16.01.06, 22:15
moze u kogos lezy niepotrzebnie-mlody sie rozlozyl i kaks asie rozeszla a
powinnam brac i nie z powodu ginekologicznych-pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • papuzka_gda Re: diane35 16.01.06, 22:53
      Ela,bralam to...nie z powodow anty, z troche innych niestety - i odradzam,
      naprawde. Moze lekarz zamieni na jakis inny?
      • mamaroksany Re: diane35 16.01.06, 23:02
        polecam stediril30-koszt 2,75zł za blisterek smile))
        i samopoczucie o niebo lepsze - teraz mycrogynon i bleeeeeee
        • anik35 Re: diane35 16.01.06, 23:09
          Stediril mam w domu, moge wysłac , bo mam zapasowy ZAWSZE, a bez recepty nie
          dostaniesz.Ale ja to biore ze wzgledów ......antykoncepcyjnych.A może Ele
          interesują inne względy.Diana ma działanie lecznicze.Barałam! Bolała mnie po
          niej głowa, miałam plamienia ale miesiączki mi uregulowała.Wiec chyba trzeba tu
          rady lekarza.W razie czego machnij Elus sms-a , gdybys chciała Steriril.Jakby
          Ci podpasował to lekarz by Ci dalej wypisywał.Tani, bo refundowany.Ja nie mam
          objawów ubocznych, nawet dupsko nie rośnie, jak po niektórych hormonach.Pa
          • aqua696 Re: diane35 16.01.06, 23:17
            diane dobral onkolog z ginem i dermatologiem wspolnymi silami- poczytam o tym
            stre...
            biore kilka lat z przerawmi pomaga w migrenach raz w miesiacyu jest ta ogromna
            z hormonami-licze z edzieki tem mneij zniam jest
            • papuzka_gda Re: diane35 16.01.06, 23:20
              no nie rozumiem...sorry Elunia - prosze jeszcze raz
              • anik35 Re: diane35 16.01.06, 23:41
                Chyba Eli chodzi o to, że diana jest lecznicza.Dermatolodzy ją wypisuja mna
                skóre, włosy- to wiem na sto procent, ginekolodzy przy zaburzonych cyklach a
                onkolodzy tez gdy sa problemy z hormonami.
                • aqua696 Re: diane35 17.01.06, 00:02
                  dokaldnie ja zaczelam brac po wykryciu drugiej zmiany-a jak zaczely sie migreny
                  i odstawilam to mylsalam ze imadlo mieiseac mnie scieska
                  • papuzka_gda Re: diane35 17.01.06, 08:27
                    Wiem Anik,ze leczniczo. ja mialam lecznioczo wlasnie.
                    Mnie przy diane glowa niestety bolala. zreszta organizm po Dianie nie araca tak
                    lekko do rownowagi, jak to wszedzie opisuja. To jednak ingerencja hormonalna.
                    Po zadnych tabletkach tak dlugio nie dochodzilam do siebie jak po diane - a
                    troche je bralam. Koszt w miare - one nie sa w pakiecie lekow antykoncepcyjnych
                    tylko leczniczych (a ubocznym skutkiem sa cykle bezowulacyjne) - ok 12-13 zl za
                    op.
    • idytae Re: diane35 17.01.06, 08:26
      Mam zbędna diane, napisz adres na priv, prosze
      • l.e.a Re: diane35 17.01.06, 09:02
        Elu, ja brałam leczniczo jakieś 10 lat z przerwami na ciążę, karmienie itp. nie
        ma innego leku, który by u nie obniżył testosteron, teraz nie mogę tych
        tabletek stosować z powodów pogorszonych testów wątrobowych, i mam straszne
        problemy sad( Elunia ale mam opakowanie na 3 miesiące tylko że lek o nazwie
        Minerva ( dostałam od gin. w Czechach ) ma ten sam skład tylko inną nazwę,
        napisz do mnie na GG czy jesteś zainteresowana.

pozdrawiam ciepło
        lea
        • monika121975 Re: diane35 17.01.06, 10:57
          Mam niepotrzebne 3 listki - napisz mi na priv swój adres to jutro Ci wyślę.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka