzedazy podaje linki do aukcji na allegro i
      oglasza ,ze posiada wszystkie rozmiary i wystawia ciuszki ,,na biezaco,,.Byc
      moze sie myle,ale chyba jednak moje spostrzezenia sa trafne.Skoro chce sprzedac
      ciuszki dla malenstwa ,a tutaj chce takie przyjac?Wiem,ze jest duzo mam i
      ojcow ,ktorym te ciuszki naprawde by sie przydaly i dlatego wkurza mnie cos
      takiego.
      • zorka7 Re: PODEJRZANE:((((((((((( 16.08.05, 09:38
        Wstyd...

Kraj chrześcijan... sad
    • sarka7 Re: PODEJRZANE:((((((((((( 16.08.05, 22:37
      nie wygląda na to by ginger8 wogóle miala jakieś swoje dzieci, bo gdyby miała to czy byłaby tak dyspozycyjna?? ja nie wiem jak tak można, że też ziemia nosi takich kombinatorów...tu poprosi, pożebrze o ciuchy.....a potem sprzedaje to co jej ludzie darowali.
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=141&w=27732662
    • maligrat Re: PODEJRZANE:((((((((((( 17.08.05, 22:12
      Uważajcie też na Karinę Czartołomną - nick: kcz - jest z Paszkowa i mówi że ma
      4 córki - to oszustka która żyje na wysokim poziomie - długo korzystała
      na "Noworodku" ale też dziewczyny się połapały, możliwe że słyszałyście już o
      niej. Ja wysłałam jej paczkę i niestety teraz żałuję , już nikomu nie pomogę w
      ten sposób.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka