Dodaj do ulubionych

EMPiK-25% taniej do oddania

22.07.06, 22:33

Dzieki wpisaniu tutaj www.empikfoto.pl/index.php?m=promo_lipiec_o2
swojego adresu e-mail mozna sie automatycznie zareestrowac i otrzymac kod
uprawniający do zakupu odbitek formatu 10x15 z rabatem 25%.:

Moge tez odstapic swoje kody.
Obserwuj wątek
    • agnieszka3613 Re: EMPiK-25% taniej do oddania 23.07.06, 07:44
      A jak tam przesyłka dla mnie? No, popatrz, popatrz, jak ta poczta działa, co?
      Priorytet a tak długo idzie.Wypadałoby chociaż słówko napisać o powodach
      rezygnacji, prawda? Ale po co, przecież nie znam kobiety, nagadam jej,
      naobiecuje, a że nie wyśle? Ważne, że na forum jest wpis, że pomagam, że już,
      już wysyłam, no niech ludzie widzą, że pomagam jak mogę, co?
      Życzę równie niepoważnego potraktowania własnej osoby przez innych ludzi, bo
      pal licho gdyby to chodziło o ciuchy, ale tabletki? I zdrówka także życzę, bo
      podobno ono najważniejsze /chociaż nie dla każdego w równym stopniu/.
      Pozdr
      Agnieszka
      "Jego szczerość była prawdziwa. Lecz ukryta". Lec
      • papuzka_gda Re: EMPiK-25% taniej do oddania 23.07.06, 10:13

Agnieszka,tabletki wyslane! Nieodzywalas sie to skad mialam wiedziec co jest
        grane.
        • papuzka_gda Re: EMPiK-25% taniej do oddania 23.07.06, 10:20

Do wszystkich innych przesylki podochodzily-to jest ciekawe. Napisalam na prv.
          • agnieszka3613 Re: EMPiK-25% taniej do oddania 23.07.06, 12:04
            Ciekawe prawda? Bo do mnie też tabletki od roksany doszły ale od ciebie nie.
            Agnieszka
        • agnieszka3613 Re: EMPiK-25% taniej do oddania 23.07.06, 12:03
          Nieodzywałam się to fakt, ale po prostu myślałam, że zrezygnowałaś z wysyłki.
          To Twoje prawo tylko dlaczego bez uprzedzenia? O tym, że jeszcze nie wysłałaś i
          zrobisz to w późniejszym terminie potrafiłaś powiadomić. A tak w ogóle to mam
          zwyczaj dziękować, jeżeli ktoś mi w czymś pomoże, więc gdyby coś do mnie doszło
          dowiedziałabyś się pierwsza z mojego maila.
          Agnieszka
      • mamaroksany Re: EMPiK-25% taniej do oddania 23.07.06, 10:22
        agnieszko może tak przystopuj z rzucaniem oskarżeń bo potem ciężko będzie ci je
        wyprostować...znam papużkę i musiała mieć ważny powód a zważywszy na działanie
        naszej poczty prawdopodobnie przesyłka zaginęła, co mnie zdażyło się ostatnio 3
        razy w ciągu miesiąca, pomimo potwierdzenia nadania.

jakies "złe" dni masz czy cus???
        • papuzka_gda Re: EMPiK-25% taniej do oddania 23.07.06, 10:37

mi po takich slowach opadaja skrzydelka i odechciewa sie wszystkiego. Ostatnio
          coraz bardzie skutecznie zrazaja mnie niektore osoby do siebie i do tego forum.
          Powinnam sie juz dawno ograniczyc do pomocy osobom tylko w okolicach Trojmiasta.
          Ale dzieki Agnieszce, chyba szybciej taka decyze podejme i juz sie z niej nie
          wylamie - w koncu wysylam wszystko na swoj koszt i nie prosze o zwrot kosztow.
          To wszystko z mojej strony. Nie bede nic upubliczniac. Wole zalatwiac pewne
          sprawy na prv.
        • agnieszka3613 Re: EMPiK-25% taniej do oddania 23.07.06, 12:09
          A jakie ja tu niby oskarżenia rzucam? I co mam niby prostować? Fakty? Ważny
          powód, no tak, rozumiem, ale to można uprzedzić, tak zwyczajnie, po ludzku,
          przecież człowiek by zrozumiał, prawda? A tak w ogóle to obiecałam odezwać się
          jak tylko przesyłka dojdzie. Gdybym to ja coś wysyłała i ktoś po takiej
          obietnicy nie napisałby przez miesiąc to ja osobiście zaniepokoiłabym się co
          sie z daną rzeczą stało. No ale to ja.....
          Pozdrawiam
          Agnieszka
    • agnieszka3613 Przepraszam, 23.07.06, 12:25
      że nie napisałam na priva tylko na forum. Ja wiem, że słowa pisanego nic nie
      cofnie....jest mi też przykro w związku z całą tą sytuacją. Jeszcze raz sorry.
      Pozdrawiam
      Agnieszka
      • babcia_marysia Re: do agnieszki 23.07.06, 14:33
        jesteś okropna.......
        psujesz opinię osobie ,która od kilku lat pomaga ludziom na tym forum...
        Arletka nie ma własnych dzieci,ale gdy ktoś potrzebuje ubranek to Ona na głowie
        staje i załatwia od rodziny,od koleżanek,często kupuje, aby pomóc potrzebującej
        osobie......ja dostałam od niej dużą pomoc....gdy nie miałam na chleb to Ona
        ostatnie swoje pieniądze chciała mi przysłać.....Arleta pomogła bardzo dużo
        osobom na tym forum...kto cię upoważnił,aby tak ją traktować....takie sprawy
        załatwia się na priva.....czy zależało ci na tym aby ją ośmieszyć na forum....
        Drugi raz pięć razy pomyśl zanim coś napiszesz,bo przez takie osoby znikają z
        forum osoby które od kilku ładnych lat się udzielają....
        • agnieszka3613 Re: do agnieszki 23.07.06, 23:56
          A myśmy sobie już wszystko wyjasiły więc po co taki komentarz postronnej osoby?
          • agunek1 Re: do agnieszki 24.07.06, 07:36
            Bo napisałaś to na forum publicznym, do wiadomości osób "postronnych".
          • babcia_marysia Re: do agnieszki 24.07.06, 08:48
            jakbyś nie chciała komentarzy osób "postronnych" to sprawe
            byś załatwiła na priva....napisałaś publicznie i ośmieszyłaś papużke,
            więc nie czepiaj się że są komentarze.....sama tego chciałaś
            • papuzka_gda Re: do wszystkich 24.07.06, 09:04

Kochane Babeczki, prosze Was-dajmy juz spokoj. Dzisiaj cd. moego lekarza a jak
              wroce to pracy (tam powinnam miec potwierdzenie, bo zawsze zostawiam wszystko
              co sie da w pracy) - to ide na poczte i wyjasniam sytuacje. Przykro tylko,ze
              tak sie stalo. A to,ze nie dopytywalam sie Agnieszki,czy doszla przesylka?
              Pewnie moglam-ale tylu osob sie pytalam i nie odpowiadaly,,,ze mi autentycznie,
              pomalu i znowu opadaja skrzydelka. Czasami czuje sie jak intruz,kiedy wysylam
              kolejnego e-maila z pytaniem: czy paczka doszla, czy wszystko ok? Czasem
              dostaje odpowiedz: taak, juz dawno doszla...a czasem cisza. Dlatego ostatnio
              staram sie wysylac paczki kurierem (dzieki zaprzyaznionej firmie) - ale male
              przesyleczki, ak leki nadal wysylalam poczta.
              Jestem dobrej mysli i mam nadzieje,ze wszystko dobrze sie skonczy. Pozdrawiam
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka