ulala.v Re: oddam książki 22.03.06, 14:14 sorry-jakiś error i nie weszła treść 24 tytuły-rózne, są w śród nich też historyczne i rodowody literackie, stare wydania-książki należały do mojej mamy a ja nie mam gdzie ich trzymać. Robię miejsce dla dzidziusia i zależy mi na każdym kawałku wolnej przestrzeni bo mam maluteńki pokój w którym ledwie sama się mieszczę. Oddam najchętniej jednej osobie, która sama po nie przyjdzie. Ze względu na wagę-8kg nie mam możliwości wysłania, bo ciężko mi dotaszczyć to na pocztę (8- smy miesiąc ciąży zagrożonej przedwczesnym porodem). Jestem z Wrocławia. Zależy mi na czasie, jak nikt sie nie zgłosi do końca tygodnia-oddam do Odpowiedz Link Zgłoś
ulala.v Re: oddam książki 22.03.06, 14:15 a teraz ucieło Oddam do biblioteki jak nikt się nie zgłosi do końca tygodnia bo nie mam gdzie ich trzymać Odpowiedz Link Zgłoś
ulala.v :( 23.03.06, 11:16 naprawdę nie ma we Wrocławiu osoby, która lubi czytać????? wolałabym oddać jednak komuś osobiście niż do biblioteki na pastwę losu Odpowiedz Link Zgłoś
mama_ewelina Re: oddam książki 23.03.06, 14:38 co za Ula! Wszystko dziewczyna oddaje! Ale ma serducho wielkie! Odpowiedz Link Zgłoś