saba76 25.03.06, 08:09 Może któraś zbierała ten alfabet z Danonków z poprzedniej serii ( przed zwierzątkami) Mam jeszcze zafoliowane „C” ”E” „”N” „S” „Ż” oraz jeszcze z starszej „Ń” a mi brakuje „G” i „Ę”, fajnie by było mieć – seria z 6kątów Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lakie Re: Oddam/ przyjmę 25.03.06, 08:52 Ja zbierałam Jesli chodzi Ci o te co były też później "zimowe". Tylko nie wiem czy mam podwójne G i Ę, zobacze Saba, mozesz mi dać swój numer gg, albo po prostu się odezwij do mnie na gg, numer masz na dole Dzięki. Kasia lakie.bobasy.pl GG 1930647 Mam już WIZYTÓWKĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
saba76 Re: Oddam/ przyjmę 25.03.06, 10:36 tak chodzi o zimowe ,chodz nie koniecznie- ja je zmieszalam, a te co pisalam to wszystkie oprócz "Ń" sa zimowe Odpowiedz Link Zgłoś
lakie Re: Oddam/ przyjmę 25.03.06, 10:47 Znalazłam Mam 3 Ę jak SĘP i 4 G jak GĄSIENICA Mogę Ci sprezentować po jednym Daj adres na maila (lakersgirl@wp.pl) tylko nie wiem keidy wyślę bo mamy zapalenie gardła na razie Kasia lakie.bobasy.pl GG 1930647 Mam już WIZYTÓWKĘ!!! Odpowiedz Link Zgłoś