Dodaj do ulubionych

WIARYGODNOŚĆ e-mam

29.09.05, 14:29
myślę tak....
wiele osób ma pretensje, że dało tym co tak bardzo nie potrzebują
jest dużo tych co kłamią i czerpią zyski z dobrych serc
ale nie znajdziemy tu nikogo, którego dziecko umiera...bo nie stać go na
internet, ani przesyłkę
więc weźmy to pod uwagę i piszmy szczerze
potrzebuję- ale nie jestem w bardzo krytycznej sytuacji, poprostu się przyda,
ja przekażę dalej
albo
potrzebuję- jestem w PODBRAMKOWEJ sytuacji, która rzadko się zdarza

Obserwuj wątek
    • eljad21 Re: WIARYGODNOŚĆ e-mam 29.09.05, 14:29
      aha
      potrzebuję dla znajomych
    • gogi25 Re: WIARYGODNOŚĆ e-mam 29.09.05, 14:53
      a potem sprzedajesz na forum:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=675&w=27340433&a=27340433
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=675&w=27340243&a=27340243
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=675&w=27338791&a=27338791
      Dla mnie to jest mało wiarygodne, przepraszam...
      • eljad21 Re: WIARYGODNOŚĆ e-mam 29.09.05, 14:59
        zobacz teraz co tam napisałam
        i proszę najpierw się upewnij, a potem oskarżaj
        • babcia_marysia Re: WIARYGODNOŚĆ e-mam 29.09.05, 15:30
          a co ty możesz wiedzieć o życiu,że wypowiadasz sie w takich tematach,sama nie
          postąpiłaś uczciwie a wypowiadasz się o wiarygodności....o ile dobrze
          przeczytałam to masz 17 lat,aha i pół,i twój największy problem to waga 41 kilo
          przy wzroscie 170 cm....nigdy nie rodziłaś...weź sie lepiej za laczenie tak jak
          ci napisali na jednym z forum.....poszukaj ty lepiej forum dla nastolatek i tam
          sie wypowiadaj
          • eljad21 PRZECZYTAJ 29.09.05, 16:06
            Uważam że Pani wypowiedż świadczy tylko o Pani poziomie moralnym i
            intelektualnym.
            Leczę się.
            Tylko, że wiele osób uważa, że ed., jest chorobą dziewczyn rozpieszczonych,
            bogatych, itp.
            Coś pani tu napiszę-co kidyś wysłałam do wysokich obcasów
            Piszę. Chciałam to napisać już dawno. Chciałam zrobić coś, a nie nic. Moje dni
            płyną bardzo szybko, tak jak twoje i każdego z nas, choć czasem wydaje się, że
            czas
            stoi w miejscu. Rano i w każdej minucie dnia planuję, ale kończy się
            tylko na planach. Mój czas płynie szybciej od 8 lat. Dopiero teraz zaczynam,
            powtarzam zaczynam wiedzieć co jest w życiu najważniejsze. Zastanawiałam się,
            pewnie tak samo jak ty, co jest sensem życia. Już przestałam, jest to zbyt
            trudne. Trudne jest samo myślenie. Moje jest podwójne, albo pojedyńcze. Wolę te
            drugie, choć nie częste. Podwójne sprawia mi ból. Aby je zagłuszyć muszę głośno
            śpiewać, ale w myśli, byś tego nie słyszał. Kiedy mówię też myślę podwójnie, to
            jednak czasem się przydaje. Myślę wtedy, jak większość ludzi kiedy kłamie.
            Tylko, że prawie zawsze tego nie chcę. Myśleć podwójnie przeradza się u mnie
            ostatnio w grzech. Tej tajemnicy jednak Ci nie zdradzę. Najgorsze jest, to że
            ja jestem tego świadoma, czuję, że jestem zła, grzeszę, nie chcę taka być, a
            jestem. Może masz szczęście i myślisz normalnie. Może jednak uległeś modzie,
            lecz za pewne nie w wieku 9 lat. Nie ważne jakiej, poprostu doczesnej. Jedną z
            nich jest najpierw przyjaciółka, póżniej, a może nigdy wróg - anoreksja. Pewno
            słyszałeś. Teraz to temat znany, kultowy. To właśnie taka moda, tylko dla
            większości jej prawdziwych modeli nie przemija. Nie znika z pierszych miejsc
            bestsellerów.
            Dziękuję.
            xx

Zakładając ten post chciałam tylko uporządkować parę spraw, a nie kogoś urazić,
            czy przekazać, że jestem najmądrzejsza

• gogi25 Re: WIARYGODNOŚĆ e-mam 29.09.05, 15:21
      Dla mnie dwa nicki to już trochę podejrzana sprawa. Nie oskarżam Cię ale jak Ty
      byś się czuła odwrotnie? Postaw się na miejscu naszym czyli z drugiej strony.
      • eljad21 Re: WIARYGODNOŚĆ e-mam 29.09.05, 15:28
        masz rację..
        myślę, że dużo osób prubóje wykorzystywać dobro innych, taka jest rzeczywistość
        nie wiem co mam napisać, aby mi uwierzliście
        a jeśli chodzi o te 2 nicki to wstyd przed ed.
    • baem Re: WIARYGODNOŚĆ e-mam 29.09.05, 19:01
      Sorry dziewczyny, ale ja tu czegoś nie rozumię.Co robi eljad21 na forum dla mam
      i dlaczego zabiera głos pouczając nas? Czy też jesteś mamą eljad21, bo jeśli
      nie to ta wypowiedź jest dla mnie ni z gruszki ni z pietruszki. Oczywiście
      bardzo poruszające są Twoje problemy, ale czy to jest odpowiednie forum do
      rozmów na ten temat?
      • mamaroksany Re: WIARYGODNOŚĆ e-mam 29.09.05, 21:17
        cholerka (!!!) nie kapuję??????
        • czajkax2 Re: WIARYGODNOŚĆ e-mam 29.09.05, 23:25
          Co to wogóle za dziwny wątek? Moderator czas tu na porządkismile)
          • zorka7 Re: WIARYGODNOŚĆ e-mam 30.09.05, 08:26
            Wątek - papa!
            • eljad21 BRAK MORALNOŚCI-i tyle 30.09.05, 08:48
              Nie pisało nigdzie, że to jest wątek dla mam.
              Skąd Panie wiedzą, że nie jestem mamą.
              Szkoda, że ludzie uważają, że tylko MAMY-niektóre niewiele starsze MOGĄ POMAGAĆ.
              Przykre, gdyż nie pouczałam, tylko chciałam zaproponować.
              Nie widzę nic złego tym wątku, uważam, że ten kto widzi, nie ma tak do końca
              czystego sumienia...........................................
              • isabelka20 Re: BRAK MORALNOŚCI-i tyle 30.09.05, 12:28
                to bez sensu.To jest forum otwarte i nie mam obowiazku tlumaczenia sie z tego
                jak mieszkam,ile zarabiam czy przymieram glodem czy nie ani tego skad mam na
                internet.Jezeli ktos chce pomoc to pomoze i przykre jest to ze coraz wiecej
                oszustow trafia sie na forum ale tak niestety bylo i bedzie.
                • eljad21 wątek 2 30.09.05, 14:19
                  Ma Pani rację. Napisałam nie za bardzo tak jak chciałam...Głównie chodziło mi o
                  to, zby osoby, które nie mają się aż tak żle, nie pisały, że np. nie mają co
                  jeść. Bo myślę, że właśnie dużo osób czegoś potrzebuje, a lepiej wydać jej
                  pieniądze na co innego, tylko niech się do tego przyznaje, a nie oszukuje!
                  pozdrawiam
                  • laleczka17 Re: wątek 2 04.10.05, 12:41
                    Przeczytalam wszystko...dziewczyny,eljad ma sporo racji!Tak samo sie nieraz
                    zastanawiam...nie mam co jesc,dziecko przymiera glodem,nie stac mnie na
                    oplaty,mam dlugi...ale internet mam (byly takie watki).No wlasnie jak to jest?
                    Ona ma racje...lepiej napisac szczerze ze chetnie przyjme bo sie przyda a nie
                    robic tragedie i sciemy ze sie nie ma co jesc itd.Sa mamy potrzebujace to
                    pomagajmy
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka