ewa2213 21.04.06, 13:10 Jeśli miałby ktośtakie malutkie buciki to chętnie przyjmę! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
agamamaani Re: przyjmę buciki na 6 msc 21.04.06, 15:59 nie chcę byc niemiła ale po co męczyc nóżkę 6ciomiesięczniaka bicukami - to niezdrowe - nawet i starszym dzieciom zaleca się aby jak najwięcej na boso chodziły.. Odpowiedz Link Zgłoś
ameba1 przyjmę buciki na 6 msc 21.04.06, 20:35 no też mi sie tak wydaje, a przecież dzidzia i tak nigdzie nie pójdzie w tych butach...to może tylko dla oka rodziców. Moja miała ale absolutnie nie chciala i nie było potrzeby jej zakładać Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2213 Re: przyjmę buciki na 6 msc 24.04.06, 08:30 nie chodziło mi o buciki do chodzenia . Chodziło mi o takie materiałowe . Poprostu żeby ubrac na skarbetki jak gdzieś wychodze z małym bo u nas trudno mi takie małe znaleźć w sklepie. Bardzo dobrze wiem że jak dzicko zaczyna chodzić to nie należy mu ubierać odrazu bucików bo to nie wskazane. Pisałam do kogos kto chce oddać takie buciki a nie do osób które będą mnie pouczać że dziecko męczy sie w bucikach. A zresztą mój mały jescze nie próbuje chodzic - nawet siedzieć sam samodzielnie nie umie.Ja nie pisałam że są one mi konieczne do życia. Odpowiedz Link Zgłoś
mamaroksany Ewunia 24.04.06, 08:39 to zadaj inaczej pytanie, może o paputki albo grube skarpety bo to o niebo lepsze niż papucie z tw sztucznego, w których nóżka będzie się maluszkowi pociła ja niestety wszystkie swoje wydałam bo takie paputki wcale się nie niszczą więc poszły jako prezenty do znajomych ) pozdrawiam Aga Odpowiedz Link Zgłoś
ewa2213 Re: a i podaj rozmiar nóżki dzieciątka bo to też 24.04.06, 08:45 Przepraszam że źle zadałam pytanie , masz racje trochę źle to sformułowałam Bardzo przepraszam. Hm...mój mały ma tak gdzie ok 8 cm. nie wiem dokładnie bo nie mierzyłam ale tak mi się wydaje . Właśnie u nas poza skarpetka mi trudnoi o takie "paputkii" one nie są mi konieczne i nie chce nikogo naciagac . Jak bym umiała robić na drutach to sama bym sobie zrobiła - ale niestety nie umiem. Pozdrawiam serdecznie Odpowiedz Link Zgłoś