aqua696 16.01.06, 22:15 moze u kogos lezy niepotrzebnie-mlody sie rozlozyl i kaks asie rozeszla a powinnam brac i nie z powodu ginekologicznych-pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
papuzka_gda Re: diane35 16.01.06, 22:53 Ela,bralam to...nie z powodow anty, z troche innych niestety - i odradzam, naprawde. Moze lekarz zamieni na jakis inny? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Re: diane35 16.01.06, 23:02 polecam stediril30-koszt 2,75zł za blisterek )) i samopoczucie o niebo lepsze - teraz mycrogynon i bleeeeeee Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 Re: diane35 16.01.06, 23:09 Stediril mam w domu, moge wysłac , bo mam zapasowy ZAWSZE, a bez recepty nie dostaniesz.Ale ja to biore ze wzgledów ......antykoncepcyjnych.A może Ele interesują inne względy.Diana ma działanie lecznicze.Barałam! Bolała mnie po niej głowa, miałam plamienia ale miesiączki mi uregulowała.Wiec chyba trzeba tu rady lekarza.W razie czego machnij Elus sms-a , gdybys chciała Steriril.Jakby Ci podpasował to lekarz by Ci dalej wypisywał.Tani, bo refundowany.Ja nie mam objawów ubocznych, nawet dupsko nie rośnie, jak po niektórych hormonach.Pa Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: diane35 16.01.06, 23:17 diane dobral onkolog z ginem i dermatologiem wspolnymi silami- poczytam o tym stre... biore kilka lat z przerawmi pomaga w migrenach raz w miesiacyu jest ta ogromna z hormonami-licze z edzieki tem mneij zniam jest Odpowiedz Link Zgłoś
papuzka_gda Re: diane35 16.01.06, 23:20 no nie rozumiem...sorry Elunia - prosze jeszcze raz Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 Re: diane35 16.01.06, 23:41 Chyba Eli chodzi o to, że diana jest lecznicza.Dermatolodzy ją wypisuja mna skóre, włosy- to wiem na sto procent, ginekolodzy przy zaburzonych cyklach a onkolodzy tez gdy sa problemy z hormonami. Odpowiedz Link Zgłoś
aqua696 Re: diane35 17.01.06, 00:02 dokaldnie ja zaczelam brac po wykryciu drugiej zmiany-a jak zaczely sie migreny i odstawilam to mylsalam ze imadlo mieiseac mnie scieska Odpowiedz Link Zgłoś
papuzka_gda Re: diane35 17.01.06, 08:27 Wiem Anik,ze leczniczo. ja mialam lecznioczo wlasnie. Mnie przy diane glowa niestety bolala. zreszta organizm po Dianie nie araca tak lekko do rownowagi, jak to wszedzie opisuja. To jednak ingerencja hormonalna. Po zadnych tabletkach tak dlugio nie dochodzilam do siebie jak po diane - a troche je bralam. Koszt w miare - one nie sa w pakiecie lekow antykoncepcyjnych tylko leczniczych (a ubocznym skutkiem sa cykle bezowulacyjne) - ok 12-13 zl za op. Odpowiedz Link Zgłoś
idytae Re: diane35 17.01.06, 08:26 Mam zbędna diane, napisz adres na priv, prosze Odpowiedz Link Zgłoś
l.e.a Re: diane35 17.01.06, 09:02 Elu, ja brałam leczniczo jakieś 10 lat z przerwami na ciążę, karmienie itp. nie ma innego leku, który by u nie obniżył testosteron, teraz nie mogę tych tabletek stosować z powodów pogorszonych testów wątrobowych, i mam straszne problemy ( Elunia ale mam opakowanie na 3 miesiące tylko że lek o nazwie Minerva ( dostałam od gin. w Czechach ) ma ten sam skład tylko inną nazwę, napisz do mnie na GG czy jesteś zainteresowana. pozdrawiam ciepło lea Odpowiedz Link Zgłoś
monika121975 Re: diane35 17.01.06, 10:57 Mam niepotrzebne 3 listki - napisz mi na priv swój adres to jutro Ci wyślę. Odpowiedz Link Zgłoś