gaba42 05.04.06, 13:08 Jeśli ktoś ma zbedny plecak to chętnie wezme, odbiore osobiscie. Nie stać mnnie na kupno nowego a syn będzie latem wyjeżdżał. Proszę o kontakt na :gabistoj@interia.pl Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ajlii Re: plecak większy na obóz potrzebny Warszawa 05.04.06, 14:33 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=615&w=39794035 Rozumiem, że ten post napisał Twój syn...? Używanie jednego konta przez wiele osób jest niedozwolone. Odpowiedz Link Zgłoś
gaba42 Re: plecak większy na obóz potrzebny Warszawa 05.04.06, 17:22 To pisałam Ja Gabriela, nie wiedziałam że tak nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
gaba42 Re: do pani moderatorki 05.04.06, 17:31 czy dzieci niepełnoletnie mogą mieć własne nicky? Odpowiedz Link Zgłoś
bmzygadlo do Szanownej Pani Moderatorki 05.04.06, 15:12 A propo tego postu powyżej jak ktoś ma dwa niki i korzysta z jednego komputera i ma to samo IP to źle, i nie ważne że to dwie różne osoby np. matka i syn, bo często jest oskarżany o oszustwo, bo przecież IP to samo jak dwie osoby korzystają z jednego nicku, i zaznaczają mama i syn to też źle, bo nie można korzystać z jednego nicku Wniosek z tego ze każdy z domowników korzystający z forum musi mieć nie tylko swój osobisty nick ale też swój osobisty komputer aby różne było IP, i w momencie gdy w domu mieszka rodzina dziesięcioosobowa chcąca pisać na forum to musi mieć dziesięć komputerów. Czy dobrze rozumiem?? Bo tak źle i tak nie dobrze Pozdrawiam Basia Odpowiedz Link Zgłoś
cruella Re: do Szanownej Pani Moderatorki 05.04.06, 16:56 To nie jest złe. Wystarczyło uprzedzić moderatorkę, że z danego konta będą logowały się 2-3 osoby. Moderatorka wszechwiedząca nie jest, w świetle obecnych oszustw wcale nie dziwię się, że pyta o docieka)) Ja mam trzy konta, jedno pewnie dawno nieaktywne, dwa jak najbardziej. Jedno służy do spraw czysto prywatnych, drugie do kontaktu z takimi forami jak to) Odpowiedz Link Zgłoś
cilantre Re: do Szanownej Pani Moderatorki 05.04.06, 22:03 Może jeszcze o czymś trzeba uprzedzić Moderatorkę ? -kto wie,niech zdradzi,co by mniej nerwowo było na tym forum... Odpowiedz Link Zgłoś
maria_rosa Re: od moderatora do cilantre 05.04.06, 22:22 Twój komentarz miał wnieść coś istotnego w owy watek? Nie sądzę, zatem powstrzymaj się proszę od złośliwych komentarzy. Odpowiedz Link Zgłoś