patunia000 dziekuje toxicloki oraz gonianna. 31.03.06, 20:08 Dziekuje Wam za pomoc jesteście kochane Odpowiedz Link Zgłoś
lakie agnisiaz dziękujemy za śliczny szlafroczek :) 31.03.06, 20:34 agnisiaz dziękujemy za szlafroczek, jest śliczny, w sam raz na moją Asię, nie chciała go dziś zdjąć Pozdrawiamy i jeszcze raz dziękujemy. Kasia i Asia Odpowiedz Link Zgłoś
magkot3 do: nupik 01.04.06, 11:04 Wielkie dzięki za pieluchy, jesteśmy bardzo Happy hihiihi Odpowiedz Link Zgłoś
sssiwa mircea - dziękuję za wszystko 02.04.06, 09:17 Pozdrawiam i dziękuję za pomoc. Odpowiedz Link Zgłoś
mircea Re: mircea - dziękuję za wszystko 03.04.06, 00:16 Asia - nie ma za co Ja dziekuję w imieniu mamapoznan za pieluchy dla Jej synka Acha, i specjalne pozdrowienia dla Martynki od mojego nie-męża ) Odpowiedz Link Zgłoś
angelikadzelka DO TYNABA....... 02.04.06, 20:11 TYNABA czy doszła ode mnie taka żółta bluza dla małego ????????? oczywiscie nie otrzymałam zadnej informacji... wiem ze mało wysłałam bo tylko jedna bluzę ale.... pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
tynaba Re: DO TYNABA....... 04.04.06, 11:13 Angelicodzelko , doszła , ta bluza , przepraszam , ze nie dałam znac , ale to zamieszanie jest tak wielki ze nie daje rady !!!!!!!!!! dziekuje Odpowiedz Link Zgłoś
ewcia273 e-mamy,,paczuszki wysyłam jutro lub środa 03.04.06, 12:08 Paczki Wszystkim e-mama od których już otrzymałam pieniążki na przesłanie paczuszek wysyłam jutro lub po jutrze. Odpowiedz Link Zgłoś
bmzygadlo roxanna1336 03.04.06, 17:08 Dziękuje za ubranka, bardzo nam sie przydadzą Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
bmzygadlo pumaxl 03.04.06, 17:10 Dziękuję, ubranka dotarły Wsam raz na mnie Pozdrawiam, Basia Odpowiedz Link Zgłoś
tweens Redudek 03.04.06, 22:42 Dziękuję bardzo.Wiesz,że sprawiłaś nam niesamowita niespodziankę?A skąd wiedziałaś ,że reczniki też potrzebuję? Odpowiedz Link Zgłoś
redudek tweens ;) 03.04.06, 23:35 takie rzeczy sie wie )cieszę się że jesteś zadowolona,pomogłam na tyle ile mogłam pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
niewierzewam Pumaxl dziekuję 04.04.06, 10:34 wszem i wobec ogłaszam, że Sandra to przemiła osoba! Odpowiedz Link Zgłoś
bmzygadlo mischell dziękujemy za czapeczki:) 04.04.06, 12:50 Gorące pozdrowienia Basia Odpowiedz Link Zgłoś
annamalgorzata25 bardzo dziekuje wam kochane eMamy :) 04.04.06, 20:05 Bardzo dziekuje osobom które pomagaja nam w tych ciezkich chwilach ... I żywność i wszystko sie nam przydało... Ewelinie B. z Krakowa -miseczka niezmiernie sie Oli podoba (jak je caly czas by ją chciela dosięgnąć) Joannie K.-W. z Krakowa-bardzo dziekuje również i ubranka są w sam raz Clirante dziekuje ogromnie za vibovit Urszuli B.z Wroclawia dziekuje za papier kolorowy Madzi D. z Krakowa dziekuje bo nie pamietam czy podziekowalam Maji-sarze dziekuje za bibułki i papier Każda pomoc wasza jest niezmiernie przydatna i żałuje jednej rzeczy...że nie ma was bliżej to moglabym was zaprosić na kawe wszystkie i oj zagadalabym Was Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link Zgłoś
annamalgorzata25 Sylwi S.z Poznania dziekuje :) 04.04.06, 20:29 Dziekuje za materialy do kartek.Kartka pocztowa bardzo mi sie spodobala ale najbardziej wzruszylam sie tym tomikiem.Czytam po kilka razy Odpowiedz Link Zgłoś
mircea Re: Sylwi S.z Poznania dziekuje :) 05.04.06, 20:17 Mam nadzieję, że materiały się przydadzą (i tomik też) Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
annamalgorzata25 Re: Sylwi S.z Poznania dziekuje :) 14.04.06, 11:07 pewnie że tak a tomik to juz naprawde no superowy bardzo dziekuje raz jeszcze czytam z przyjemnoscia Odpowiedz Link Zgłoś
annamalgorzata25 Magdalenie S. z Bytomia dziekuje :) 04.04.06, 20:33 i pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
balona1 Re: Do TYNABA 05.04.06, 09:59 Przepraszam, wcisnęłam nie ten klawisz co trzeba. Paczkę wysłałam w sobotę, już powinnaś ją dostać, napisz czy dotarła. Odpowiedz Link Zgłoś
ewa12151 Re: wątek podzękowaniowo-informacyjny 05.04.06, 14:55 Chcialam bardzo goraco podziekowac wszystkim mama ktore tak duzo mi pomagaja bardzo wam dziekuje z calego serca bezwas nie dalabym rady dziekuje i pozdrawiam Ewa z dzieciaczkami Odpowiedz Link Zgłoś
niewierzewam Re: wątek podzękowaniowo-informacyjny 05.04.06, 16:45 Polineczka - dziękuję w imieniu swoim i przyszłej mamy Odpowiedz Link Zgłoś
anik35 L.E.A dziękuje Ci najpiękniej jak potrafie 05.04.06, 16:51 Dziękuje Ci za to, że właśnie moje dziewczynki wybrałaś jako nowe właścicielki tych prześlicznych ubranek.Są cudowne.Jestem bardzo wzruszona tą paczką ,podobnie jak moje dzieci.Bardzo Ci dziękuje.Gdyby po świecie chodziło kilka duetów lea- mircea to byłby on dla wszystkich o wiele bardziej szczęśliwy.Pozdrawiam serdecznie.Ania Odpowiedz Link Zgłoś
sssiwa annamałgorzata25 - Dziękuję 05.04.06, 18:54 Dziękuję płaszczyk doszedł. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
askakilera Re: wątek podziękowaniowo-informacyjny 05.04.06, 19:51 chcę podziękowac wszystkim którzy nam pomogli w ciężkich chwilach a w szczególności niteczce,ashka29,małgosi z biskupca,jeśli kogoś pominęłam to przepraszam jest was wiele do pomocy.wielkie dziękuję Odpowiedz Link Zgłoś
klamag sophy.r bardzo, bardzo, bardzo dziękuję !!! 05.04.06, 22:02 Zosiu Jesteś cudowna, troszkę odmieniłaś moje życie - Ty wiesz dlaczego, bardzo Ci za to dziękuję! Odpowiedz Link Zgłoś