Dodaj do ulubionych

ale beznadziejny ten dwukropek

06.09.06, 09:28
Właśnie przeczytałam komunikat ajlii i zajrzałam żeby zobaczyć jak wygląda.
Nie widać ile osób odpowiedziało, nie widać kto rozpoczął wątek. I grafika
jakaś taka dziwna.
Nie podoba mi się.
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • poziomka212 Re: ale beznadziejny ten dwukropek 06.09.06, 09:36
      jestem tego samego zdania
      pozdrawiam
    • pablisia Re: ale beznadziejny ten dwukropek 06.09.06, 09:36
      Z jednej strony dobrze, nie będzie pyskówek. Jednak z drugiej taka forma sprzyja
      nadużyciom i wyłudzeniom. Nie będzie można już ostrzec przed oszustwem, poza tym
      nie będzie wiadomo ile osób jest zainteresowanych pomocą i być może ktoś otrzyma
      więcej niż potrzebował, a druga osoba nic. Czy ktoś tam również będzie pilnował
      aby używać jednego nicku? To takie moje spostrzeżenia odnośnie "oddam/przyjmę".
      Ale w ogóle gubię się w całym dwukropku. Kiedyś weszłam na forum regionalne i
      miałam ogłoszenia z Bydgoszczy, teraz kiedy wybieram Bydgoszcz i tak mam cały krajsad
      • olinek12 Re: ale beznadziejny ten dwukropek 06.09.06, 09:43
        nie podoba mi sie wogole ten dwukropeksad czemu nasz forum bedzie
        likwidowane?????
    • magda_100 Re: ale beznadziejny ten dwukropek 06.09.06, 09:44
      Nieściśle się wyraziłam - widać ale dopiero jak się wejdzie w opcję do
      opdowiadania. Strasznie długo to trwa i się już odechciewa szukać. Nie można tak
      jak tu rzucić okiem na forum i widać kto co napisał i ile osób odpisało.
      Pozdrawiam
      • mircea Re: ale beznadziejny ten dwukropek 06.09.06, 09:49
        Przecież komentarze na Dwukropku są takie same jak na forum.
        Widać ile ich jest i kto komentował - specjalnie dopisałam swój komentarz, żeby
        sprawdzić jak to działa.
        Nie jest tak źle wink
        • pablisia Re: ale beznadziejny ten dwukropek 06.09.06, 10:00
          Komentarze są, teraz faktycznie widzę, ale żeby poprosić, to nawet nie trzeba
          mieć stałego nicku, a to uważam za duży błąd.
        • ewa.mama gdzie ten dwukropek??? 06.09.06, 10:05
          dajcie link do tego dwukropka bo ja jakoś znaleźć nie mogę...
          • roxanna1336 Re: gdzie ten dwukropek??? 06.09.06, 10:06
            Beznadziejny sad((((((((((((((
    • calkisia Re: ale beznadziejny ten dwukropek 06.09.06, 10:08
      Ja też nie jestem zachwycona, tu przynajmniej widać czy już ktoś odpowiedział
      czy nie ile osób a dwukropek jest beznadziejny
      • tynaba Re: ale beznadziejny ten dwukropek 06.09.06, 10:33
        taaaak jest straszny , nieczytelny , ach szkoda gadać !!!!!!!!!!! Buuuu niech
        zostanie nasze forum
    • agnieszkagorska Re: ale beznadziejny ten dwukropek 06.09.06, 11:33
      mi też sie nie podoba powinno się pierw zapytać nas co tu ciągle siedzą czy my
      chcemy ten dwudropek ZLIKWIDOWAĆ wole forum oddam przyjmę pozdrawiam Agnieszka
    • mamajulitki Re: ale beznadziejny ten dwukropek 06.09.06, 12:20
      no i tu tak domowo, moze zalozymy sobie gdzies takie forum, wszystkie tam
      przejdziemy i ok
      pozdrawiam mamusie i gwiazdeczki
      Iwona
    • ach41 założyłam forum 06.09.06, 13:13
      forum.gazeta.pl/forum/71,1.html?f=42644
      zapraszam do udziału smile))
      proszę o propozycje nazwy dla forum oraz o wszelkie sugestie dotyczące
      działania forum
      Agnieszka
      • magkot3 Re: ale beznadziejny ten dwukropek 06.09.06, 13:29
        nic zupełnie nie widać, ten niebieski kolor czcionki jest bardzo rozmyty,
        beznadzieja!!!
    • laurka2005 Re: ale beznadziejny ten dwukropek 06.09.06, 14:43
      No ja też jestem podobnego zdania, mysle, że sporo osób zrezygnuje z wchodzenia
      na dwukropek, bo to jednak nie to samo.

• lisia_86 popieram... 06.09.06, 15:30
      beznadziejasad
    • aga-sara83 Re: ale beznadziejny ten dwukropek 06.09.06, 16:13
      dolaczam do osob ktorym dwukropek nie pasuje ale moze to tylko kwestia czasu;
      mam nadzieje.
      • anik35 Re: ale beznadziejny ten dwukropek 06.09.06, 21:37
        Moze się przyzwyczaimy.Teraz jest mi troche smutno, że to forum do którego się
        przyzwyczaiłam znika.Ale myślę, że osoby które zaprzyjaźniły sie i tak bedą
        utrzymywać kontakt na priv.Ja dzięki temu forum przetrwałam i gdyby nie takie
        osoby jak np.Mircea nie wiem co by było z moją rodziną.Nigdy nie zapomnę o tych
        Wszystkich Osobach które mi pomogły i którym ja mogłam pomóc.Tak naprawde to
        mam Ich w sercu i czy forum będzie takie , czy inne to niczego nie zmieni.Ania
    • s.z-n Re: ale beznadziejny ten dwukropek 08.09.06, 12:52
      Czy wszyscy autorzy tego watku, ktorzy napisali tak konstruktywna krytyke moga pochwalic sie chociazby swoja witryna ? Nie mam na mysli stworzenia forum za posrednictwem gazety. O ile pamietam caly serwis byl w fazie BETA.
      Dodatkowo jest tam link do pytan i sugestii wiec moze za nim wyrazi sie swoja opinie warto wczesniej uzyc argumentow , zaproponowac zmiany albo miec podstawowe pojecie o tworzeniu stron aby moc negowac czyjas prace w tak otwarty sposob ?
      Nie zapominajcie,ze mieliscie mozliwosc pisania i na tym forum dzieki dzialaniu administracji zawodowej.
      • magda_100 Re: ale beznadziejny ten dwukropek 08.09.06, 19:28
        Nam się po prostu podobało tak jak było. Jeżeli coś jest dobre to po co to zmieniać?
        Pozdrawiam
        • ememzet Re: ale beznadziejny ten dwukropek 08.09.06, 20:08
          Zmieniać po to, żeby było lepiej. Zrobiliśmy go dla Was, a nie na złość.
          Dwukropek umożliwia Wam zamieszczanie zdjęć przy ofertach. Oferty nieaktualne można usunąć lub edytować. Wyszukiwarka indeksuje oferty szybko, a nie tak jak na forum - po dobie. W kategoriach sprzedażowych można wyszukiwać po cenie. Tak jak dotychczas możecie tam dyskutować. Teraz pracujemy nad tym, aby dyskusja była łatwiej dostępna. Dwukropek daje dużo więcej opcji niż dotychczasowe forum. Jeśli coś jest w nim niejasne lub źle zrobione, zapraszam do pisania o tym na Forum o Dwukropku (dostępne z głównej strony Dwukropek). Staramy się go poprawiać i dopasowywać do tego, czego Wam potrzeba.
          • cruella Re: ale beznadziejny ten dwukropek 09.09.06, 10:12
            Zgodzę się z małym "ale". Zamieściłam dwa ogłoszenia, obecnie nieaktualne. W
            obydwu przypadkach prosiłam o usunięcie, ogłoszenia wiszą nadal (przynajmniej do
            wczoraj wisiały).
            W jednym przypadku dopisałam "nieaktualne" ale słowo to "wisi" w komentarzach a
            te nie każdy czyta.

Jaki jest efekt??
            Listy od mam "jestem zainteresowana..." i konieczność odpisywania. A przecież
            wystarczyłaby opcja jak w przypadku moderowania forum (wykasowanie swojego
            ogłoszenia, które znika natychmiast!! a nie po dwóch dniach).

Rozumiem, że praca nad kształtem i dobrym funkcjonowaniem Dwukropka wymaga czasu
            i dopracowania wielu szczegółów. Dobry pomysł to zdjęcia, zły (moim zdaniem) to
            brak wyświetlania komentarzy bezpośrednio pod ogłoszeniem.
            • ememzet Re: ale beznadziejny ten dwukropek 09.09.06, 10:16
              cruella napisała:

> i dopracowania wielu szczegółów. Dobry pomysł to zdjęcia, zły (moim zdaniem) to
              > brak wyświetlania komentarzy bezpośrednio pod ogłoszeniem.
              >
              Będą się wyświetlały.
              A guzik "skasujcie ofertę" służy do zgłaszania naruszeń regulaminu, a nie kasowania nieaktualnych ofert. Tak jak na forum. Kasować swoje oferty można jeżeli pisząc ją byłaś zalogowana w dwukropku. Wówczas zaloguj się ponownie i w panelu "Twój dwukropek" masz możliwość edycji i usuwania ogłoszeń.
              • anetakor Re: ale beznadziejny ten dwukropek 09.09.06, 11:36
                nie wiem jakoś nie umiem się odnaleźć - będę próbować smile
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka